Τρουά-Παρί Σεν Ζερμέν, και στο βάθος Μέσι

Reading time2 λ

Υψηλό κίνητρο στο Τρουά-Παρί Σεν Ζερμέν που συνοδεύεται από συναρπαστικές επιλογές για στοιχημα

Σήμερα ολοκληρώνεται η 34η αγωνιστική της Ligue 1 στη Γαλλία, με το Τρουά-Παρί Σεν Ζερμέν που διεξάγεται το βράδυ στις 21:45 να ξεχωρίζει. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, παρά τις γκέλες που κάνει, συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και να είναι το μεγάλο φαβορί για την επανάληψη της κατάκτησης του. Αλλά σιγά – σιγά νιώθει την «ανάσα» ομάδων που την πλησιάζουν. Όμως το χειρότερο είναι πώς το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με το ταξίδι και την τιμωρία του Μέσι να μονοπωλεί την ειδησεογραφία της ομάδας. Ο Μέσι έμεινε εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι και αυξάνονται οι πιθανότητες αποχώρησης του στο τέλος της σεζόν από το Παρίσι. Και πλέον όλο το βάρος πέφτει στον Εμπαμπέ, γι’ αυτό ίσως και προσφέρεται σε απόδοση τόσο μεγάλου φαβορί το να σκοράρει ο Γάλλος, στο 1,42* στην Betsson.

Στην Ελλάδα δεν θα διεξαχθεί τελικά η προτελευταία αγωνιστική των play offs της Superleague, αφού έγινε δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή του αγώνα του με τον Ολυμπιακό, λόγω επιδημίας κορωνοϊού. Και για λόγους αξιοπιστίας του πρωταθλήματος αναβλήθηκε όλη η αγωνιστική, που μάλλον θα γίνει μέσα στην εβδομάδα,

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ

ΣτηνPremier League καλά κρατεί η «μάχη» για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα αγγλίασ, με τις Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ να παλεύουν για την κορυφή. Στην Πρέμιερ Λιγκ οι ομάδες παίζουν συνήθως διαφορετικές ώρες και μέρες. Σήμερα το απόγευμα λοιπόν, το μεγάλο αουτσάιντερ πλέον για την κατάκτηση του τίτλου η Άρσεναλ, αγωνίζεται σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Άλλωστε στο Νιουκάστλ-Άρσεναλ, η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα παίζει στην έδρα της τρίτης, ενώ στις 22:00 το βράδυ γίνεται το Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την τέταρτη και τελευταία θέση που θα οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Στην Ιταλία και την Serie A,στο Νάπολι-Φιορεντίνα θα υπάρξει μία γιορτή, καθώς η Νάπολι θα πανηγυρίσει ξανά την κατάκτηση του «σκουντέτο» και μπροστά στο κοινό της, σε μια πόλη που γιορτάζει από την Τετάρτη.

Τέλος, στην Bundesliga διεξάγεται το Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ, με την Ντόρτμουντ μάλλον να προτιμάει να κυνηγά την πρωτοπόρο Μπάγερν, παρά να είναι αυτή στην κορυφή και να την κυνηγάει η αντίπαλο της. Τουλάχιστον βάσει των όσων έγιναν την προηγούμενη αγωνιστική.

18:30     Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ     Bundesliga

18:30     Νιουκάστλ-Άρσεναλ      Premier League

19:00     Νάπολι-Φιορεντίνα       Serie A

21:45     Τρουά-Παρί Σεν Ζερμέν                Ligue

22:00     Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ    Premier League

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |