Ολλανδία-Αγγλία (10/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time5 λ

Ολλανδία-Αγγλία σκορ 1-2

Με ήρωα τον Όλι Γουότκινς η Αγγλία νίκησε την Ολλανδία με 2-1 και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού. Με τα ημιτελικά του Εuro 2024 να συνεχίζουν να προσφέρουν αξιομνημόνευτους αγώνες, οι Άγγλοι έκαναν μια επική ανατροπή και τώρα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Οι «οράνιε» μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με σουτ του Σίμονς στο 7′. Η Αγγλία αντέδρασε και ισοφάρισε στο 18′ με πέναλτι του Κέιν. Κι έπειτα ως την λήξη του α’ μέρους κυριάρχησε, αν και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν και πάλι. Μετά την ανάπαυλα, η Ολλανδία ήταν καλύτερη μα της έλειψε το γκολ, το οποίο βρήκε η Αγγλία με τον Γουότκινς, την χρυσή αλλαγή της, στο 90ό λεπτό. 

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Στο «BVB Stadion Dortmund» του Ντόρτμουντ η Ολλανδία κοντράρεται με την Αγγλία (10/07/2024, 22:00) στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Euro 2024. Πρόκειται για νοκ άουτ ματς, οπότε είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι. Η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα παίξει με όποια περάσει από το Ισπανία – Γαλλία στο μεγάλο τελικό. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Ολλανδία – Αγγλία οι αποδόσεις δεν έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους και μας προϊδεάζουν για μια σπουδαία μάχη. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Ολλανδίας προσφέρεται στο 3,40** και το διπλό της Αγγλίας βρίσκεται στο 2,68** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το μεγάλο ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 1Χ2

Νίκη Ολλανδίας3,40**
Ισοπαλία2,75**
Νίκη Αγγλίας2,68

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Ολλανδία – Αγγλία τα στατιστικά έχουν φαβορί για τη νίκη, όμως, όπως έχει δείξει ως τώρα η διοργάνωση τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο και πολύ περισσότερο ανάμεσα σε δύο ομάδες με πλούσια ποδοσφαιρική παράδοση, αλλά και στατιστικά που μπορούν να υποστηρίξουν το επιχείρημα της παρουσίας τους στον τελικό. Στο μεταξύ, το να προκριθεί η Ολλανδία δίνεται στο 2,07** και το να περάσει η Αγγλία τοποθετείται στο 1,76** στην πλατφόρμα της Betsson. 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Ολλανδία2,10**
Αγγλία1,74**

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αγγλία;

  • 8 νίκες η Ολλανδία
  • 9 ισοπαλίες
  • 13 νίκες η Αγγλία
  • 72-36 γκολ υπέρ της Αγγλίας
  • Στο Euro: 1-0-1

Η Ολλανδία πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό καθώς ξεπέρασε με 2-1 την Τουρκία. Βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος, όπου ήταν κακή, αλλά βελτιώθηκε σημαντικά στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ από το 70′ ως το 76′ έκανε την ανατροπή και νίκησε. Στους «16», στη νίκη της με 3-0 επί της Ρουμανίας έκανε την καλύτερη εμφάνισή της στο Euro 2024, ενώ προηγουμένως στους ομίλους  νίκησε με 2-1 την Πολωνία, έφερε 0-0 με τη Γαλλία και ηττήθηκε με 3-2 από την Αυστρία. Το γεγονός πως έχει φτάσει στην τελική 4άδα αποτελεί επιτυχία, αν κι αυτό δεν έχει γλιτώσει τον προπονητή Ρόναλντ Κούμαν από την σκληρή κριτική. Ωστόσο, στο εσωτερικό της έχουν μπλοκάρει τον θόρυβο και δηλωνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στον τελικό.

Η Αγγλία κέρδισε το δικαίωμα να παίξει στην ημιτελική φάση με τη νίκη της με 5-3 στα πέναλτι κόντρα στην Ελβετία (1-1 κ.α., παρ.). Για ακόμη μια φορά έκανε άσχημο παιχνίδι και τη γλίτωσε μια στιγμή έμπνευσης από έναν αστέρα της. Βρέθηκε να χάνει στο 75′, αλλά ο Σάκα ισοφάρισε στο 80′ με καταπληκτικό γκολ. Έπειτα στη διαδικασία των πέναλτι ήταν απόλυτα εύστοχη. Στους «16» την είχαν σώσει οι Μπέλιγχαμ και Κέιν καθώς νίκησε με 2-1 την Σλοβακία στην παράταση. Στους ομίλους νίκησε με 1-0 τη Σερβία κι έφερε 1-1 με τη Δανία και 0-0 με την Σλοβενία. «Είμαστε για 3η φορά στα ημιτελικά στις τέσσερις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε», είπε ο προπονητής Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΑ ΓΚΟΛ

Αριθμός γκολ
Under 2,51,53**
Over 2,52,59**
Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
Ναι2,06**
Όχι1,77**

Στο Euro 2024 οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες με το στοίχημα στο τουρνουά να πλησιάζει στην κορύφωσή του. Ολλανδία και Αγγλία θα κάνουν τα πάντα για να περάσουν στον τελικό και αναμένεται μια συναρπαστική αναμέτρηση με μεγάλες συγκινήσεις. Το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,57** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του Ολλανδία – Αγγλία το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να διαβάσουν τι χρειάζεται το ματς και να αντιδράσουν αναλόγως. Τόσο η Ολλανδία όσο και η Αγγλία νιώθουν πιο άνετα να τρέχουν στο τρανζίσιον μιας και σε σετ παιχνίδι έχουν πρόβλημα να διασπάσουν καλά οργανωμένες άμυνες. Οπότε έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως θα προσεγγίσουν το ματς.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Ολλανδία – Αγγλία θα βρείτε και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson.

Ασίστ ο Μπουκάγιο Σάκα (Αγγλία)5,85** (από 5,30)
Χάντικαπ: Αγγλία (-1)6,50** (από 5,90)
Πρώτη σε δύο γκολ η Ολλανδία4,50** (από 4,10)
Ημίχρονο/Τελικό: 2/25,00** (από 4,55)
Να σκοράρει αλλαγή2,75** (από 2,50)
Πέναλτι: Ναι3,95** (από 3,60)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Νίκη Αγγλίας + Over 2,5 γκολ + anytime scorer ο Χάρι Κέιν9,00** (από 7,50)
Αριθμός σουτ στην εστία: Over 8,53,10** (από 2,60)

Σχετικά με τις συνθέσεις, η Ολλανδία είναι ουσιαστικά πλήρης, ενώ η Αγγλία υπολογίζει και πάλι στον σέντερ μπακ Γκεΐ, ενώ δεν αποκλείεται ο Σάουθγκεϊτ να κάνει και πάλι κάποιες αλλαγές στο βασικό του σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα Ολλανδίας (4-3-3): Φερμπρούχεν – Ντούμφρις, ντε Φράι, φαν Ντάικ, Ακέ – Σίμονς, Σχάουτεν, Ρέιντερς – Μπέργκβαϊν, Ντεπάι, Γκάκπο.

Πιθανή ενδεκάδα Αγγλίας (4-2-3-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Γκεΐ, Τρίπιερ/Σο – Μέινου, Ράις – Σάκα, Μπέλιγχαμ, Φόντεν – Κέιν.

Euro 2024 – Ημιτελική φάση:

  • Ισπανία – Γαλλία 2-1
  • Ολλανδία – Αγγλία 1-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ