Αγγλία-ΗΠΑ, ματς με «παγίδες»

Reading time2 λ

Εντυπωσιακή αναμέτρηση για το Παγκόσμιο με εξαιρετικές αποδόσεις για στοίχημα στην πλατφόρμα της Betsson

Αγγλία-ΗΠΑ Παγκόσμιο        Group H 25/11            21:00

Στο «Al Bayt Stadium», η Αγγλία κοντράρεται με τις ΗΠΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του Group Β του Παγκοσμίου. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει και το στοιχημα Νικητής Group Β στο παγκοσμιο, όπου η Αγγλία πλέον προσφέρεται στο 1,14 και οι ΗΠΑ στο 7,00, μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής.

ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Η Αγγλία είναι μια από τις διεκδικήτριες του τίτλου. Στην πρεμιέρα της με το Ιράν εξέπληξε ευχάριστα με την απόδοσή της και το τελικό 6-2 επιβεβαίωσε ότι είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα με τρομερό επιθετικό ταλέντο. Ο προπονητής Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κατάφερε να το… ξεκλειδώσει εξ ολοκλήρου και ελπίζει να τα καταφέρει και στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Άλλωστε, έχοντας στη διάθεσή του τον υποψήφιο για πρώτο σκόρερ Χάρι Κέιν και πληθώρα αστέρων του ποδοσφαίρου (δύο γκολ ο Σάκα στην πρεμιέρα της) μπορεί να ελπίζει σε μια μακρά πορεία και σε θετικά αποτελέσματα. Οι αποδόσεις που προσφέρεται σε διάφορα στοιχήματα στο Group Β στο παγκοσμιο την καθιστούν το φαβορί για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά και να… λάμψει.

Η μεγαλύτερη ανησυχία έχει να κάνει με την αμυντική σταθερότητα και την κατάσταση ορισμένων παικτών, συμπεριλαμβανομένου του δεξιού μπακ Κάιλ Γουόκερ που προσπαθεί να ξεπεράσει τραυματισμό.

ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ… ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

«Είμαστε μια καλά δομημένη ομάδα με νεαρούς παίκτες, αλλά ποιοτικούς και κυρίως διψάμε για επιτυχίες», είπε ο 19χρονος μέσος των ΗΠΑ, Γιουνούς Μούσα, όταν κλήθηκε να περιγράψει την ομάδα του. Οι ΗΠΑ έδειξαν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά τους στην πρεμιέρα με την Ουαλία, αλλά τώρα έρχεται το πιο δύσκολο ματς για το συγκρότημα του Γκρεγκ Μπερχάλτερ.

Οι περισσότεροι παίκτες των ΗΠΑ αγωνίζονται σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οπότε μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό των Άγγλων, αλλά και δεν… φοβούνται τους αντιπάλους τους. Ο κόουτς περιμένει, δε, να δώσουν και το κάτι παραπάνω ακριβώς επειδή απέναντί τους έχουν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Μπερχάλτερ τόνισε πως οι ΗΠΑ δεν βρίσκονται στο Μουντιάλ απλά για τη συμμετοχή.

Ώρα για στοιχημα, λοιπόν, στοGroup Β στο παγκοσμιο με εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της Betsson.