Αγγλία-Ιράν: Με ξεκάθαρο φαβορί

Reading time2 λ

Η Αγγλία θέλει νικηφόρα πρεμιέρα στο Παγκόσμιο με το κουπόνι να προσφέρει απίθανες επιλογές για στοίχημα

Αγγλία-Ιράν   Παγκόσμιο     Group B         21/11   15:00

Στο «Khalifa International Stadium», η Αγγλία αντιμετωπίζει το Ιράν στην πρεμιέρα τους για το δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει και το στοιχημα Νικητής Group B στο παγκοσμιο, όπου η Αγγλία προσφέρεται στο 1,33.

Η Αγγλία ρίχνεται στη μάχη στο Παγκόσμιο, ούσα μια από τις ισχυρές υποψήφιες για να διεκδικήσει το τρόπαιο. Ελάχιστες ομάδες έχουν την ποιότητά της και την πληρότητά της, ενώ στα τελευταία μεγάλα τουρνουά που έλαβε μέρος έδειξε ξεκάθαρη βελτίωση – από τα ημιτελικά στο Παγκόσμιο του 2018 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2021.

Οι αποδόσεις του Group B στο παγκοσμιο την καθιστούν το απόλυτο φαβορί του ομίλου. Το να πάρει την πρόκριση στους «16» προσφέρεται στο 1,05 και να σκοράρει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα του ομίλου δίνεται στο 1,55 στην πλατφόρμα της Betsson. Το να μην περάσει βρίσκεται στο 8,00.

ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Ωστόσο, την περιβάλλουν αμφιβολίες. Στο τελευταίο UEFA Nations League ήταν κάκιστη. Ο προπονητής Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αμφισβητείται τόσο για τη διαχείριση των αγώνων, αλλά και του υλικού του με παίκτες – «κλειδιά» να μην αποδίδουν με την Αγγλία εξίσου καλά με τις ομάδες τους, ενώ υπάρχουν και ερωτηματικά για την κατάσταση των αμυντικών της ομάδας, που είναι και το ευάλωτο σημείο της.

Από την άλλη, βέβαια, διαθέτει σούπερ σταρ του αθλήματος, όπως για παράδειγμα τον Χάρι Κέιν, υποψήφιο για να βγει πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο, που δεν θέλουν και πολύ για να κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

Το Ιράν, από την πλευρά του, έπειτα από μια αξιόλογη πορεία στα προκριματικά απέλυσε τον προπονητή που εξασφάλισε την πρόκριση στο Παγκόσμιο και προσέλαβε τον Κάρλος Κεϊρόζ, ο οποίος στο παρελθόν είχε μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα. Το ασιατικό συγκρότημα διαθέτει ποιότητα, εμπειρία και έχει ξεκάθαρο πλάνο. Θα παίξει αμυντικά, θα κλείσει χώρους και θα προσπαθήσει να κάνει το χρόνο να κυλήσει υπέρ του.

Ώρα για στοιχημα, λοιπόν, στο Group B στο παγκοσμιο με εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της Betsson.