Αγγλία-Σενεγάλη, με κεκτημένη ταχύτητα

Reading time2 λ

Μια δυνατή «μάχη» για το Παγκόσμιο προσφέρει το κουπόνι με εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα

Αγγλία-Σενεγάλη Φάση των «16» 4/12 21:00

Στο «Al Bayt Stadium» αναμετριούνται Αγγλία και Σενεγάλη στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Παγκοσμίου και στην Betsson θα βρείτε μεγάλη γκάμα αγορών για ποντάρισμα με εξαιρετικές αποδόσεις. Σε πρώτο πλάνο στο κουπονι το στοιχημα Νικητής στο παγκοσμιο, με την Αγγλία να προσφέρεται στο 10,00 και τη Σενεγάλη στο 150,00.

ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ Η ΑΓΓΛΙΑ

Η Αγγλία μπήκε στο Παγκόσμιο πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση και παίρνοντας τη νίκη με 6-2 επί του Ιράν. Έπειτα, έμεινε στο 0-0 με τις ΗΠΑ σε ματς όπου ήταν κακή, αλλά βρήκε τον καλό της εαυτό απέναντι στην Ουαλία, την οποία και νίκησε με 3-0. Έτσι, κατέκτησε την πρόκριση και την πρώτη θέση του Group B.

Παράλληλα, το άνοιγμα του ροτέισον από τον προπονητή Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο τρίτο ματς εμφάνισε την πληθώρα επιλογών που έχει στο ρόστερ του και πόσο δυνατή είναι η ομάδα της Αγγλίας. Από αυτή την οπτική γωνιά δεν προκαλείται έκπληξη που στο στοιχημα Ομάδα να φτάσει στον προημιτελικό, η Αγγλία δίνεται στο 1,22 ενώ η Σενεγάλη στο 4,25.

Πλέον, στα νοκ άουτ η Αγγλία περιμένει περισσότερα από τους σταρ επιθετικούς της. Αναφερόμαστε στους Χάρι Κέιν και Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Χάρι Κέιν ένας από τους βασικούς υποψηφίους για το στοιχημα πρώτος σκόρερ δεν έχει βρει δίχτυα, αλλά μετράει τρεις ασίστ. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει σημειώσει ένα τέρμα. Γκολτζής της Αγγλίας ως τώρα είναι ο Μάρκους Ράσφορντ με τρία τέρματα.

Η ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

Η Σενεγάλη άρχισε το Παγκόσμιο γεμάτη αμφιβολίες εξαιτίας της απουσίας του ηγέτη της Σάντιο Μανέ και μετά από την ήττα με 2-0 από την Ολλανδία στην πρεμιέρα του Group A, υπήρχε η εντύπωση πως μάλλον δεν θα τα κατάφερνε. Ωστόσο, με πειστικές εμφανίσεις και νίκες με 3-1 κόντρα στο Κατάρ και με 2-1 εναντίον του Ισημερινού πήρε τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τους «16».

Ενόψει του ματς με την Αγγλία υπάρχει πίστη στις ικανότητές της, αλλά και προσπάθεια να βελτιωθεί αμυντικά. Τα τέσσερα γκολ κατά σε τρεις αναμετρήσεις δεν είναι και ότι καλύτερο για τον προπονητή Αλιού Σισέ, ιδίως τώρα που θα αντιμετωπίσει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στο Παγκόσμιο.