Αργεντινή-Αυστραλία, Γολιάθ εναντίον Δαβίδ

Reading time2 λ

Στη μεγάλη μάχη της Αργεντινής με την Αυστραλία μας περιμένουν εντυπωσιακές προσφορές για ποντάρισμα.

Αργεντινή-Αυστραλία Φάση των «16» 3/12 21:00

Στο «Ahmad Bin Ali Stadium» της Αλ Ραγιάν θα βρεθούν αντιμέτωπες Αργεντινή και Αυστραλία με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Κυριαρχούν, βέβαια, οι επιλογές για το στοιχημα Νικητής στο παγκοσμιο, στο οποίο η Αργεντινή είναι το τρίτο φαβορί ευρισκόμενη στο 6,50, την ώρα που η Αυστραλία πληρώνει 250,00.

Εξίσου συναρπαστικές, βέβαια, είναι και οι επιλογές για την Ομάδα που θα φτάσει στον προημιτελικό στο παγκοσμιο, εκεί όπου η Αργεντινή προσφέρεται στο 1,05. Στον αντίποδα, για το στοιχημα Ομάδα που θα φτάσει στον προημιτελικό στο παγκοσμιο η Αυστραλία αποδίδει 10,00.

Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΕ

Πανηγυρικά βρέθηκε εντέλει η Αργεντινή στον δεύτερο γύρο του Παγκόσμιου, αφού κατάφερε να νικήσει 2-0 την Πολωνία. Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έχασε πέναλτι, αλλά με τα γκολ των Αλέξις Μακ Άλιστερ και Χουλιάν Άλβαρες στο δεύτερο μέρος, η Αλμπισελέστε πήρε την πρόκριση και την πρωτιά στον τρίτο όμιλο και βρέθηκε στο… σωστό μονοπάτι για την προσπάθεια να φτάσει στον παγκόσμιο θρόνο μετά από 36 χρόνια. Είναι προφανές ότι η ήττα της πρεμιέρας από τη Σαουδική Αραβία «αφύπνισε» την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι, που πέτυχε δύο νίκες με τον ίδιο τρόπο και κυρίως δίχως να απειληθεί αμυντικά.

Η Αργεντινή καλείται, τώρα, να αποδείξει ότι είναι το φαβορί αυτού του ζευγαριού. Το παρελθόν της δίνει ώθηση, αφού από το 1986 που διεξάγεται το Παγκόσμιο με αυτή τη μορφή (με 16 ομάδες στον δεύτερο γύρο), η Αλμπισελέστε μετρά έξι προκρίσεις σε οκτώ παρουσίες.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Ημέρες 2006 ζει η Αυστραλία, αφού νίκησε με 1-0 τη Δανία και προκρίθηκε ως δεύτερη από τον τέταρτο όμιλο. Πριν από 16 χρόνια στα γήπεδα της Γερμανίας είχαν γνωρίσει για πρώτη φορά ανάλογες στιγμές οι Σοκερούς, που είχαν ήρωα τον Μάθιου Λέκι, που σημείωσε ένα υπέροχο γκολ. Το συγκρότημα του Γκρέιαμ Άρνολντ έδειξε εντυπωσιακή βελτίωση, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι, κράτησε ανέπαφη την εστία της στα δύο τελευταία ματς και πλέον δεν έχει το παραμικρό άγχος, αφού είναι το απόλυτο αουτσάιντερ.

Η Αυστραλία θα αναζητήσει, πλέον την παρθενική πρόκριση της στα προημιτελικά, αλλά είναι γεγονός ότι η παράδοση δεν είναι διόλου ευνοϊκή. Νίκησε την Αργεντινή στην παρθενική μεταξύ τους αναμέτρηση το 1988 κι έκτοτε μετρά πέντε ήττες σε έξι αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του τραυματία Νεϊθάνιελ Άτκινσον (αμυντικός).