Καμερούν-Σερβία, αναγκαίο το τρίποντο

Reading time2 λ

Στον καθοριστικό αγώνα του Καμερούν με τη Σερβία περιλαμβάνονται σημαντικές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Καμερούν-Σερβία  Group G  28/11  12:00

Στο «Al Janoub Stadium» της Αλ Ουάκρα αναμετρώνται Καμερούν και Σερβία σε μια σημαντική μονομαχία και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Κυριαρχούν βέβαια, αυτές για το στοίχημα Νικητής Group G στο παγκοσμιο, στο οποίο η Σερβία έχει εκτοξευτεί στο 31,00.

Την ίδια στιγμή, στις αποδόσεις του Group G στο παγκοσμιο, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, το Καμερούν βρίσκεται στο 81,25. Όσο για το στοιχημα του Group G στο παγκοσμιο που αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση, η Σερβία αποδίδει 2,40, ενώ το Καμερούν το συναντάμε στο 11,00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ… ΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Την όγδοη διαδοχική ήττα του σε τελική φάση Παγκόσμιου υπέστη το Καμερούν, αφού έχασε με 1-0 από την Ελβετία. Η καλή εμφάνιση και οι ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο δε μπόρεσαν να αποτρέψουν το… μοιραίο. Αυτό ήρθε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τα Αδάμαστα Λιοντάρια να αποτυγχάνουν να αντιδράσουν.

Έτσι, αυτή μοιάζει να είναι η τελευταία… ζαριά για την ομάδα του Ριγκομπέρτ Σονγκ, αφού αν δεν κερδίσει –με δεδομένο ότι αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Βραζιλία στην τελευταία αγωνιστική- οι ελπίδες της θα είναι μηδαμινές. Το Καμερούν, όμως, έχει πέντε παιχνίδια (φιλικά ή επίσημα) χωρίς νίκη, στα οποία έχει σημειώσει μονάχα δύο γκολ.

«ΚΑΙΓΕΤΑΙ» ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ

Για ένα ημίχρονο μπόρεσε η Σερβία να κοιτάξει στα μάτια τη Βραζιλία, από την οποία ηττήθηκε με 2-0 στην πρεμιέρα. Η εικόνα των Όρλοβι συνολικά απογοήτευσε, αφού δεν μπόρεσαν να εμφανίσουν διάρκεια στην απόδοσή τους, ενώ δεν κατάφεραν να καταγράψουν προσπάθεια εντός στόχου σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Το συγκρότημα του Ντράγκαν Στόικοβιτς επηρεάστηκε από το γεγονός ότι εμφανίστηκε ανέτοιμο το μεγάλο της αστέρι, ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, εξαιτίας του τραυματισμού που τον απασχόλησε το τελευταίο διάστημα. Η νίκη είναι απαραίτητη, ώστε να παίξει «τελικό» πρόκρισης με την Ελβετία στο φινάλε κι ευελπιστεί ότι η πλούσια ποιότητα που διαθέτει στο επιθετικό κομμάτι θα βγει στην επιφάνεια.