Καμερούν-Βραζιλία, δίδυμο ενδιαφέρον

Reading time2 λ

Η αναμέτρηση του Καμερούν με τη Βραζιλία συνοδεύεται από εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα.

Καμερούν-Βραζιλία Group G  2/12  21:00

Στο «Lusail Iconic Stadium» της Λουσαΐλ διεξάγεται το καθοριστικό παιχνίδι του Καμερούν με τη Βραζιλία και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Φυσικά, ξεχωρίζουν, αυτές για το στοιχημα Νικητής Group G στο παγκοσμιο, όπου η Βραζιλία έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι και μόνο με θαύμα θα χάσει την πρωτιά.

Αξίζει, βέβαια, να ρίξουμε μια ματιά στις επιλογές που υπάρχουν στο κομμάτι της πρόκρισης. Σύμφωνα με τις αποδόσεις του Group G στο παγκοσμιο, η πιθανότητα να βρεθεί το Καμερούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πληρώνει 30,00. Όσο για την Βραζιλία, δε θα τη βρείτε πουθενά στοιχημα του Group G στο παγκοσμιο που αφορά την παρουσία στους «16», αφού την έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά.

Ο… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Για το Καμερούν, η νίκη αποτελεί μονόδρομο σε αυτή την αναμέτρηση, αν θέλει να βρεθεί στα νοκ-άουτ του Παγκόσμιου μετά από 32 ολόκληρα χρόνια. Είναι δεδομένο ότι θα ποντάρει στην… ψυχωμένη επιστροφή που πραγματοποίησε στο ισόπαλο 3-3 με τη Σερβία. Εκεί όπου βρέθηκε πίσω με δύο γκολ διαφορά, αλλά οι αλλαγές του Ριγκομπέρτ Σονγκ έφεραν την ανατροπή των δεδομένων. Βέβαια, η αδυναμία που υπάρχει στο ανασταλτικό κομμάτι είναι εμφανής, αλλά τα Αδάμαστα Λιοντάρια επιβεβαίωσαν ότι διαθέτουν εντυπωσιακή επιθετική ποιότητα.

Πλέον, το Καμερούν κυνηγά τους τρεις βαθμούς και παράλληλα να έρθει ισόπαλο το παιχνίδι της Σερβίας με την Ελβετία. Αν υπάρξει νικητής στο άλλο ματς, οι Καμερουνέζοι επιθυμούν να είναι η Σερβία, αλλά να είναι με την ίδια διαφορά τερμάτων με την οποία θα επικρατήσουν οι ίδιοι της Βραζιλίας. Η διοίκηση της ομοσπονδίας στήριξε δημόσια τον Σονγκ για τον αποκλεισμό του Αντρέ Ονάνα (βασικός τερματοφύλακας) για λόγους πειθαρχίας.

ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΨΑΧΝΕΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Αποστολή εξετελέσθη για τη Βραζιλία, που επικράτησε της Ελβετίας με 1-0 και εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των «16». Ουδέποτε απειλήθηκαν στην αναμέτρηση και με μια υπέροχη εκτέλεση του Κασεμίρο στο φινάλε πήραν τους τρεις βαθμούς. Η Σελεσάο είναι κυριαρχική ως τώρα στα παιχνίδια της, αλλά το κορυφαίο… παράσημο ως τώρα είναι το «μηδέν» στα «μετόπισθεν», αλλά –κυρίως- το γεγονός ότι δε δέχονται φάσεις από τους αντιπάλους.

Έναν βαθμό χρειάζεται πλέον η ομάδα του Τίτε για να κατακτήσει και την πρωτιά του Group G. Φυσικά θα επιχειρήσουν να διευρύνουν το σερί των εννέα νικών και των 18 αγώνων δίχως ήττα, ώστε να βρεθούν στους «16» με ιδανική ψυχολογία. Παραμένουν τραυματίες οι Ντανίλο (ακραίος αμυντικός) και Νεϊμάρ (επιθετικός), αλλά η Σελεσάο δεν έχει χάσει από το Καμερούν εδώ και 19 χρόνια.