Γαλλία-Αυστραλία, ώρα αποδείξεων

Reading time3 λ

Η Γαλλία είναι εκ των φαβορί στο Παγκόσμιο και ψάχνει αρχή με νίκη σε σούπερ κουπόνι για στοίχημα

Γαλλία-Αυστραλία Παγκόσμιο          Group D 22/11            21:00

Στο «Al Janoub Stadium», η Γαλλία αναμετριέται με την Αυστραλία για την πρώτη αγωνιστική του Group D του Παγκοσμίου. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει και το στοιχημα Νικητής Group D στο παγκοσμιο, όπου η Γαλλία προσφέρεται στο 1,45 και η Αυστραλία στο 11,00.

Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ

Η Γαλλία μπαίνει στο Παγκόσμιο ως μια από τις μεγάλες δυνάμεις και υποψήφια για την κατάκτηση του τροπαίου. Άλλωστε, υπερασπίζεται τον τίτλο που πήρε το 2018. Η ποιότητά της και το στάτους της αποτυπώνεται σε όλες τις αποδόσεις του Group D στο παγκοσμιο. Ωστόσο, την περιβάλλουν αμφιβολίες…

Παραμένει άγνωστο το πώς θα την επηρεάσουν οι απουσίες των βασικών κεντρικών μέσων Πολ Πογκμπά και Εν’ Γκολό Καντέ. Έχει παίκτες για να καλύψει τα κενά τους, αλλά δεν διαθέτουν την ίδια ποιότητα και κυρίως όχι το ίδιο ηγετικό στάτους. Δεν αποκλείεται οι δύο έμπειροι χαφ να λείψουν περισσότερο από τα αποδυτήρια απ’ ότι από τον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλο πλήγμα για τους Γάλλους είναι ο τραυματισμός στην προπόνηση του Σαββάτου (19/11), μια μέρα πριν τη σέντρα στο Παγκόσμιο του Καρίμ Μπενζεμά. Ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» θα μείνει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός αγώνων, άρα χάνει και τη διοργάνωση.

Στο μεταξύ, ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάν φαίνεται να εγκατέλειψε το… πείραμα του τελευταίου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου ήθελε η ομάδα του να παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και να έχει την επιθετική πρωτοβουλία. Στη μια και μοναδική νίκη που έκανε σ’ εκείνο το θεσμό έπαιξε με αντεπιθέσεις (1-0 τη Γερμανία), ενώ με αυτή τη συνταγή ξεπέρασε και την Ισπανία και κατέκτησε το UEFA Nations League.

Έτσι, μετά από πολλές προβληματικές εμφανίσεις σε επόμενες διοργανώσεις και προκριματικές φάσεις, ο Ντιντιέ Ντεσάν έφτιαξε ένα ρόστερ όπου τα δυνατά του σημεία είναι οι δύο περιοχές – υπάρχουν πολλοί σέντερ μπακ και πολλοί επιθετικοί που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ένας εναντίον ενός. Κι όσο για το ποιος θα φτιάχνει… παιχνίδι, ο κλήρος μάλλον πέφτει στον Αντουάν Γκριεζμάν, μετά και την απουσία του Καρίμ Μπενζεμά.

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΑΛΕΝΤΑ

Η Αυστραλία μπορεί να μην έχει στις τάξεις της πολύ ποιοτικούς παίκτες όπως στο παρελθόν, αλλά υπολογίζει σ’ ένα «δεμένο» σύνολο με πολλές αθλητικές αρετές και που έχει εμπειρία παίζοντας σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο με την άμυνά της.

Επιθετικά, διαθέτει γρήγορους και δυνατούς παίκτες που μπορεί να μην εντυπωσιάζουν με την τεχνική κατάρτισή τους, αλλά δεν σταματούν να παλεύουν και έχουν μεγάλες ικανότητες στο εναέριο παιχνίδι.

Ώρα για στοιχημα, λοιπόν, στο Group D στο παγκοσμιο με εντυπωσιακές αποδοσεις για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της Betsson.