ΗΠΑ-Ουαλία: Η πρώτη «μάχη»

Reading time2 λ

ΗΠΑ και Ουαλία θέλουν να μπουν με το δεξί στο Παγκόσμιο σε ματς με σούπερ ευκαιρίες για ποντάρισμα

ΗΠΑ-Ουαλία Παγκόσμιο     Group B         21/11   21:00

Στο «Ahmad bin Ali Stadium», οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κοντράρονται με την Ουαλία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Ομίλου Β του Παγκοσμίου. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών. Ανάμεσα τους και το στοιχημα Νικητής Group B στο παγκοσμιο, όπου οι ΗΠΑ προσφέρονται στο 6,50 και η Ουαλία στο 7,00. Στο Group B συμμετέχουν επίσης η Αγγλία, υποψήφια για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς και το Ιράν.

ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ

Οι ΗΠΑ μπαίνουν στο Παγκόσμιο έχοντας βλέψεις να περάσουν στους «16». Οι αποδόσεις του Group B στο παγκοσμιο τις τοποθετούν στο 2,00 για να πάρουν την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Διαθέτουν πολύ καλό υλικό με νεαρούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ωστόσο, στη διάρκεια των προκριματικών της Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (CONCACAF) είχε σκαμπανεβάσματα.

Μάλιστα, υπήρξαν περίοδοι που ο προπονητής Γκρεγκ Μπερχάλτερ δέχθηκε σκληρή κριτική για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Με δεδομένο πως το Παγκόσμιο του 2026 διεξάγεται σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό, οι Αμερικανοί περιμένουν να δουν από την ομάδα τους εξέλιξη ώστε να βεβαιωθούν πως μπήκαν καλές βάσεις για διάκριση στο επόμενο Μουντιάλ.

Η κύρια κριτική προς τον τεχνικό είναι πως δεν μπορεί να πάρει το μάξιμουμ από παίκτες επιθετικής φύσης όπως είναι ο Κρίστιαν Πούλισιτς της Τσέλσι (ο μεγάλος σταρ της ομάδας), ο Τζοβάνι Ρέινα της Ντόρτμουντ και ο Χεσούς Φερέιρα του Ντάλας, το «9άρι» του συγκροτήματος που παρακολουθούν πολλά σημαντικά ευρωπαϊκά κλαμπ.

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΕΪΛ

Η Ουαλία, από τη μεριά της, προέρχεται από μια απογοητευτική καμπάνια στο πλαίσιο της πρώτης κατηγορίας του UEFA Nations League. Σε όμιλο με την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Πολωνία δεν έκανε νίκη και υποβιβάστηκε.

Στο εσωτερικό της δεν ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα αφού τα ματς χρησιμοποιήθηκαν ως δοκιμές ενόψει του Παγκοσμίου. Όπου στην αποστολή της βρίσκονται έμπειροι παίκτες που… μεταμορφώνονται σε μεγάλα τουρνουά. Όπως για παράδειγμα ο επιθετικός Γκάρεθ Μπέιλ και ο μέσος Άαρον Ράμσεϊ.

Η Ουαλία είναι μια δυναμική ομάδα που ποντάρει πολλά στην άμυνά της και στο να κάνει τη… ζημιά στο τρανζίσιον και τις στατικές φάσεις. Με αυτή τη συνταγή έκανε εκπλήξεις στα δύο προηγούμενα EURO, με αυτή τη μέθοδο έφτασε σε Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1958.

Ώρα για στοιχημα, λοιπόν, στο Group B στο παγκοσμιο με εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της Betsson.