Ιράν-ΗΠΑ: Παίζουν τα… ρέστα τους

Reading time2 λ

«Μάχη» με εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα σε κορυφαίες αποδόσεις στο Group B στο Παγκόσμιο

Ιράν-ΗΠΑ Παγκόσμιο Group B 29/11 21:00

Στο «Al Thumama Stadium», το Ιράν αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ για την 3η αγωνιστική του Group B του Παγκοσμίου. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα σε τεράστια γκάμα αγορών. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει και το στοιχημα Νικητής Group B στο παγκοσμιο, όπου το Ιράν προσφέρεται στο 20,00, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στο 5,00.

ΝΙΚΗ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «16»

Το Ιράν μετά την… κατραπακιά από την Αγγλία στην πρεμιέρα (ήττα με 6-2) «ξύπνησε» απέναντι στην Ουαλία κι έβγαλε όλο το ταλέντο που διαθέτει στον αγωνιστικό χώρο και πήρε μια δίκαιη νίκη με 2-0. Με τρεις βαθμούς σε δύο ματς ανέβηκε στη δεύτερη θέση κι αυτό σημαίνει πως εξαρτάται από το ίδιο προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση και αυτό φαίνεται στις αποδόσεις στο Group B στο παγκοσμιο.

Το Ιράν χρειάζεται νίκη για να περάσει χωρίς να ενδιαφερθεί τί θα γίνει στα άλλα ματς του Group B. Αν μάλιστα νικήσει και στραβοπατήσει η Αγγλία κόντρα στην Ουαλία τότε θα τερματίσει και στην πρώτη θέση. Όσον αφορά στην πρόκριση, μπορεί να περάσει και με ισοπαλία, αρκεί να μη νικήσει η Ουαλία την Αγγλία, όπου εκεί θα μετρούσε η διαφορά τερμάτων.

Ο προπονητής Κάρλος Κεϊρόζ, αναμένεται να διατηρήσει ανέπαφο τον κορμό της ομάδας του, αν και λογικό είναι να γίνουν κάποιες κινήσεις προκειμένου να «φρεσκάρει» την 11άδα του.

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ

Οι ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει πολύ καλή εντύπωση με τις εμφανίσεις τους στο Παγκόσμιο. Ήταν η καλύτερη ομάδα στο 1-1 με την Ουαλία στην πρεμιέρα, αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος του 0-0 με την Αγγλία στη δεύτερη αγωνιστική. Ωστόσο, όπως γίνεται αντιληπτό έχουν μόλις δύο βαθμούς να δείξουν για τους κόπους τους.

Προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση χρειάζονται νίκη και μόνο νίκη, αφού η ισοπαλία δεν τους κάνει μιας και το Ιράν έχει τρεις βαθμούς. Επίσης, θα ήθελαν να μη νικήσει η Ουαλία την Αγγλία στο άλλο ματς του Group B.

Με ένα γκολ υπέρ σε 180 λεπτά, είναι ξεκάθαρο πού σκέφτεται ο προπονητής Γκρεγκ Μπερχάλτερ πως χρειάζεται βοήθεια η ομάδα του. Αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα επιθετικά προκειμένου να βρει… γκολ.

Ώρα για στοιχημα, λοιπόν, στοGroup B στο παγκοσμιο με εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της Betsson.