Ο τελικός στο Παγκόσμιο είναι… άλλος κόσμος

Reading time2 λ

Συναρπαστικές αποδόσεις στο κουπόνι της Betsson στο στοίχημα να κατακτήσει το Παγκόσμιο

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο «Lusail Iconic Stadium» θα διεξαχθεί ο τελικός του 22ου Παγκοσμίου. Είναι το τρόπαιο – όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, δεν… παίζουν μόνο εκείνοι. Είναι μια μοναδική εμπειρία και στο στοιχημα ο Νικητής στο παγκοσμιο και στο κουπονι της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Οι τελικοί, συνήθως, αποτελούν ένα… ξεχωριστό κόσμο. Έχουν ελάχιστα κοινά με την υπόλοιπη πορεία των ομάδων στο τουρνουά. Για αυτόν τον λόγο και είναι ένα τόσο συναρπαστικό στοιχημα σε κάθε παγκοσμιο.

ΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία 20 χρόνια. Στα προηγούμενα πέντε Παγκόσμια, πάντως, δημιουργήθηκαν ορισμένα μοτίβα. Νίκησαν οι ομάδες που ήταν καλύτερα οργανωμένες τακτικά – Γαλλία (2018), Γερμανία (2014), Ισπανία (2010), Ιταλία (2006) και Βραζιλία (2002).

Καταγράφεται επίσης το… άλμα που έχουν κάνει οι ευρωπαϊκές ομάδες προς αυτή την κατεύθυνση με τις τέσσερις τελευταίες νικήτριες να προέρχονται από την Ευρώπη. Επίσης, σημειώνουμε και ότι σε δύο περιπτώσεις υπήρξαν σχετικά εύκολες νίκες – Γαλλία-Κροατία 4-2 το 2018 και Γερμανία-Βραζιλία 0-2 το 2002 – ενώ στους υπόλοιπους τελικούς ο τίτλος κρίθηκε είτε στην παράταση – Ολλανδία-Ισπανία 0-1 το 2010 και Γερμανία-Αργεντινή 1-0 το 2014 – είτε στα πέναλτι – Ιταλία-Γαλλία 5-3 (1-1 κ.δ., παρ.) το 2006.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡ

Παμε τώρα σε μια άλλη πτυχή που μπορεί να κρίνει ίσως το σημαντικότερο στοιχημα στο παγκοσμιο. Ο ρόλος που παίζουν οι σταρ. Διότι η τακτική οργάνωση είναι καλή, αλλά και το ταλέντο έχει… λόγο μέσα σε αυτό το πλαίσιο για το καλό, αλλά και για το… κακό.

Τον τελικό του 2002 τον έκρινε ο Ρονάλντο σημειώνοντας δύο γκολ. Ήταν ο καλύτερος παίκτης της Βραζιλίας εκείνη την εποχή. Το 2006 η αποβολή του Ζινεντίν Ζιντάν άλλαξε τα δεδομένα για τη Γαλλία και σίγουρα έδωσε μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση στην Ιταλία. Το 2010 ήταν ίσως ο κορυφαίος Ισπανός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ο Ανδρές Ινιέστα εκείνος που έκανε τη διαφορά κόντρα στην Ολλανδία. Το 2014, το ξεχωριστό ταλέντο του Μάριο Γκέτσε χάρισε τη δόξα στη Γερμανία. Το 2018 σκόραραν για λογαριασμό της Γαλλίας στον τελικό ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο Πολ Πογκμπά και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Το παγκοσμιο 2022 είναι στοιχημα και για τους μεγάλους αστέρες του αθλήματος και πώς μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη μιας τέτοιας αναμέτρησης όπου τα νεύρα, η πίεση και το άγχος βρίσκονται στο… κόκκινο εξαιτίας της επιθυμίας τους για νίκη.

Παμε για στοιχημα στο παγκοσμιο, λοιπόν, στο πλούσιο κουπονι της Betsson, όπου θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα και σε κορυφαίες αποδόσεις που υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία και μοναδικές στιγμές με 100% δράση.