Ολλανδία-Αργεντινή, η τετράδα περιμένει

Reading time2 λ

Η σπουδαία μονομαχία της Ολλανδίας με την Αργεντινή περιλαμβάνει πλήθος επιλογών για live στοίχημα.

Ολλανδία-Αργεντινή  Προημιτελικά  9/12  21:00

Στο «Lusail Iconic Stadium» της Λουσαΐλ θα κονταροχτυπηθούν Ολλανδία και Αργεντινή με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκόσμιου 2022 και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Κυριαρχούν, βέβαια, οι επιλογές για το στοιχημα Νικητής στο παγκοσμιο, στο οποίο η Αργεντινή είναι το τρίτο φαβορί ευρισκόμενη στο 6,50, την ώρα που η Ολλανδία πληρώνει 16,50.

Εξίσου συναρπαστικές, βέβαια, είναι και οι αποδόσεις για την Ομάδα που θα φτάσει στον ημιτελικό στο παγκοσμιο, εκεί όπου η Αργεντινή προσφέρεται στο 1,60. Στον αντίποδα, για το στοιχημα Ομάδα που θα φτάσει στον ημιτελικό στο παγκοσμιο η Ολλανδία αποδίδει 2,30.

ΔΕ «ΛΑΜΠΟΥΝ» ΑΛΛΑ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ

Η πορεία της Ολλανδίας προς το τρόπαιο συνεχίστηκε με τρόπο πειστικό. Οι Οράνιε επιβλήθηκαν μάλλον εύκολα των Ηνωμένων Πολιτειών με 3-1 στην αναμέτρηση που άνοιξε τον χορό της φάσης των «16» και πέρασαν στα προημιτελικά, επιτυγχάνοντας τον μίνιμουμ στόχο που είχαν θέσει σε αυτή τη διοργάνωση. Οι εμφανίσεις τους μπορεί να μην είναι «λαμπερές» στο κομμάτι του θεάματος, αλλά αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον Λουίς Φαν Χάαλ είναι η ουσία. Και η ομάδα του την έχει ως τώρα στο τουρνουά, με μπροστάρη τον Κόντι Γκάκπο, που μετρά τρία γκολ.

Οι Οράνιε θα επιχειρήσουν τώρα να επαναλάβουν το κατόρθωμα του 1998, όταν είχαν κερδίσει στα προημιτελικά την Αργεντινή με 2-1, χάρη σε ένα… μυθικό γκολ του Ντένις Μπέργκαμπ στην εκπνοή. Το αήττητο σερί των 19 αγώνων, ανεξαρτήτως διοργάνωση, αλλά και η διεύρυνση της επίδοσης του Φαν Χάαλ, που δεν έχει χάσει ακόμα σε κανονική διάρκεια Παγκόσμιου, αποτελούν ισχυρή «προίκα».

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΟΔΗΓΟΣ ΤΟ 2014

Το εισιτήριο για την οκτάδα ήρθε με καρδιοχτύπι, αλλά η Αργεντινή πανηγύρισε με την ψυχή της τη νίκη με 2-1 επί της Αυστραλίας. Φαίνεται ότι η ήττα της πρεμιέρας από τη Σαουδική Αραβία ήχησε ως… ξυπνητήρι για την Αλμπισελέστε, η οποία έχει να επιδείξει από τότε τρεις σερί επιτυχίες. Ο Λιονέλ Μέσι, που έχει σημειώσει τρία γκολ, αποτελεί τον ηγέτη του συγκροτήματος του Λιονέλ Σκαλόνι. Είναι αυτός που στα δύσκολα ανοίγει τον δρόμο και θέλει να κρατήσει «ζωντανό» το όνειρο της κατάκτησης του μοναδικού τίτλου που απουσιάζει από την τεράστια καριέρα του.

Οδηγός της Αργεντινής, φυσικά, είναι το τελευταίο αντάμωμα με την Ολλανδία. Στον ημιτελικό του 2014 στο Σάο Πάολο, η Αλμπισελέστε είχε επικρατήσει με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι, έπειτα από το 0-0 της κανονικής διάρκειας και είχε πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Βέβαια, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι Αργεντινοί δεν έχουν κερδίσει τους Οράνιε σε επίσημο ματς από τον τελικό του 1978 στο Μπουένος Άιρες (3-1 στην παράταση). Έκτοτε κατέγραψαν μία ήττα και δύο ισοπαλίες σε κανονική διάρκεια ή παράταση. Αμφίβολος είναι ο πολύτιμος Άνχελ Ντι Μαρία (ακραίος επιθετικός), αλλά και ο Πάπου Γκόμες (μεσοεπιθετικός).