Ολλανδία-Εκουαδόρ, ευκαιρία πρόκρισης

Reading time2 λ

Η αναμέτρηση της Ολλανδίας με το  Εκουαδόρ συνοδεύεται από συναρπαστικές επιλογές για live στοίχημα.

Ολλανδία-Εκουαδόρ     Group A       25/11        18:00

Στο «Khalifa International Stadium» της Ντόχα διασταυρώνουν τα ξίφη τους η Ολλανδία και το Εκουαδόρ και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Κυριαρχούν βέβαια, αυτές για το στοίχημα Νικητής Group Α στο παγκοσμιο, στο οποίο η Ολλανδία έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο, προσφερόμενη στο 1,22.

Την ίδια στιγμή, στις αποδόσεις του Group A στο παγκοσμιο, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, το Εκουαδόρ βρίσκεται στο 4,25. Όσο για το στοιχημα του Group A στο Παγκόσμιο που αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση, η Ολλανδία αποδίδει 1,02, ενώ το Εκουαδόρ το συναντάμε στο 1,42.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Η Ολλανδία πραγματοποίησε ιδανική εκκίνηση στο Παγκόσμιο, αφού έκαμψε την αντίσταση της Σενεγάλης με 2-0. Μπορεί να μην ικανοποίησε με την απόδοσή της και να χρειάστηκε τρεις επεμβάσεις του πρωτάρη γκολκίπερ Άντριες Νόπερτ, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε τη νίκη με τα τέρματα των Κόντι Γκάκπο και Ντάβι Κλάασεν.

Έτσι, αν καταφέρει να επικρατήσει και σε αυτή την αναμέτρηση, η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ θα «σφραγίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση και παράλληλα θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την εξασφάλιση της πρωτιάς του Group Α. Οι Οράνιε έχουν σύμμαχο το παρελθόν, αφού δεν έχουν ηττηθεί σε αγώνα της φάσης των ομίλων του Παγκόσμιου από το 1994.

«ΑΤΣΑΛΙΝΟ» ΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Ιστορικό ήταν το κατόρθωμα του Εκουαδόρ στο ματς της πρεμιέρας. Κέρδισε τους οικοδεσπότες με 2-0, «καθαρίζοντας» από το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, ενώ στο δεύτερο μέρος έκανε συντήρηση δυνάμεων. Το Εκουαδόρ έγινε, έτσι, η πρώτη ομάδα που κέρδισε τη διοργανώτρια χώρα ενός Παγκόσμιου στην πρώτη αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Γκουστάβο Άλφαρο θα επιδιώξει το «δύο στα δύο», που θα του χαρίσει την πρόκριση στους «16» για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία του. Διατηρεί ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων, ενώ έχει συμπληρώσει 696 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Το Εκουαδόρ, όμως, δεν έχει κερδίσει ποτέ την Ολλανδία. Σε δύο φιλικές αναμετρήσεις που έγιναν στο Άμστερνταμ, κατέγραψε μία ήττα (0-1) το 2006 και μια ισοπαλία (1-1) το 2014.