Ολλανδία-ΗΠΑ, λεπτές ισορροπίες

Reading time2 λ

Η σπουδαία αναμέτρηση της Ολλανδίας με τις ΗΠΑ συνοδεύεται από σπουδαίες επιλογές για live στοίχημα.

Ολλανδία-ΗΠΑ Φάση των «16» 3/12 17:00

Στο «Khalifa International Stadium» της Αλ Ραγιάν παίζουν Ολλανδία και ΗΠΑ στο πρώτο ματς της φάσης των «16» και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Ξεχωρίζουν, φυσικά, αυτές για το στοιχημα Νικητής στο παγκοσμιο, στο οποίο η Ολλανδία προσφέρεται στο 20,00, την στιγμή που οι ΗΠΑ βρίσκονται στο 125,00.

Τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει, βέβαια και στις επιλογές για την Ομάδα που θα φτάσει στον προημιτελικό στο παγκοσμιο, εκεί όπου η Ολλανδία αποδίδει 1,42. Την ίδια στιγμή για το στοιχημα Ομάδα που θα φτάσει στον προημιτελικό στο παγκοσμιο συναντάμε τις, ΗΠΑ στο 2,75.

ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΟΡΑΝΙΕ ΤΟΥ ΦΑΝ ΧΑΑΛ

Επιτυχημένος ήταν ο πρώτος γύρος του Παγκόσμιου για την Ολλανδία, αφού νίκησε το Κατάρ με 2-0 στο τελευταίο ματς και τερμάτισε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου. Είναι γεγονός ότι οι Οράνιε δεν έχουν εντυπωσιάσει με την ως τώρα παρουσία τους, αλλά αυτό δεν τους πτοεί. Με μεγάλο όπλο τον Κόντι Γκάκπο, ο οποίος έχει σημειώσει τα τρία από τα πέντε γκολ σε αυτή τη διοργάνωση, η Ολλανδία φιλοδοξεί ότι θα κάνει ακόμα ένα βήμα.

Άλλωστε, με τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο, οι Οράνιε δεν έχουν ηττηθεί σε δέκα διαδοχικά παιχνίδια στο Παγκόσμιο. Το 2014, όταν βρέθηκαν στην τρίτη θέση, έμειναν αήττητοι σε επτά ματς, στα οποία προστέθηκαν τα τρία στην τρέχουσα διοργάνωση. Χώρια ότι στις δύο τελευταίες φορές που οι Ολλανδοί βρέθηκαν στους «16» είχε πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-1. Το 2010 κέρδισαν τη Σλοβακία και το 2014 το Μεξικό.

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ 20ΕΤΙΑΣ

Με αρκετό άγχος κατάφεραν οι ΗΠΑ να βρεθούν στην δεύτερη φάση του Παγκόσμιου, αφού έκαμψαν την αντίσταση του Ιράν με 1-0. Ένα τέρμα του σούπερ σταρ τους, Κρίστιαν Πούλισικ τους χάρισε τη δεύτερη θέση. Η στιβαρή αμυντική εικόνα μοιάζει να είναι το άρμα μάχης της ομάδας του Γκρεγκ Μπερχάλτερ, η οποία, πάντως, δε διαθέτει ιδιαίτερη άνεση στο σκοράρισμα. Άλλωστε, μόλις δύο γκολ έχει σημειώσει στη φετινή διοργάνωση.

Οι Αμερικανοί θα επιχειρήσουν να βρεθούν μετά από 20 χρόνια στα προημιτελικά του Παγκόσμιου. Βέβαια, αγωνιούν για την παρουσία των Γουέστον Μακ Κένι (μέσος), Τζος Σέρτζεντ και Κρίστιαν Πούλισικ (επιθετικοί), που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Πάντως, οι ΗΠΑ έχουν καλές αναμνήσεις από την τελευταία συνάντηση με την Ολλανδία. Νίκησαν με 4-3 σε φιλικό το 2015 στο Άμστερνταμ κι έδωσαν τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών.