Ολλανδία-Κατάρ, μονής κατεύθυνσης

Reading time2 λ

Στο ματς της Ολλανδίας με τους διοργανωτές του Παγκόσμιου υπάρχει πλήθος ευκαιριών για ποντάρισμα.

Ολλανδία-Κατάρ  Group A  29/11  17:00

Στο «Al Bayt Stadium» της Αλ Κχορ αναμετράται η Ολλανδία με τους διοργανωτές του Παγκόσμιου σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Κυριαρχούν, βέβαια, αυτές για το στοίχημα Νικητής Group Α στο παγκοσμιο, όπου η Ολλανδία έχει εμφανώς τον πρώτο λόγο, ευρισκόμενη σε απόδοση 1,25.

Αντίθετα, μοιάζει μακρινό το ενδεχόμενο αποκλεισμού των Οράνιε. Όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις του Group Α στο παγκοσμιο, η πιθανότητα να αποχωρίσει η Ολλανδία από τη φάση των ομίλων τιμάται 25,00. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι στο στοιχημα του Group Α στο παγκοσμιο θα πληρώσουν 24,00 αν καταφέρουν να κλείσουν με νίκη τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Ο ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΩΝ

Η παρουσία της Ολλανδίας δεν ήταν ικανοποιητική στη δεύτερη αγωνιστική και το ισόπαλο 1-1 με τον Ισημερινό είναι μάλλον κέρδος. Οι Οράνιε «κάθισαν» πάνω στο γρήγορο γκολ του Κόντι Γκάκπο, έκαναν ελάχιστα πράγματα στο υπόλοιπο του ματς και ήταν τυχεροί που δεν ήρθε η ολική ανατροπή, αφού μετά την ισοφάριση στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, οι αντίπαλοί τους είχαν και δοκάρι. Συνολικά η εικόνα της ομάδας του Λουίς Φαν Χάαλ δεν είναι ικανοποιητική ως τώρα στο τουρνουά, αφού έχει βασιστεί μονάχα σε εκλάμψεις.

Όμως, με μια ισοπαλία, η Ολλανδία «κλειδώνει» την παρουσία της στην επόμενη φάση. Ωστόσο, το μυαλό των Οράνιε βρίσκεται σαφώς στη νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ ώστε –σε περίπτωση επικράτησης του Ισημερινού επί της Σενεγάλης- να έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων και να κερδίσουν την πρώτη θέση. Στην τρίτη εποχή Φαν Χάαλ, η Ολλανδία παραμένει αήττητη, μετρώντας 12 νίκες σε 17 αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΕΞΟΔΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Για τους οικοδεσπότες του Παγκόσμιου η υπόθεση πρόκριση έληξε πρόωρα. Η ήττα με 3-1 από τη Σενεγάλη έφερε τον αποκλεισμό. Μπορεί να εμφάνισαν καλύτερο πρόσωπο σε σύγκριση με αυτό της πρεμιέρας κόντρα στον Ισημερινό, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Οι μεγάλες αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι ήταν αυτές που κόστισαν εκ νέου.

Πάντως, ο Φέλιξ Σάντσεθ αρνήθηκε ότι ο αποκλεισμός από τη συνέχεια της διοργάνωσης αποτελεί αποτυχία, αφού ο στόχος ήταν εμφανίσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Η ομάδα του σε αυτή την τελευταία της παράσταση θα προσπαθήσει να μη γράψει μια… μαύρη σελίδα και να μη γίνει η πρώτη διοργανώτρια που δε θα σημειώσει νίκη, καθώς είναι πιθανό να μην πάρει ούτε βαθμό.