Ουαλία-Ιράν, μόνο νίκη

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε εντυπωσιακές αποδόσεις προσφέρει το κουπόνι του Παγκοσμίου

Ουαλία-Ιράν Παγκόσμιο        Group B 25/11 12:00

Στο «Ahmad bin Ali Stadium», η Ουαλία έρχεται αντιμέτωπη με το Ιράν για τη δεύτερη αγωνιστική του Group Β του Παγκοσμίου. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει και το στοιχημα Νικητής Group Β στο παγκοσμιο, όπου η Ουαλία προσφέρεται στο 10,00 και το Ιράν εκτοξεύτηκε στο 125,00 απόδοση μετά την ήττα με 6-2 από τους Άγγλους στην πρεμιέρα.

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ

Η Ουαλία επέστρεψε στο Παγκόσμιο έπειτα από 64 χρόνια. Στο 1-1 της πρεμιέρας απέναντι στις ΗΠΑ έδειξε ορισμένα θετικά στοιχεία τα οποία και κρατάει ο προπονητής Ρομπ Πέιτζ ενόψει του ματς με το Ιράν. Η Ουαλία στα μεγάλα τουρνουά που έχει πάρει μέρος τα τελευταία χρόνια, δηλαδή τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2016 και του 2021 «μεταμορφώθηκε».

Ήταν πολύ σταθερή αμυντικά και εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές που της παρουσιάστηκαν. Από εκεί που και στις δύο περιπτώσεις έμοιαζε απλώς με μια… καλεσμένη στη γιορτή έγινε πρωταγωνίστρια και πήρε την πρόκριση στα νοκ άουτ. Τον ίδιο στόχο έχει και στο Παγκόσμιο, με την πρώτη παρουσία της και το 1-1 κόντρα στις ΗΠΑ να την διατηρεί «ζωντανή» στην υπόθεση πρόκριση. Η ποιότητα και η εμπειρία που διαθέτει κάνει ελκυστικές τις αποδόσεις που προσφέρονται σε διάφορα στοιχήματα στοGroup Β στο παγκοσμιο.

Ο Ρομπ Πέιτζ έχει στη διάθεσή του παίκτες που μπορούν να παίξουν με δυναμισμό, να τρέξουν και να διαχειριστούν ένα ματς. Η πλειονότητα έχει παραστάσεις από αγώνες του υψηλότερου επιπέδου, είτε πρόκειται για ματς στο πρωτάθλημα Αγγλίας ή στο UEFA Champions League και σε άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ή και σε άλλα δυνατά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ

Το Ιράν υπό τον Κάρλος Κεϊρόζ έχει αποδείξει πως μπορεί να βάλει δύσκολα στην πλειονότητα των αντιπάλων του και χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ποιότητα που μπορεί να έχουν. Όμως, η αμυντική σταθερότητα, η σημαία της ομάδας, διαλύθηκε από την Αγγλία στην πρεμιέρα με σκορ 6-2.

Κόντρα στην Ουαλία θα προσπαθήσει να πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο και να παραμείνει συγκεντρωμένη στην άμυνα ώστε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε αντεπιθέσεις και στατικές φάσεις. Διαθέτει παίκτες που έχουν παίξει σε κρίσιμα παιχνίδια και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το ζητούμενο είναι να αφήσει στην άκρη το ματς με την Αγγλία από την πρεμιέρα και να προσηλωθεί στην αναμέτρηση με την Ουαλία.

Ώρα για στοιχημα, λοιπόν, στο Group Β στο παγκοσμιο με εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της Betsson.