Σερβία-Ελβετία, για το εισιτήριο πρόκρισης

Reading time2 λ

Κρισιμότατο και με εκπληκτικές προσφορές για ποντάρισμα το παιχνίδι της Σερβίας με την Ελβετία.

Σερβία-Ελβετία  Group G  2/12  21:00

Στο «Stadium 974» της Ντόχα διασταυρώνουν τα ξίφη τους Σερβία και Ελβετία, σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει το εισιτήριο της πρόκρισης και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Κυριαρχούν, βέβαια, αυτές για το στοιχημα Νικητής Group G στο παγκοσμιο, όπου η Ελβετία είναι αυτή που διατηρεί αμυδρές ελπίδες.

Αντίθετα, συναρπαστικό είναι το μενού της πρόκρισης. Όπως αποκαλύπτουν και οι αποδόσεις του Group G στο παγκοσμιο, η Ελβετία τιμάται 1,54 για να βρεθεί αυτή στους «16». Στον αντίποδα, οι Σέρβοι στο στοιχημα του Group G στο παγκοσμιο αποδίδουν 2,40 για να καταλάβουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ

Με «αυτοχειρία» έμοιαζε για τη Σερβία η ισοπαλία 3-3 κόντρα στο Καμερούν. Αν και αιφνιδιάστηκε, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τα γκολ των Στραχίνια Πάβλοβιτς και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, έφτασε σε προβάδισμα δύο τερμάτων με «δράστη» τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά μέσα σε ένα τρίλεπτο έχασε το πλεονέκτημα.

Δίχως νίκη μετά από δύο αγωνιστικές και με αρκετά ανασταλτικά ζητήματα, για το συγκρότημα του Ντράγκαν Στόικοβιτς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Μονάχα με αυτή θα προσπεράσει τους Ελβετούς, θα βρεθεί στους «16» και θα πάρει εκδίκηση για την ήττα στο Παγκόσμιο του 2018, που είχε χαρίσει στους Ελβετούς την πρόκριση.

ΓΙΑ ΤΟΝ «ΧΡΥΣΟ» ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ

Δίχως βαθμολογικό όφελος έμεινε η Ελβετία απέναντι στη Βραζιλία, αφού ηττήθηκε με 1-0. Στο φινάλε του ματς «λύγισε» η Νάτι, αλλά είναι γεγονός ότι πόνταρε περισσότερο στις αμυντικές αντοχές της. Επιθετικά, οι Ελβετοί ήταν «άφαντοι», αφού δε δημιούργησαν την παραμικρή ευκαιρία. Αυτό μοιάζει να αποτελεί και το πιο μεγάλο πρόβλημα για τη «σκληροτράχηλη» ομάδα του Μουράτ Γιακίν.

Στην Ελβετία, όμως, μοιάζει να αρκεί η ισοπαλία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση για να βρεθεί στα νοκ-άουτ για τρίτη διαδοχική διοργάνωση. Η μοναδική περίπτωση να μην της φτάνει ο βαθμός είναι να κερδίσει το Καμερούν τη Βραζιλία με δύο γκολ διαφορά. Έχει ως οδηγό την προ τετραετίας νίκη στο Καλίνινγκραντ (2-1), αλλά είναι αμφίβολος ο σκόρερ του νικητήριου γκολ εκείνης της επιτυχίας, ο Τσερντάν Σακίρι (μέσος).