Βέλγιο-Καναδάς, η εκκίνηση του φαβορί

Reading time2 λ

Το Βέλγιο και ο Καναδάς ονειρεύονται, ενώ το κουπόνι προσφέρει σούπερ αποδόσεις για στοίχημα στο Παγκόσμιο

Βέλγιο-Καναδάς Παγκόσμιο  Group F 23/11 21:00

Στο «Ahmad bin Ali Stadium», το Βέλγιο παίζει με τον Καναδά στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Group F του Παγκοσμίου. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει και το στοιχημα Νικητής Group F στο παγκοσμιο, όπου το Βέλγιο προσφέρεται στο 1,55 και ο Καναδάς στο 13,00.

ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΣΤΟ… ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Το ματς του Βελγίου με τον Καναδά είναι πολυαναμενόμενο και προσφέρεται σε εξαιρετικές αποδόσεις στο πλαίσιο του Group F στο παγκοσμιο. Το Βέλγιο εδώ και χρόνια έχει μια «χρυσή γενιά» ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως να μην βρίσκεται μαζί σε άλλα μεγάλα τουρνουά. Είναι η τελευταία ευκαιρία του για να διακριθεί και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 3η θέση (Μουντιάλ 2018).

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, πάντως, απογοήτευσε. Γι’ αυτό και βρίσκεται στο μικροσκόπιο πριν από την πρεμιέρα του στο Παγκόσμιο 2022 καθώς τα προβλήματα φυσικής κατάστασης που αντιμετωπίζει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του, ο Ρομέλου Λουκάκου, που είναι ένας από τους υποψήφιους για πρώτος σκόρερ, σαφώς το επηρεάζει.

Διότι δεν είναι ο μόνος αστέρας της ομάδας για τον οποίον υπάρχουν αμφιβολίες. Ούτε ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται στα καλύτερά του και ως εκ τούτου το μεγαλύτερο βάρος κόντρα στον Καναδά αναμένεται να πέσει στον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε. Βέβαια, δεν είναι μόνος του. Γύρω του έχει ένα καστ εξαιρετικών παικτών, ορισμένοι από τους κορυφαίους στη θέση τους όπως για παράδειγμα ο τερματοφύλακας Τιμπό Κουρτουά.

Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

Ο Καναδάς συμμετέχει σε Παγκόσμιο ξανά έπειτα από το 1986. Με το άθλημα να γνωρίζει ραγδαία εξέλιξη στη χώρα και στη Βόρεια Αμερική γενικότερα, έχει δημιουργήσει μια ενθουσιώδη ομάδα που διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Σαφώς και ξεχωρίζουν ο αριστερός μπακ -χαφ της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις και ο σέντερ φορ της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ.

Παρέα τους, όμως, υπάρχει ένα ισορροπημένο σύνολο με παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και παίκτες που έχουν γαλουχηθεί στην Ευρώπη. Φυσικά, το βάθος του ρόστερ αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό, αλλά ο Καναδάς έχει ξεκάθαρο πλάνο και διακριτούς ρόλους και αυτό τον κάνει επικίνδυνο για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ώρα για στοιχημα, λοιπόν, στοGroup F στο παγκοσμιο με εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της Betsson.