Βραζιλία-Ελβετία, οδηγός πρόκρισης

Reading time2 λ

Η μεγάλη αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ελβετία συνοδεύεται από σπουδαίες επιλογές για ποντάρισμα.

Βραζιλία-Ελβετία  Group G  28/11  18:00

Στο «Stadium 974» της Ντόχα τίθενται αντιμέτωπες Βραζιλία και Ελβετία, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να εκδώσει εισιτήριο πρόκρισης. Στην Betsson υπάρχουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές για τα ματς της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη, από τις οποίες ξεχωρίζουν αυτές για το στοίχημα Νικητής Group G στο παγκοσμιο, στο οποίο η Βραζιλία προσφέρεται στο 1,12, ενώ η Ελβετία στο 7,00.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, βέβαια, θα κρίνει πολλά στη μάχη της πρόκρισης, κάτι που αποδεικνύεται και από τις αποδόσεις του Group G στο παγκοσμιο, με τη Σελεσάο να αποδίδει 1,02. Με τη σειρά τους, οι Ελβετοί στο στοιχημα του Group G στο παγκοσμιο θα πληρώσουν 1,50 αν καταφέρουν να βρεθούν στους «16».

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΕΪΜΑΡ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η Βραζιλία την προσπάθεια να επιστρέψει στον θρόνο μετά από 20 χρόνια. Κέρδισε με 2-0 τη Σερβία, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί «μίλησε» δις ο Ριτσάρλισον. Μάλιστα, το δεύτερο γκολ του άσου της Τότεναμ, ήταν από τα ομορφότερα που έχουμε δει στις τελευταίες διοργανώσεις του Παγκόσμιου.

Στιβαρή ανασταλτικά και με πληθώρα επιθετικών λύσεων, η Σελεσάο μοιάζει έτοιμη να φτάσει και στο δεύτερο τρίποντο, με το οποίο θα βρεθεί από τώρα στην επόμενη φάση και ουσιαστικά θα κατακτήσει την πρωτιά. Είναι αήττητη στα 16 τελευταία ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μετρώντας 13 νίκες. Ωστόσο, ο Τίτε θα πρέπει να κάνει τα πλάνα του, δίχως τον μεγάλο αστέρα του, τον Νεϊμάρ (επιθετικός), που χτύπησε στον αστράγαλο στο ματς με τους Σέρβους. Θα λείψει επίσης και ο βασικός Ντανίλο (ακραίος μπακ).

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Η ΕΛΒΕΤΙΑ

Θετικότατη ήταν η εκκίνηση και για την Ελβετία, η οποία «λύγισε» το Καμερούν με 1-0. Μπορεί να μην εντυπωσίασε η Νάτι, αλλά είχε την ουσία με το τέρμα του Εμπολό στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Επιπλέον υπερασπίστηκε με ευκολία το προβάδισμά της, με την ανασταλτική λειτουργία της να παίρνει υψηλό βαθμό.

Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν θα επιδιώξει την υπέρβαση, με την οποία θα κάνει ένα μεγάλο άλμα πρόκρισης. Πέρα από τη συμπαγή άμυνα και τις ικανές επιθετικές μονάδες, η Ελβετία έχει και θετικό παρελθόν. Δεν έχει ηττηθεί από τη Βραζιλία εδώ και 16 χρόνια. Επίσης, οι δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις σε Παγκόσμιο έληξαν ισόπαλες. Με 2-2 το 1950 επί βραζιλιάνικου εδάφους και με 1-1 το 2018 στη Ρωσία.