ΠΑΟΚ-Βόλος (7/12/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

ΠΑΟΚ vs Βόλος για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με ασυναγώνιστες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο (7/12/2023) για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να διεκδικήσει το τρόπαιο, ενώ ο Βόλος ψάχνει το καλύτερο δυνατό τώρα που έχει πάρει τα πάνω του. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για online αθλητικά στοιχήματα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός.

Στο ΠΑΟΚ – Βόλος η ανάλυση αρχίζει με τις τιμές στις οποίες συναντάμε τις δύο ομάδες. Ο άσος του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 1,11** με το διπλό του Βόλου να φτάνει στο 23,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Άλλωστε και η παράδοση είναι με το μέρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης που μετράει έξι σερί νίκες επί του Βόλου, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο επικράτησε με 3-0 εντός έδρας για την Super League.

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Βόλος τα προγνωστικά έχουν ισχυρό φαβορί και είναι λογικό μιας και ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και αυτό το διάστημα έχει αναπτύξει καλές συνήθειες σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Μια από αυτές είναι η απόδοση που παίρνει ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου από πολλούς ποδοσφαιριστές. Έτσι, ανοίγει το ροτέισον και μοιράζεται ο χρόνος συμμετοχής.

Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό ιδίως αυτή την εποχή που τα ματς είναι μαζεμένα και το καλεντάρι φορτωμένο. Διότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε την περασμένη Πέμπτη (30/11) με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εκτός έδρας (νίκη με 2-1) για το Europa Conference League κι έπειτα ξανά με την Λαμία εντός έδρας (νίκη με 3-0) τη Δευτέρα (4/11) για τη Super League. Για μια ομάδα με τις απαιτήσεις που έχει ο ΠΑΟΚ παίζει ρόλο το να έχει επιλογές χωρίς ουσιαστικά να μειώνεται το επίπεδο των εμφανίσεών του. Εξάλλου, αυτό το χαρακτηριστικό είναι που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει τίτλους κι ο ΠΑΟΚ αυτό θέλει να κάνει.

Το στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson συναρπάζει και οι Ενισχυμένες Αποδόσεις στο ΠΑΟΚ – Βόλος είναι ελκυστικές. Το Εύρος Νίκης για τον ΠΑΟΚ να είναι δύο γκολ δίνεται στο 3,95** από 3,60, ενώ το Over 3,5 γκολ προσφέρεται στο 2,60** από 2,35 στην πλατφόρμα της Betsson.

Όσον αφορά στον Βόλο, αφότου άλλαξε προπονητή και ανέλαβε την ομάδα ο Άνχελ Λόπεθ είναι αήττητος σε τρεις αγώνες της Super League. Απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα του ΟΦΗ. Νίκησε με 1-0 τον Πανσερραϊκό και την Κυριακή (3/12) αν και χειρότερος έφερε 2-2 με τον Ολυμπιακό εντός έδρας. Αυτό το αποτέλεσμα σαφώς του δίνει μεγαλύτερο θάρρος ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ καθώς τον κάνει να πιστεύει πως μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός κόντρα στις «μεγάλες» ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ

Οπότε στο ΠΑΟΚ – Βόλος το στοίχημα των δύο ομάδων είναι η ελπίδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο, να εδραιώσει την κυριαρχία του και να βάλει γρήγορα τις βάσεις της επικράτησής του ώστε να μην επιτρέψει στον Βόλο να πιστέψει πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το ματς.

Όσο για τις επιλογές των προπονητών, ο Λουτσέσκου υπολογίζει και πάλι στον Μουργκ, ενώ υπάρχουν κάποιες απουσίες που δεν αλλάζουν πάντως πάρα πολύ τα πλάνα του, ενώ την ίδια στιγμή ο Λόπεθ ακόμη προσπαθεί να μάθει τί μπορεί να πάρει από κάθε παίκτη για να υπηρετήσει το πλάνο του.

Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Φάση των «16»:

  • Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός (5/12)
  • Παναιτωλικός – Athens Kallitea (5/12)
  • ΟΦΗ – Κηφισιά (6/12)
  • ΑΕΛ – Ατρόμητος (6/12)
  • Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου (7/12)
  • ΠΑΟΚ – Βόλος (7/12)
  • ΑΕΚ – Άρης (10/1)
  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (10/1)

*Οι δεύτερες αναμετρήσεις των ζευγαριών που παίζουν 5-7/12 θα διεξαχθούν 9-11/1. Οι δεύτερες αναμετρήσεις των ζευγαριών που παίζουν 10/1 θα διεξαχθούν 17/1.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |