Πορτογαλία-Γαλλία (5/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time5 λ

Πορτογαλία-Γαλλία 3-5 πέν. (0-0 κ.α., παρ.)

Στο Euro 2024 το πρόγραμμα επιφύλασσε μια σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ πολύ μεγάλων ομάδων και το Πορτογαλία-Γαλλία μετατράπηκε σε θρίλερ που κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ των «τρικολόρ» με 5-3. Η Πορτογαλία ήταν η καλύτερη ομάδα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έκανε, Η Γαλλία έγινε πιο απειλητική από το 65′ και μετά, αλλά ούτε κι εκείνη είχε τύχη. Στην παράταση η Πορτογαλία συνέχισε να είναι καλύτερη και είχε ορισμένες καλές στιγμές μα δεν τις μετέτρεψε σε γκολ, Κι έτσι στα πέναλτι, μοιραίος ήταν ο Φέλιξ της Πορτογαλίας, ενώ οι Γάλλοι ευστόχησαν σε όλες τις εκτελέσεις τους.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Στο «Volksparkstadion» του Αμβούργου, η Πορτογαλία κοντράρεται με τη Γαλλία (05/07/2024, 22:00) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού. Οι δύο ομάδες έχουν βλέψεις να φτάσουν ως την κατάκτηση και καθώς πρόκειται για νοκ άουτ ματς, είναι πιθανό να οδηγηθεί στην παράταση ή και στα πέναλτι. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στους αγώνες της διοργάνωσης σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Πορτογαλία – Γαλλία οι αποδόσεις βάζουν σε πρώτο πλάνο τους «τρικολόρ». Χαρακτηριστικά, ο άσος της Πορτογαλίας προσφέρεται στο 3,35** και το διπλό της Γαλλίας βρίσκεται στο 2,48** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμη και η οψιόν του εργαλείου Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 1Χ2

Νίκη Πορτογαλίας3,35**
Ισοπαλία2,98**
Νίκη Γαλλίας2,48**

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Πορτογαλία – Γαλλία τα στατιστικά είναι ξεκάθαρα, αλλά σε αυτό το επίπεδο τα πάντα κρίνονται από λεπτομέρειες και ο καλύτερος καθρέφτης είναι το γήπεδο. Εξάλλου, εδώ αναμετριούνται δύο ομάδες με μεγάλη παράδοση και τεράστια ποιότητα στα ρόστερ τους. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως καμία δεν έχει πείσει απόλυτα με την επίδοσή της στο Ευρωπαϊκό.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Πορτογαλία2,15**
Γαλλία1,71**

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Γαλλία;

  • 6 νίκες η Πορτογαλία
  • 3 ισοπαλίες
  • 19 νίκες η Γαλλία
  • 52-31 γκολ υπέρ της Γαλλίας
  • Στο Ευρωπαϊκό: 2-1-1 υπέρ της Γαλλίας

Η Πορτογαλία βρίσκει μπροστά της τη Γαλλία και φυσικά αυτό φέρνει όμορφες αναμνήσεις καθώς εκείνη είχε νικήσει στον τελικό του Ευρωπαϊκού το 2016 με 1-0 στην παράταση και κατέκτησε το τρόπαιο. Για να επαναλάβει κάτι τέτοιο, πάντως, θα χρειαστεί να παίξει πολύ καλύτερα. Στους ομίλους η Πορτογαλία νίκησε με 2-1 την Τσεχία στις καθυστερήσεις του ματς, ξεπέρασε άνετα με 3-0 την Τουρκία κι έχασε με 2-0 από τη Γεωργία κάνοντας πολλές αλλαγές. Στους «16» απέκλεισε την Σλοβενία στα πέναλτι με 3-0 (0-0 κ.α., παρ.) σε ματς όπου αν και κυρίαρχη έδειχνε να μην έχει καθαρές ιδέες, παρόλο που έκανε ευκαιρίες κι είχε και χαμένο πέναλτι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον έξτρα χρόνο. Πρωταγωνιστής ήταν ο κίπερ Ντιόγκο Κόστα που απόκρουσε τρεις εκτελέσεις των Σλοβένων.

Ούτε στη Γαλλία έχουν ξεχάσει τι έγινε το 2016, αλλά όπως είπε ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάν έχουν αλλάξει πολλά από τότε και οι ομάδες έχουν προχωρήσει. Η Γαλλία πήγε στα γήπεδα της Γερμανίας ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να πάρει το τρόπαιο, αλλά οι εμφανίσεις της δεν έχουν ενισχύσει την υποψηφιότητά της. Στους ομίλους νίκησε με 1-0 την Αυστρία, έμεινε στο 0-0 με την Ολλανδία και στο 1-1 με την Πολωνία. Στους «16» νίκησε με 1-0 το Βέλγιο. Το εντυπωσιακό; Δεν έχει βάλει γκολ η ίδια σε ανοικτό παιχνίδι! Με την Αυστρία και το Βέλγιο επικράτησε με αυτογκόλ, ενώ κόντρα στην Πολωνία ο Εμπαπέ σκόραρε με πέναλτι.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΑ ΓΚΟΛ

Αριθμός γκολ
Under 2,51,58**
Over 2,52,42**
Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
Ναι2,02**
Όχι1,80**

Στο Euro 2024 οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες καθώς το τουρνουά μπαίνει στην τελική του ευθεία και το ενδιαφέρον για στοίχημα εκτοξεύεται. Το να πάρει την κούπα η Πορτογαλία προσφέρεται στο 10,00**, ενώ χαμηλότερα στο 5,50** τοποθετείται η Γαλλία στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του Πορτογαλία – Γαλλία το στοίχημα έχει να κάνει με τη συνολική προσέγγιση. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετική φιλοσοφία. Η Πορτογαλία θέλει να έχει την μπάλα και ψάχνει να βρει τρόπους να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα σε σετ παιχνίδι. Η Γαλλία ψάχνει χώρους να τρέξει. Σε αυτό το πλαίσιο, η μονομαχία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Κιλιάν Εμπαπέ  μπορεί να κρίνει το ματς.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο3,00**
Κιλιάν Εμπαπέ2,63**

Όσον αφορά στις ενδεκάδες, δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα και ουσιαστικά θα παραταχθούν πλήρεις δυνάμεων.

Πιθανή ενδεκάδα Πορτογαλίας (4-3-3): Ντιόγκο Κόστα – Κανσέλο, Ντίας, Πέπε, Μέντες – Φερνάντες, Παλίνια, Βιτίνια – Μπερνάρντο Σίλβα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λεάο.

Πιθανή ενδεκάδα Γαλλίας (4-3-1-2): Μενιάν – Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Τεό Ερναντέζ – Τσουαμενί, Καντέ, Ραμπιό – Γκριεζμάν – Τιράμ, Εμπαπέ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Για το Πορτογαλία – Γαλλία θα βρείτε και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson.

Να πάρει κάρτα ο Πέπε3,75** (από 3,40)
Πρώτο γκολ έως το 14:594,60** (από 4,20)
Ημίχρονο/Τελικό: Χ/26,15** (από 5,60)
Goal/Goal + Over 2,53,05** (από 2,79)
Ακριβές Σκορ 1-09,25** (από 8,40).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Πορτογαλία + anytime scorer Κριστιάνο Ρονάλντο + Over 9,5 κόρνερ9,60** (από 8,00)
Γαλλία + anytime scorer Κιλιάν Εμπαπέ + Over 9,5 κόρνερ7,90** (από 6,60)

Euro 2024 – Προημιτελική φάση:

  • Ισπανία – Γερμανία 2-1 παρ. (1-1 κ.α.)
  • Πορτογαλία – Γαλλία (5/7)
  • Αγγλία – Ελβετία  5-3 πέν. (1-1 κ.α., παρ.)
  • Ολλανδία – Τουρκία 2-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ