Η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να βελτιωθεί

Reading time1 λ

Αυτό είναι το στοίχημα που καλείται να κερδίσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα πριν τον τελικό του Champions League

«BBC»: Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί ενόψει του τελικού του Champions League, με αντίπαλο την Τσέλσι στις 29 Μαΐου στο γήπεδο «Ντραγκάο» του Πόρτο, στην Πορτογαλία. «Είναι απαραίτητο να βελτιωθούμε. Φυσικά και ανησυχώ, είναι ο τελικός του Champions League και παίζουμε με μια τόσο δύσκολη αντίπαλο», δήλωσε χαρακτηριστικά. Την Κυριακή 23 Μαΐου, Μάντσεστερ Σίτι-Εβερτον για την Premier League, ματς που προσφέρεται για on line στοίχημα.

«TV3»: Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην «κυνηγήσει» περαιτέρω τη μεταγραφή του Ερλινγκ Χάαλαντ, σέντερ φορ της Ντόρτμουντ. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου, ο οποίος χρωστάει σχεδόν 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ, δεν του επιτρέπει να κάνει μια τόσο μεγάλη αγορά και επί του παρόντος θα επικεντρωθεί στην ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός  σταρ μένει ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Το Σάββατο 22 Μαΐου, Εϊμπαρ-Μπαρτσελόνα για τη LaLiga.

«Tuttosport»: Ο Στίβεν Ζανγκ, πρόεδρος της Ιντερ, είναι έτοιμος να υπογράψει με το επενδυτικό fund, Oaktree Capital Management, την εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα τα οποία θα δώσουν βαθιά ανάσα στον σύλλογο, ο οποίος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και έχει ζητήσει από τους παίκτες να «κοπούν» δύο μισθοί. Την Κυριακή 23 Μαΐου, Ιντερ-Ουντινέζε για την Serie A.

«Le Parisien»: Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει βάλει δύο όρους στην διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν για ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο πρώτος είναι η επέκταση της συνεργασίας να πάει ως το 2023 κι όχι ως το 2025 όπως θέλει ο σύλλογος. Ο δεύτερος είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα επιτρέψει στην ομάδα να διεκδικήσει τα επόμενα Champions League. Την Κυριακή 23 Μαΐου, Ανζέ-Παρί Σεν Ζερμέν για τηLigue 1.