Λέιτον Όριεντ-ΚΠΡ, μίνι ντέρμπι στο Λονδίνο

Reading time2 λ

Το στοίχημα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του EFL Cup θέλουν να κερδίσουν Λέιτον Όριεντ και ΚΠΡ.

Σε μια ημέρα όπου κυριαρχεί η μονομαχία Τσέλσι-Βιγιαρεάλ για το UEFA Super Cup, που ξεκινά στις 22:00 στο Μπέλφαστ, είναι αρκετά τα ματς που προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα προσελκύσουν ποντάρισμα. Όπως η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του αγγλικού Λιγκ Καπ, η οποία περιλαμβάνει πέντε αγώνες που αρχίζουν στις 21:45. Το πιο ζωηρό είναι το μίνι ντέρμπι του Λονδίνου, Λέιτον Όριεντ-ΚΠΡ. Μπορεί οι δύο ομάδες να χωρίζονται από δύο κατηγορίες και η Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς να φαντάζει φαβορί εξαιτίας αυτής της διαφοράς, αλλά η Λέιτον Όριεντ διατηρεί μια σπουδαία παράδοση που τη θέλει αήττητη στην έδρα της από το 1975.

Η κόντρα Μπλάκπουλ-Μίντλεσμπρο έχει τη δική της σημασία, αφού αναμετρώνται δύο ομάδες της Championship, οι οποίες ξεκίνησαν με θετικό τρόπο, αφού απέσπασαν εκτός έδρας ισοπαλίες απέναντι σε Μπρίστολ Σίτι και Φούλαμ, αντίστοιχα. Σύγκρουση συλλόγων της League One έχουμε στο Μπέρτον-Όξφορντ, με την οικοδέσποινα να έχει εκκινήσει με σπουδαίο διπλό στο Σριούσμπερι, ενώ η φιλοξενούμενη κόλλησε στην ισοπαλία στο Κέμπριτζ.

Δύο κατηγορίες διαφορά έχουν Νότιγχαμ-Μπράντφορντ. Η Νότιγχαμ, βέβαια, ψάχνει… φάρμακο για τη δραματική ανατροπή που υπέστη στο Κόβεντρι στην πρεμιέρα της Championship, τη στιγμή που η Μπράντφορντ άρχισε τη League Two με ισοπαλία στο Έξετερ. Παρόμοια συνθήκη και στο Κόβεντρι-Νορθάμπτον. Οι γηπεδούχοι πετούν ψυχολογικά μετά τη συγκλονιστική νίκη επί της Νότιγχαμ, ενώ η Νορθάμπτον άρχισε το πρωτάθλημα της τέταρτης κατηγορίας με σημαντική επιτυχία επί της Πορτ Βέιλ.

Στις 19:30 υπάρχει ο εξ’ αναβολής αγώνας Ντιναμό Κιέβου-Μινάι, για την πρώτη αγωνιστική της ουκρανικής Premier League. Η πρωταθλήτρια Ντιναμό Κιέβου θα επιχειρήσει να πετύχει την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς, ώστε να βρεθεί στην κορυφή, αλλά η Μινάι απέδειξε στην πρώτη της υποχρέωση κόντρα στην Ολεξάντρια, την οποία κέρδισε, ότι θα είναι «σκληρό καρύδι».

19:30   Ντιναμό Κιέβου-Μινάι                    Premier League Ουκρανίας

21:45   Κόβεντρι-Νορθάμπτον                    EFL Cup Αγγλίας

21:45   Λέιτον Όριεντ-ΚΠΡ                        EFL Cup Αγγλίας

21:45   Μπέρτον-Όξφορντ                           EFL Cup Αγγλίας

21:45   Μπλάκπουλ-Μίντλεσμπρο              EFL Cup Αγγλίας

21:45   Νότιγχαμ-Μπράντφορντ                  EFL Cup Αγγλίας