Λίβερπουλ-Λέστερ, παράδοση και εκδίκηση

Reading time3 λ

Ιδιαίτερα στοιχεία και πολλές επιλογές για στοίχημα υπάρχουν στο ματς της Λίβερπουλ με τη Λέστερ.

Αδιάκοπη η δράση σε όλες τις γωνιές της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Η ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής της αγγλικής Premier League περιλαμβάνει δύο ματς, εκ των οποίων το Λίβερπουλ-Λέστερ, που είναι προγραμματισμένο για τις 21:45, έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

«Ζωντανή» στο κυνήγι της κορυφής θέλει να μείνει η Λίβερπουλ, που είναι αήττητη μέσα στο 2022. Η τελευταία της ήττα καταγράφηκε στο Λέστερ στις 28 Δεκεμβρίου και είναι δεδομένο ότι θέλει να… εκδικηθεί τις Αλεπούδες, που υπέστησαν συντριπτική ήττα από τη Νότιγχαμ στο Κύπελλο, ενώ στο «Άνφιλντ» δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη από το μακρινό 2000. Σπουδαία είναι και η αναμέτρηση Γουλβς-Άρσεναλ. Οι Λύκοι επιδιώκουν τη διεύρυνση του σπουδαίου αήττητου σερί που έχουν στο πρωτάθλημα για να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην τετράδα, στην οποία στοχεύουν και οι Κανονιέρηδες, οι οποίοι «αποσυντονίστηκαν» εσχάτως.

Στη Super League, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην εξ αναβολής μονομαχία Ατρόμητος-Λαμία. Την πρώτη του νίκη επί των ημερών του Κρις Κόουλμαν αναζητεί ο Ατρόμητος, ώστε να «ξεκολλήσει» βαθμολογικά, την στιγμή που η Λαμία έχει χτίσει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό εσχάτως. Το παραδοσιακό ντέρμπι Απόλλων Λεμεσού-ΑΕΛ Λεμεσού δεσπόζει στην Α’ Κατηγορία Κύπρου. Πέντε σερί νίκες μετρά ο πρωτοπόρος Απόλλωνας Λεμεσού και θέλει να διευρύνει το προβάδισμά του, την στιγμή που η ΑΕΛ Λεμεσού έχει απόλυτη ανάγκη το τρίποντο για να ελπίζει σε είσοδο στα πλέι-οφ. Σπουδαία και η μάχη Ανόρθωση-Άρης Λεμεσού. Η Ανόρθωση θέλει να μονιμοποιηθεί στην εξάδα και ο Άρης Λεμεσού να μη χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της κορυφής.

Η αυλαία της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Τουρκίας πέφτει με δύο ματς. Σε πρώτο πλάνο το Μπεσίκτας-Γκέζτεπε. Αυτός είναι ο μόνος τίτλος που έχει απομείνει στην κάτοχο του τροπαίου Μπεσίκτας, που «στραβοπάτησε» κόντρα στην Αντάλιασπορ για το πρωτάθλημα, ενώ και η Γκέζτεπε προέρχεται από αποτυχία στο ντέρμπι της Σμύρνης με την Αλτάι. Προηγείται το Αλάνιασπορ-Άδανα Ντεμίρσπορ, που προβλέπεται αμφίρροπο, αφού οι δύο ομάδες φιγουράρουν στην τέταρτη και την τρίτη θέση της Super Lig, αντίστοιχα.

16:30   Αλάνιασπορ-Άδανα Ντεμίρσπορ                       Κύπελλο Τουρκίας

17:00   Απόλλων Λεμεσού-ΑΕΛ Λεμεσού                   Α’ Κατηγορία Κύπρου

17:15   Ατρόμητος-Λαμία                                               Super League

19:00   Ανόρθωση-Άρης Λεμεσού                                Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:30   Μπεσίκας-Γκέζτεπε                                            Κύπελλο Τουρκίας

21:45   Γουλβς-Άρσεναλ                                                Premier League Αγγλίας

21:45   Λίβερπουλ-Λέστερ                                             Premier League Αγγλίας