Λιντς-Λίβερπουλ, απρόβλεπτη σύγκρουση

Reading time3 λ

Άκρως ελκυστική και με πολλές επιλογές για στοίχημα έρχεται η αναμέτρηση της Λιντς με τη Λίβερπουλ.

Με κομμένη την ανάσα αναμένεται το ποδοσφαιρικό μενού της Κυριακής, στο οποίο βρίσκουμε πολλά σπουδαία και απρόβλεπτα παιχνίδια. Όπως για παράδειγμα το Λιντς-Λίβερπουλ της αγγλικής Premier League, που είναι προγραμματισμένο για τις 18:30. Η Λιντς μπορεί να μην έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά στην έδρα της δυσκόλεψε πολύ τους μεγάλους του αγγλικού ποδοσφαίρου. Την ίδια στιγμή, η Λίβερπουλ είναι μεν αήττητη, αλλά δεν ικανοποίησε κόντρα στην Τσέλσι, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα ημίχρονο, ενώ αναμένεται να παραταχθεί με σημαντικές απουσίες.

Αρκετά βλέμματα κατευθύνονται στα τρία παιχνίδια που ολοκληρώνουν την τέταρτη αγωνιστική της γερμανικής Bundesliga. Στις 16:30 παίζουν Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Στουτγάρδη, με την οικοδέσποινα να ψάχνει την πρώτη της εφετινή νίκη, προερχόμενη από την ισοπαλία στο Μπίλεφελντ, ενώ η Στουτγάρδη θέλει να σβήσει τις δύο σερί ήττες, με τελευταία αυτή από τη Φράιμπουργκ στην έδρα της.

Στο Μπόχουμ-Χέρτα Βερολίνου, οι γηπεδούχοι θέλει να αξιοποιήσουν ξανά την έδρα, ώστε να ρεφάρουν την ήττα τους στην Κολωνία. Στον αντίποδα, η Χέρτα Βερολίνου θέλει να βάλει τους πρώτους βαθμούς στο σακούλι της, αφού μετρά τρεις ήττες από Κολωνία, Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν. Στις 20:30 αναμετρώνται Γκλάντμπαχ-Αρμίνια Μπίλεφελντ. Με το μυαλό στο παρθενικό τρίποντο η Γκλάντμπαχ, η οποία έχασε από την Ουνιόν Βερολίνου, υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφελντ, που έχει καταγράψει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, με τελευταία την προαναφερθείσα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην έδρα της.

Συναρπαστικό είναι το πρόγραμμα και στη γαλλική Ligue 1. Αρχή στις 14:00 με το παιχνίδι Μονπελιέ-Σεντ Ετιέν. Η Μονπελιέ, που υπέκυψε στην πρωταθλήτρια Λιλ, προσπαθεί να βρει σταθερό βηματισμό, ενώ η Σεντ Ετιέν, η οποία έχασε από τη Μαρσέιγ, φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη της νίκη. Στο Μπρεστ-Ανζέ που ξεκινά στις 16:00, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική τροχιά. Η Μπρεστ δεν έχει καταγράψει τρίποντο, αφού ηττήθηκε στο Στρασβούργο. Αντίθετα, η Ανζέ είναι η ευχάριστη έκπληξη. Με την επικράτηση επί της Ρεν πέρασε τη διακοπή αήττητη και στη δεύτερη θέση.

Αξιόλογο και το Ναντ-Νις, που είναι προγραμματισμένο για τις 18:00. Το καλό ξεκίνημα θέλει να θυμηθεί η Ναντ, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Λυών. Την ίδια στιγμή, η Νις, αφού διέλυσε την Μπορντό, έμαθε τα άσχημα μαντάτα. Της αφαιρέθηκε ένας βαθμός, ενώ το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, που είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων θα επαναληφθεί. Ωστόσο, επιδιώκει να διατηρήσει το αήττητό της. Στις 21:45 συγκρούονται Λυών-Στρασβούργο. Η Λυών έσπασε το ρόδι στη Ναντ και θέλει να αρχίσει τη βαθμολογική της αναρρίχηση. Το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, όμως, που πανηγύρισαν την πρώτη τους επιτυχία κόντρα στην Μπρεστ.

14:00   Μονπελιέ-Σεντ Ετιέν                              Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Μπρεστ-Ανζέ                                         Ligue 1 Γαλλίας

16:30   Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Στουτγάρδη    Bundesliga Γερμανίας

18:00   Ναντ-Νις                                                 Ligue 1 Γαλλίας

18:30   Λιντς-Λίβερπουλ                                    Premier League Αγγλίας

18:30   Μπόχουμ-Χέρτα Βερολίνου                   Bundesliga Γερμανίας

20:30   Γκλάντμπαχ-Αρμίνια Μπίλεφελντ          Bundesliga Γερμανίας

21:45   Λυών-Στρασβούργο                               Ligue 1 Γαλλίας