Μπέρνλι-Λέστερ, εκατέρωθεν ανάγκη

Reading time3 λ

Στο κρίσιμο παιχνίδι της Μπέρνλι με τη Λέστερ υπάρχουν πολλές και εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα.

Πολλαπλά και ενδιαφέροντα μέτωπα υπάρχουν σήμερα σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Στην αγγλική Premier League και την εξ αναβολής αναμέτρηση Μπέρνλι-Λέστερ, που είναι προγραμματισμένη για τις 21:45 κατευθύνονται οι προβολείς, αφού η ανάγκη των δύο ομάδων για το τρίποντο είναι μεγάλη.

Την έξοδό της από τη ζώνη του υποβιβασμού επιδιώκει η Μπέρνλι, που απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό από την Κρίσταλ Πάλας. Το αήττητο σερί τριών αγώνων σίγουρα τονώνει την αυτοπεποίθησή της. Βέβαια, η Λέστερ πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa Conference League, αφού νίκησε και στη Δανία τη Ράντερς και τώρα ευελπιστεί να σημειώσει την πρώτη της επιτυχία εντός του 2022 στο πρωτάθλημα, ώστε να πάρει μια βαθιά ανάσα.

Απόψε ξεκινά και η πέμπτη φάση του FA Cup με τρεις αγώνες. Ξεχωρίζει το Μίντλεσμπρο-Τότεναμ, παρά τη διαφορά μιας κατηγορίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Μίντλεσμπρο βρέθηκε εκτός της εξάδας της Championship μετά το «χτύπημα» που δέχτηκε στο Μπάρνσλεϊ, αλλά είναι ισχυρή στην έδρα της, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απέκλεισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον προηγούμενο γύρο. Η Τότεναμ κέρδισε πόντους ψυχολογίας μετά τη θριαμβευτική νίκη στο Λιντς, ενώ το Κύπελλο αποτελεί πλέον μεγάλο στόχο για τους Λονδρέζους. Διαφορά δυναμικότητα υπάρχει και στις άλλες δύο μονομαχίες, Πιτέρμπορο-Μάντσεστερ Σίτι και Κρίσταλ Πάλας-Στόουκ, με τις εκπροσώπους της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι και Κρίσταλ Πάλας να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Τα προημιτελικά του γερμανικού DFB Pokal ανοίγουν την αυλαία τους με το ματς Ουνιόν Βερολίνου-Σαν Πάουλι. Θεωρητικά, η Ουνιόν Βερολίνου, που τα καταφέρνει εξαιρετικά στην Bundesliga, έχει το πάνω χέρι. Ωστόσο η Σαν Πάουλι συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην 2.Bundesliga, ενώ στον προηγούμενο γύρο πέταξε έξω την κάτοχο του τροπαίου, Ντόρτμουντ.

Για την οκτάδα του Κυπέλλου Τουρκίας διασταυρώνουν τα ξίφη τους Τραμπζονσπόρ-Αντάλιασπορ. Με το ένα χέρι στον τίτλο η Τραμπζονσπόρ, είναι αήττητη στα 13 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων. Θέλει να θέσει εκτός μάχης την Αντάλιασπορ, που ήταν φιναλίστ στον θεσμό πέρυσι. Η έναρξη της 24ης αγωνιστικής της ελβετικής Super League γίνεται σήμερα με το ματς Σερβέτ-Γιούνγκ Μπόις, στο οποίο η πρωταθλήτρια Γιούνγκ Μπόις «καίγεται», αν θέλει να μείνει «ζωντανή» στην προσπάθεια να προλάβει την πρωτοπόρο Ζυρίχη.

19:30   Τραμπζονσπόρ-Αντάλιασπορ                   Κύπελλο Τουρκίας

21:15   Πιτέρμπορο-Μάντσεστερ Σίτι                   FA Cup Αγγλίας

21:30   Κρίσταλ Πάλας-Στόουκ                            FA Cup Αγγλίας

21:30   Σερβέτ-Γιούνγκ Μπόις                              Super League Ελβετίας

21:45   Μπέρνλι-Λέστερ                                       Premier League Αγγλίας

21:45   Ουνιόν Βερολίνου-Σαν Πάουλι                DFB Pokal Γερμανίας

21:55   Μίντλεσμπρο-Τότεναμ                              FA Cup Αγγλίας