Νιούκαστλ-Έβερτον, με νέα δεδομένα

Reading time4 λ

Αλλαγμένες έρχονται οι Νιούκαστλ και Έβερτον σε ένα ματς με ευνοϊκές προϋποθέσεις για ποντάρισμα.

Γεμάτο σπουδαίες συναντήσεις είναι το σημερινό πρόγραμμα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Στην Αγγλία τα βλέμματα στρέφονται και κυρίως στην Premier League, όπου υπάρχει η αναμέτρηση Νιούκαστλ-Έβερτον (21:45), με τις δύο ομάδες να έχουν δημιουργήσει καινούριες συνθήκες και να έχουν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς.

Στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η Νιούκαστλ έκανε σημαντικές κινήσεις με την απόκτηση των Μπερν, Τάργκετ και Μπρούνο Γκιμαράες. Φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Λιντς ώστε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια στιγμή, η Έβερτον απέκλεισε την Μπρέντφορντ στο FA Cup, στην πρώτη παρουσία του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της, ενώ σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο τα δύο σπουδαία αποκτήματά της, οι Άλι και Φαν Ντε Μπέεκ.

Σημαντικό είναι και το ματς Γουέστ Χαμ-Γουότφορντ. Αφού «ίδρωσε» για να αποκλείσει την Κιντερμίνστερ στο Κύπελλο, η Γουέστ Χαμ αναζητεί το τρίποντο με το οποίο θα επιστρέψει στην τετράδα. Στον αντίποδα, η Γουότφορντ έφυγε με βαθμό από το Μπέρνλι στον πρεμιέρα του Ρόι Χόντζον και προσδοκά ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα που ενδεχομένως να την φέρει εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Στην Championship βρίσκουμε επίσης σπουδαίες κόντρες. Το λονδρέζικο ντέρμπι Φούλαμ-Μίλγουολ είναι στο προσκήνιο. Η πρωτοπόρος Φούλαμ επιδιώκει τη διεύρυνση του προβαδίσματός της, ώστε να παραμείνει… αφεντικό στην κούρσα της απευθείας ανόδου, ωστόσο η Μίλγουολ είναι πάντα μαχητική. Αμφίρροπη μάχη αναμένεται στο Στόουκ-Σουόνσι, αφού αμφότερες θέλουν να… ζωντανέψουν τις ελπίδες τους για την εξάδα. Κάτι που ισχύει και στο Κόβεντρι-Μπλάκπουλ.

Φαβορί μοιάζει να υπάρχει στο Λούτον-Μπάρνσλεϊ καθώς η οικοδέσποινα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αντίθετα, η ουραγός Μπάρνσλεϊ δεν καταφέρνει να βρει διέξοδο από το αγωνιστικό… τούνελ στο οποίο βρίσκεται. Όσο για το Ντέρμπι-Χαλ, οι γηπεδούχοι θα δώσουν ακόμα μια μάχη, στην προσπάθεια που κάνουν για τη σωτηρία, ενώ η Χαλ θα αναζητήσει την επικράτηση που θα την φέρει αγκαλιά με την παραμονή.

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ολλανδίας ξεκινά σήμερα με τον αγώνα Αϊντχόφεν-Μπρέντα. Μια κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες και η Αϊντχόφεν θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της, ώστε να γιατρέψει τις πληγές που άφησε η σαββατιάτικη ήττα από την Άλκμααρ στην Eredivisie. Στη μετριότητα κινείται η Μπρέντα στην Eerste Divisie, προερχόμενη από εντός έδρας ισοπαλία με τη Ρόντα.

20:00   Αϊντχόφεν-Μπρέντα                                    Κύπελλο Ολλανδίας

21:45   Γουέστ Χαμ-Γουότφορντ                            Premier League Αγγλίας

21:45   Νιούκαστλ-Έβερτον                                    Premier League Αγγλίας

21:45   Κόβεντρι-Μπλάκπουλ                                 Championship Αγγλίας

21:45   Λούτον-Μπάρνσλεϊ                                     Championship Αγγλίας

21:45   Ντέρμπι-Χαλ                                               Championship Αγγλίας

21:45   Στόουκ-Σουόνσι                                          Championship Αγγλίας

21:45   Φούλαμ-Μίλγουολ                                      Championship Αγγλίας