Ώρα να… πουλήσει

Reading time1 λ

Η Μάντσεστερ Σίτι ποντάρει στην παραχώρηση παικτών για να πάρει τον Χάρι Κέιν.

«Manchester Evening News»: Η Μάντσεστερ Σίτι μετά την απόκτηση του Τζακ Γκρίλις και καθώς προχωρά για την αγορά του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ αντιλαμβάνεται πως θα πρέπει να παραχωρήσει τουλάχιστον δύο παίκτες με σημαντικό ρόλο στην πρώτη ομάδα. Τόσο για να χρηματοδοτήσει το deal για τον Άγγλο στράικερ, αλλά και για να κάνει… χώρο στην 11άδα. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Μπερνάρδο Σίλβα και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες ως τώρα και είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο αποχώρησης, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι η πιο… ζεστή ως τώρα. Ο Βραζιλιάνος στράικερ βρίσκεται στο… ραντάρ της Γιουβέντους, ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του.

«Sport1»: Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον πολλών ομάδων για τον μέσο της Γκλάντμπαχ, Φλόριαν Νόιχαουζ. Ωστόσο, η μεταγραφή του αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Ο σύλλογος έχει ξεκαθαρίσει στις ενδιαφερόμενες ομάδες μεταξύ των οποίων βρίσκονται η Λίβερπουλ και η Μπάγερν Μονάχου πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής, δε, γνωρίζει τα πλάνα του κλαμπ και είναι περισσότερο «ανοιχτός» στο ενδεχόμενο να φύγει την επόμενη σεζόν. Απόψε, Καϊζερσλάουτερν-Γκλάντμπαχ για το Κύπελλο Γερμανίας, ματς με πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα.

«O Jogo»: Η Μποαβίστα παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι σίγουρη πως θα ξεπεράσει τα εμπόδια και θα παρατάξει μια ανταγωνιστική ομάδα αυτή την σεζόν. Αυτό εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου, Βίτορ Μούρτα. Απόψε, Ζιλ Βισέντε-Μποαβίστα για την Primeira Liga της Πορτογαλίας, αναμέτρηση με σούπερ αποδόσεις για στοίχημα.