Άρσεναλ-Τσέλσι, το ντέρμπι των αντιθέσεων

Reading time2 λ

Πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές για στοίχημα διαθέσιμες στη συναρπαστική αναμέτρηση Άρσεναλ-Τσέλσι

Απόψε, στις 22:00 το βράδυ, διεξάγεται ένα λονδρέζικο ντέρμπι που ολοκληρώνει την αγωνιστική της Premier League, το Άρσεναλ-Τσέλσι. Υπήρξαν εποχές που τόσο η Άρσεναλ όσο και η Τσέλσι διεκδικούσαν το πρωτάθλημα Αγγλίασ, μερικές σεζόν κρινόταν ο τίτλος και ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Το σημερινό λονδρέζικο ντέρμπι θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ντέρμπι των αντιθέσεων. Από τη μία μεριά, η Άρσεναλ είναι πάντα μέσα στο κυνήγι του τίτλου, αν και είναι πλέον δύσκολο να τον κατακτήσει. Η Μάντσεστερ Σίτι την προσπέρασε ήδη στην κορυφή, είναι στο +1 από αυτήν και με πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο. Από την άλλη, η Τσέλσι είναι τελείως αδιάφορη βαθμολογικά, αν και σε περίπτωση που συνεχίσει να μη μαζεύει βαθμούς, ίσως μπλέξει σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή της, όσο αστείο ή απίθανο και αν μοιάζει. Αυτή τη στιγμή είναι στο +10 από την ζώνη του υποβιβασμού. Γι’ αυτό άλλωστε και προσφέρεται ως πολύ δυνατό φαβορί στον αγώνα η Άρσεναλ, με τον άσο της να δίνεται στο 1,62 στην πλατφόρμα της Betsson.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Εκεί πάντως που φαίνεται να υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι, είναι στη νοοτροπία και τον προγραμματισμό του διοικητικού κομματιού των ομάδων. Πέρυσι η Άρσεναλ ξεκίνησε τη σεζόν με 3/3 ήττες, χωρίς να σκοράρει καν, αν και δύο εξ αυτών ήταν από τη σημερινή της αντίπαλο και από τη Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας. Η διοίκηση δεν πανικοβλήθηκε και πίστεψε, δείχνοντας την απαιτούμενη εμπιστοσύνη, στον Αρτέτα. Ο νέος αυτός προπονητής, χωρίς να κάνει πολλές μεταγραφές, αλλά παίρνοντας παίκτες-κλειδιά, αντέστρεψε το κλίμα. Έβγαλε την ομάδα στο Europa League και φέτος διεκδικεί το πρωτάθλημα, έχοντας εξασφαλίσει την επιστροφή στο Champions League, από το οποίο απουσίαζε τα προηγούμενα χρόνια.

Στο ίδιο διάστημα, η Τσέλσι αφού κατέκτησε με τον Τούχελ το Champions League το καλοκαίρι του 2021, τον διατήρησε ένα χρόνο στον πάγκο της, πριν τον απομακρύνει τον περασμένο Σεπτέμβριο, στις αρχές του πρωταθλήματος. Πήρε τον Γκρέιαμ Πότερ, ίσως με το σκεπτικό πως θα έχει τις ίδιες ικανότητες με τον συνεπώνυμό του, Χάρι Πότερ, αλλά αυτό δεν συνέβη. Προχώρησε σε νέα αλλαγή, φέρνοντας τον Λάμπαρντ, ο οποίος είχε φύγει πριν έρθει ο Τούχελ, ως αποτυχημένος! Μάλιστα, από τότε που ανέλαβε ξανά ο Λάμπαρντ, έχει 5/5 ήττες! Πάντως, στην Τσέλσι ήδη κάνουν σχέδια για τη νέα σεζόν, με το όνομα του Ποτσετίνο να ακούγεται ως υποψήφιου νέου τεχνικού.

22:00     Άρσεναλ-Τσέλσι              Premier League

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |