Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι (8/10/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Η Premier League μας χαρίζει ένα σπουδαίο ματς ανάμεσα στην Άρσεναλ και στη Μάντσεστερ Σίτι με πλούσιες αποδόσεις σε αμέτρητες αγορές.

Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι (8/10/2023) στο «Emirates» για την 8η αγωνιστική της Premier League. Είναι το μεγάλο ματς στην Αγγλία με τις δύο κορυφαίες ομάδες της περασμένης σεζόν και δύο υποψήφιες διεκδικήτριες του τίτλου να συγκρούονται κι επιπλέον να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς. Με το στοίχημα να παίρνει… φωτιά, στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντοτε συναρπαστικές ευκαιρίες σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι τα προγνωστικά έχουν φαβορί, αλλά οι τιμές είναι κοντά και τα πάντα μοιάζουν ανοικτά. Το διπλό της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται στο 2,46** με τον άσο της Άρσεναλ να βρίσκεται στο 2,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Για την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι το ματς αποτελεί ένα τεράστιο στοίχημακαι μια εξίσου τεράστια πρόκληση. Η Άρσεναλ την περασμένη σεζόν λύγισε στην πίεση που της άσκησε η Σίτι και κατέρρευσε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος Αγγλίας, χάνοντας έναν τίτλο που έμοιαζε δικός της. Θέλει να δείξει πως έχει μάθει από εκείνο το μάθημα.

Παράλληλα, πάει στο ματς γνωρίζοντας πως μπορεί να κάνει ζημιά στη Σίτι. Το απέδειξε στις 6 Αυγούστου όταν τη νίκησε στα πέναλτι με 4-1 στον τελικό του Community Shield, αφού προηγουμένως ισοφάρισε την τελευταία στιγμή απέναντι σε μια ομάδα που μετρούσε δέκα μέρες προετοιμασίας, ήταν ανέτοιμη και είχε και απουσίες.

Η Άρσεναλ αυτή τη σεζόν τα πηγαίνει και πάλι πάρα πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Είναι αήττητη με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε επτά αγωνιστικές κι έχει 15-6 γκολ. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση το τελευταίο ματς που έδωσε ήταν μια παράσταση – το 4-0 επί της Μπόρνμουθ εκτός έδρας. Κι ενώ όλα έμοιαζαν πως κυλούν… ρολόι ηττήθηκε με 2-1 από την Λανς εκτός έδρας την Τρίτη (3/10) για το Champions League προκαλώντας κάποιες αμφιβολίες. Αυτό γιατί υπάρχουν τραυματισμοί και ορισμένοι σημαντικοί παίκτες δεν βρίσκονται στο μάξιμουμ και δεν μπορούν να τη βοηθήσουν όπως θα ήθελε ο προπονητής Μίκελ Αρτέτα.

Η Μάντσεστερ Σίτι, από τη μεριά της, έχει έξι νίκες και μια ήττα σε επτά αγώνες στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά στο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει το τρόπαιο για 4η σερί σεζόν και προσφέρεται στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Άρσεναλ είναι δεύτερη στη λίστα με 6,50**.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επέστρεψε στις επιτυχίες μεσοβδόμαδα καθώς επικράτησε με 3-1 της Λειψίας εκτός έδρας για το Champions League. Είχαν προηγηθεί δύο ήττες: μία από τη Νιούκαστλ με 1-0 για το EFL Cup όπου έπαιξε με πολλές αλλαγές και η άλλη που… πόνεσε με 2-1 στην έδρα της Γουλβς για την Premier League. Στο δεύτερο ματς ήταν κακή.

Κόντρα στην Άρσεναλ δεν θα έχει τον τιμωρημένο μέσο Ρόδρι που είναι η «άγκυρα» που κρατάει σταθερό το καράβι. Επιπλέον, λείπει σταθερά ο πιο ταλαντούχος παίκτης της ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Πάντως, έχει ανακτήσει ορισμένους από τους παίκτες που έλειπαν το προηγούμενο διάστημα οπότε υπάρχουν περισσότερες επιλογές.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι έχει πλούσιο ιστορικό. Αναφέραμε τους ανοικτούς λογαριασμούς από την περασμένη σεζόν και την αυτοπεποίθηση που έχει η Άρσεναλ μετά τη νίκη της με 4-1 στο Community Shield. Από την άλλη η Σίτι έχει μια σπουδαία παράδοση κόντρα στους «κανονιέρηδες» αφότου την ανέλαβε ο Πεπ Γκουαρδιόλα και την… εκτόξευσε.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετράει 13 νίκες και μια ισοπαλία σε 14 αναμετρήσεις πρωταθλήματος απέναντι στην Άρσεναλ. «Τρέχει» σερί 12 επιτυχιών. Την περασμένη σεζόν τη νίκησε άνετα με 3-1 στο Λονδίνο και με 4-1 στο Μάντσεστερ. Η Άρσεναλ θέλει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κυριαρχία στην Premier League.

Premier League – 8η αγωνιστική:

  • Λούτον – Τότεναμ (0-1)
  • Μπέρνλι – Τσέλσι (1-4)
  • Έβερτον – Μπόρνμουθ (3-0)
  • Φούλαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-1)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ (2-1)
  • Κρίσταλ Πάλας – Νότιγχαμ Φόρεστ (0-0)
  • Μπράιτον – Λίβερπουλ (2-2)
  • Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ (2-2)
  • Γουλβς – Άστον Βίλα (1-1)
  • Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι (1-0)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |