Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι, φωτιά στην κορυφή

Reading time2 λ

Η συγκλονιστική αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι έχει ξεχωριστή θέση στο σημερινό κουπόνι.

Λίγα, αλλά εξόχως εντυπωσιακά είναι τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο αποψινό πρόγραμμα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Το UEFA Champions League είναι λογικό να έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, ειδικά από την στιγμή που έχουμε τους πρώτους αγώνες των ζευγαριών Ντόρτμουντ-Τσέλσι και Κλαμπ Μπριζ-Μπενφίκα, οι οποίοι θα αρχίσουν στις 22:00. Το ματς που δεσπόζει, όμως, είναι το Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι, που θα ξεκινήσει στις 21:30, αφού βάζει… φωτιά στη μάχη του τίτλου της αγγλικής Premier League.

Η πιο μεγάλη μάχη της χρονιάς μοιάζει να είναι αυτή στο πρωτάθλημα αγγλίασ. Η πρωτοπόρος Άρσεναλ είδε τη διαφορά της να μειώνεται στους τρεις βαθμούς εξαιτίας της εντός έδρας ισοπαλίας με την Μπρέντφορντ το Σάββατο. Ωστόσο, με όπλο το αήττητο «Έμιρεϊτς» οι Κανονιέρηδες ευελπιστούν ότι θα κάνουν ένα σημαντικό άλμα προς τον τίτλο, δεδομένου ότι έχουν κι έναν αγώνα λιγότερο. Στον αντίποδα, η δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε της Άστον Βίλα την Κυριακή, έχει την ευκαιρία να «πατήσει» στην κορυφή αν κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Βέβαια, οι Πολίτες έχουν ηττηθεί στις τρεις τελευταίες εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, οι πρωταθλητές έχουν χτίσει μια σπουδαία παράδοση, καθώς είναι αήττητοι στα 13 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με την Άρσεναλ, ανεξαρτήτως έδρας, μετρώντας 11 νίκες.

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΜΕΛ

Λίγο αργότερα διεξάγεται η αναμέτρηση Μάδεργουελ-Σεντ Μίρεν για τη σκωτσέζικη Premiership. Ο οδυνηρός αποκλεισμός από τη Ρέιθ Ρόβερς στο Κύπελλο έφερε την απόλυση του Στίβεν Χάμελ από την τεχνική ηγεσία της Μάδεργουελ. Με υπηρεσιακό τον Στιούαρτ Κέλτγουελ θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω το σερί 11 αγώνων δίχως νίκη στο πρωτάθλημα. Και η Σεντ Μίρεν ηττήθηκε –εμφατικά μάλιστα- από τη Σέλτικ στο Κύπελλο, αλλά «καίγεται» για το τρίποντο στην προσπάθεια να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα.

21:30   Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι                              Premier League Αγγλίας

21:45   Μάδεργουελ-Σεντ Μίρεν                                 Premiership Σκωτίας

22:00   Κλαμπ Μπριζ-Μπενφίκα                                 UEFA Champions League

22:00   ΝτόρτμουντΤσέλσι                                          UEFA Champions League