Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον (30/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον σε συναρπαστική αναμέτρηση για την Premier League με εκατοντάδες αγορές για στοίχημα.

Στο «Vitality Stadium» η Μπόρνμουθ φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον (30/09/2024, 22:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League. Με δύσκολα ματς να εμφανίζονται στον ορίζοντά της, η Μπόρνμουθ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες ώστε να μην μπει σε περιπέτειες από νωρίς στη σεζόν. Η Σαουθάμπτον, πάλι, δείχνει σημάδια βελτίωσης και ψάχνει την πρώτη της νίκη.

Για τοΜπόρνμουθ – Σαουθάμπτον οι αποδόσεις έχουν στο προσκήνιο τη γηπεδούχο για να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο άσος της Μπόρνμουθ δίνεται στο 1,58** και το διπλό της Σαουθάμπτον το βρίσκουμε ψηλότερα στο 5,21** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στη δυνατή αναμέτρηση με χαρακτήρα ντέρμπι Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον τα προγνωστικά παρουσιάζουν ξεκάθαρο φαβορί για την εξασφάλιση της νίκης. Η Μπόρνμουθ έχει στο πλευρό της τα στατιστικά μιας και ως τώρα έχει ρεκόρ 1-2-2 με 5-8 γκολ (0-1-1, 1-2 γκολ – εντός έδρας), ενώ η Σαουθάμπτον στέκεται στο 0-1-4 με 2-9 γκολ (0-0-2, 1-4 γκολ – εκτός έδρας). Από την άλλη, όμως, η Σαουθάμπτον έχει μεγαλύτερη παράδοση στην Premier League.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον;

  • Στα τελευταία 7 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχει νικήσει η γηπεδούχος. Αυτό συμβαίνει από το 2018.
  • Η Σαουθάμπτον δεν έχει ηττηθεί στις 6 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Μπόρνμουθ, νικώντας στις τρεις πιο πρόσφατες.
  • Η τελευταία φορά που η Μπόρνμουθ νίκησε τη Σαουθάμπτον ως γηπεδούχος ήταν το 2016.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για online αθλητικά στοιχήματα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Η Μπόρνμουθ και η Σαουθάμπτον καίγονται για να πάρουν τη νίκη και να χτίσουν μομέντουμ για τη συνέχεια. Το goal/goal εμφανίζεται στο 1,51**, ενώ το no goal πάει στο 2,58**.

Η Μπόρνμουθ προέρχεται από δύο απανωτές ήττες στην Premier League. Έχασε με 1-0 από την Τσέλσι και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της με 3-0 από τη Λίβερπουλ. Δεν έπαιξε άσχημα σε κανένα από αυτά τα ματς, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής και στο τέλος μέτρησε πάρα πολύ στην έκβαση των αναμετρήσεων. Με το πρόγραμμά της να παραμένει δύσκολο, βλέπει το ματς με τη Σαουθάμπτον ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει μια νίκη που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα.

Η Σαουθάμπτον είναι αήττητη εδώ και δύο συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια και δείχνει να πατάει καλύτερα στα πόδια της. Σε αυτά, ξεπέρασε την Έβερτον στα πέναλτι στο EFL Cup, ενώ την περασμένη αγωνιστική έφερε ισοπαλία 1-1 με την Ίπσουϊτς. Έτσι, με ανανεωμένη την πίστη της στις δυνάμεις της θα επιχειρήσει να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Αγγλίας, που την έχει και ανάγκη προκειμένου να αρχίσει να βάζει τις βάσεις για την παραμονή της.

Το στοίχημα στην Premier League καθηλώνει για ακόμη μια σεζόν. Το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου προσφέρει ανεπανάληπτο θέαμα και μοναδικές στιγμές με μεγάλο σασπένς. Στο Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον, ο συνδυασμός του άσου με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες τιμάται 2,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι της δυνατής συνάντησης Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να επιβάλουν το ρυθμό τους και οδηγήσουν το ματς στο σημείο όπου μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Μπόρνμουθ εναντίον Σαουθάμπτον, να αναφέρουμε ότι η Μπόρνμουθ δεν υπολογίζει στον μέσο Άνταμς, ενώ η Σαουθάμπτον δεν έχει τον κίπερ Μπαζούνου, τον αμυντικό Στέφενς και τον μεσοεπιθετικό Σουλεμανά.

Πιθανή ενδεκάδα Μπόρνμουθ (4-2-3-1): Κέπα – Αραούχο, Ζαμπάρνι, Χούισεν, Κέρκεζ – Κουκ, Κρίστι – Τάβερνιερ, Κλάιφερτ, Σεμένιο – Εβανίλσον.

Πιθανή ενδεκάδα Σαουθάμπτον (4-2-3-1): Ράμσντεϊλ – Σουγκαβάρα, Χάργουντ-Μπέλις, Μπέντναρεκ, Τέιλορ – Ντάουνς, Λαλάνα – Ντίμπλινγκ, Φερνάντες, Φρέιζερ – Άρτσερ.

Premier League – 6η αγωνιστική

  • Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι (28/09) (Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά)
  • Άρσεναλ – Λέστερ (28/09)
  • Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας (28/09)
  • Μπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ (28/09)
  • Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ (28/09)
  • Τσέλσι – Μπράιτον (28/09)
  • Γούλβς – Λίβερπουλ (28/09)
  • Ίπσουιτς – Άστον Βίλα (29/09)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (29/09)
  • Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον (30/09)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ