Μπράιτον-Άρσεναλ, δύσκολη αποστολή

Reading time4 λ

Η αναμέτρηση ΜπράιτονΆρσεναλ συνοδεύεται από εξαιρετικές προσφορές για live στοιχημα.

Με το 2022 στην πόρτα της εξόδου, η μπάλα συνεχίζει να κυλά και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η αγγλική Premier League είναι αυτή που κλέβει την παράσταση. Η 18η αγωνιστική συνεχίζεται με τη μονομαχία Μπράιτον-Άρσεναλ, η οποία θα αρχίσει στις 19:30 να βρίσκεται στο προσκήνιο και το έργο της πρωτοπόρου να μοιάζει δύσκολο.

Δεδομένο είναι ότι το 2023 θα βρει την Άρσεναλ μόνη στην κορυφή. Η μεγάλη ανατροπή επί της Γουέστ Χαμ έδειξε ότι οι Κανονιέρηδες αντέχουν τα προβλήματα τραυματισμών και ότι θα συνεχίσουν να κυνηγούν τον τίτλο στο πρωτάθλημα αγγλίασ. Μόνο που η Μπράιτον, η οποία κέρδισε επιβλητικά στο Σαουθάμπτον, προκαλεί διαρκώς προβλήματα στους Λονδρέζους. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει τα πέντε από τα δέκα ματς με την Άρσεναλ, έχοντας γνωρίσει μόλις δύο ήττες, με αποκορύφωμα την εκτός έδρας επικράτηση με 3-1 τον Νοέμβριο στο πλαίσιο του EFL Cup.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Νωρίτερα, υπάρχουν εξίσου σπουδαίες μονομαχίες. Όπως αυτή του ζευγαριού Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον. Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι έχει ξαναβρεί τον «βηματισμό» της, ενώ έχει να επιδείξει δέκα διαδοχικές νίκες επί της Έβερτον, που έχει μπλέξει και πάλι στη μάχη της παραμονής. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η κόντρα Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπό τον Λοπετέγκι, οι Λύκοι βελτιώνονται και σκοπεύουν να απειλήσουν τους Κόκκινους Διαβόλους, που «αγγίζουν» την τετράδα. Αξιόλογη και η συνάντηση Νιούκαστλ-Λιντς, στην οποία η Νιούκαστλ θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί 11 αγώνων, ενώ παίζουν ακόμη  Μπόρνμουθ-Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ-Σαουθάμπτον.

Με το τελευταίο μέρος της 15ης αγωνιστική αποχαιρετά τον χρόνο η ισπανική La Liga. Κυριαρχεί, βεβαίως, το μεγάλο ντέρμπι της Βαρκελώνης, Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ. Να συνεχίσει το σερί πέντε νικών, που είχε πριν τη διακοπή, ώστε να παραμείνει μόνη στην κορυφή της λαλιγκα, επιδιώκει η Μπαρτσελόνα, την ώρα που η Εσπανιόλ αναζητά την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγώνες για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Ακόμα ένα γειτονικό ντέρμπι, το Βιγιαρεάλ-Βαλένθια, ακολουθεί και μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία. Η Βιγιαρεάλ επιστρέψει στο ανακαινισμένο «Εστάντιο Ντε Λα Θεράμικα» με στόχο το τρίποντο, το οποίο θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στην τετράδα. Ανάλογες και οι βλέψεις της Βαλένθια, που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από το Κίτρινο Υποβρύχιο. Την ίδια ώρα κοντράρονται Σοσιεδάδ-Οσασούνα. Στην τρίτη θέση θα βρεθεί η Σοσιεδάδ αν καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Οσασούνα, που θα «πιάσει» τετράδα αν φύγει νικήτρια από το Σαν Σεμπαστιάν.

14:30   Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ                      Premier League Αγγλίας

15:00   Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ                                    La Liga Ισπανίας

17:00   Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον                                 Premier League Αγγλίας

17:00   Μπόρνμουθ-Κρίσταλ Πάλας                              Premier League Αγγλίας

17:00   Νιούκαστλ-Λιντς                                                 Premier League Αγγλίας

17:00   Φούλαμ-Σαουθάμπτον                                        Premier League Αγγλίας

17:15   Βιγιαρεάλ-Βαλένθια                                           La Liga Ισπανίας

17:15   Σοσιεδάδ-Οσασούνα                                           La Liga Ισπανίας

19:30   Μπράιτον-Άρσεναλ                                             Premier League Αγγλίας