Μπράιτον-Νότιγχαμ, κρίσιμη αναμέτρηση

Reading time5 λ

Η συνάντηση της Μπράιτον με τη Νότιγχαμ περιλαμβάνει σημαντικές ευκαιρίες για live στοίχημα.

Ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα από όλες τις γωνιές της Ευρώπης θα μας απασχολήσει σήμερα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η έναρξη 12ης αγωνιστικής της αγγλικής Premier League γίνεται στις 21:30 με την κρίσιμη αναμέτρηση Μπράιτον-Νότιγχαμ, με τη νίκη να είναι απαραίτητη και για τις δύο ομάδες.

Χωρίς νίκη παραμένει η Μπράιτον στους τρεις αγώνες με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στον πάγκο της, αφού έχασε την Παρασκευή στο Λονδίνο από την Μπρέντφορντ. Υποχώρησε στην έβδομη θέση, αλλά φιλοδοξεί να επιστρέψει σε νικηφόρο μονοπάτι υποδεχόμενη τη Νότιγχαμ. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ είναι εκ νέου ουραγός στο πρωτάθλημα αγγλίασ, αφού γνώρισε την ήττα στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδια με τη Γουλβς και πλέον μετρά επτά αγωνιστικές δίχως νίκη.

«Σέντρα» έχουμε απόψε και στη δέκατη αγωνιστική της ισπανικής La Liga. Οι προβολείς κατευθύνονται στη μονομαχία Σεβίλλη-Βαλένθια. Με ανεβασμένη την ψυχολογία έπειτα από τη νίκη στη Μαγιόρκα, την πρώτη της με τον Χόρχε Σαμπάολι στον πάγκο, η Σεβίλλη γυρεύει πλέον την παρθενική φετινή εντός έδρας επιτυχία, ώστε να αναρριχηθεί κι άλλο στη βαθμολογία της λαλιγκα. Η Βαλένθια, αντίθετα, συμβιβάστηκε με την ισοπαλία απέναντι στην Έλτσε, αλλά φαντάζει σε θετικό αγωνιστικό μονοπάτι. Σημαντικό είναι και το Χετάφε-Αθλέτικ Μπιλμπάο που ακολουθεί. Η Χετάφε πήρε βαθμό στο μίνι μαδριλένικο ντέρμπι με τη Ράγιο Βαγεκάνο, αλλά αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία ματς. Την ίδια στιγμή, «πληγωμένη» είναι η Αθλέτικ Μπιλμπάο, αφού έχασε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως, παραμένει αήττητη στις ως τώρα εξορμήσεις της.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ

Ο δεύτερος γύρος του γερμανικού DFB Pokal αναμένεται συναρπαστικός. Κυριαρχεί φυσικά το παιχνίδι Χόφενχαϊμ-Σάλκε, το μοναδικό σημερινό ανάμεσα σε ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, στο οποίο υπάρχουν… προηγούμενα, αφού η Χόφενχαϊμ κέρδισε με 3-0 τη Σάλκε μέσα στο Γκελζενκίρχεν το Σάββατο. Τα βλέμματα κατευθύνονται και στην κόντρα Λειψία-Αμβούργο. Η κάτοχος του τροπαίου, Λειψία, θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στην έδρα της κόντρα στο ιστορικό Αμβούργο, που… ταπεινώθηκε στο ντέρμπι με τη Σαν Πάουλι και υποχώρησε από την κορυφή της δεύτερης κατηγορίας.

Σασπένς αναμένεται να έχει και το Ντάρμσταντ-Γκλάντμπαχ. Στην κορυφή της 2.Bundesliga η φορμαρισμένη Ντάρμσταντ, μεταπτώσεις έχει η Γκλάντμπαχ, που ακόμα δεν έχει εκτός έδρας νίκη στην Bundesliga, αλλά το μοναδικό φετινό διπλό της καταγράφηκε στο Κύπελλο. Εκκίνηση έχουμε και στον δεύτερο γύρο του Coppa Italia σήμερα, με το ματς Τζένοα-ΣΠΑΛ, που διάγουν εντελώς διαφορετικούς βίους στη Serie B. Η Τζένοα είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, στα οποία η ΣΠΑΛ απέτυχε να πανηγυρίσει.

19:00   Λίμπεκ-Μάιντς                                                 DFP Pokal Γερμανίας

19:00   Κίκερς Στουτγάρδης-Άιντραχτ Φρανκφούρτης    DFP Pokal Γερμανίας

19:00   Μανχάιμ-Νυρεμβέργη                                      DFP Pokal Γερμανίας

19:00   Λειψία-Αμβούργο                                             DFP Pokal Γερμανίας

19:00   Τζένοα-ΣΠΑΛ                                                   Coppa Italia

20:00   Σεβίλλη-Βαλένθια                                             La Liga Ισπανίας

21:00   Χετάφε-Αθλέτικ Μπιλμπάο                             La Liga Ισπανίας

21:30   Μπράιτον-Νότιγχαμ                                         Premier League Αγγλίας

21:45   Έλβερσμπεργκ-Μπόχουμ                                DFP Pokal Γερμανίας

21:45   Μπραουνσβάιγκ-Βόλφσμπουργκ                    DFP Pokal Γερμανίας

21:45   Χόφενχαϊμ-Σάλκε                                             DFP Pokal Γερμανίας

21:45   Ντάρμσταντ-Γκλάντμπαχ                                DFP Pokal Γερμανίας