Μπέρνλι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (23/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει με την Μπέρνλι αναζητώντας να σηκώσει κεφάλι στην Premier League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Turf Moor» δίνουν ραντεβού η Μπέρνλι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 6η αγωνιστική Premier League. Οι δύο ομάδες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν στο πρωτάθλημα Αγγλίας. Το online στοίχημα στην πλατφόρμα της Betsson συναρπάζει και υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει στο ματς ως το μεγάλο φαβορί για να επικρατήσει έπειτα από δύο απανωτές ήττες στην Premier League. Το διπλό προσφέρεται στο 1,72**. Με την Μπέρνλι να ψάχνει την πρώτη της επιτυχία στο πρωτάθλημα, ο άσος δίνεται στο 4,38** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ

Στο Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρη ροπή προς την ποιοτικότερη ομάδα παρόλο που αυτή παλεύει για να βρει σταθερότητα. Έπειτα από πέντε ματς στην Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει δύσκολες νίκες με 1-0 επί της Γουλβς και με 3-2 επί της Νότιγχαμ εντός έδρας, ενώ ηττήθηκε με 2-0 από την Τότεναμ και 3-1 από την Άρσεναλ εκτός έδρας και την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εύκολα με 3-1 από την Μπράιτον στο «Old Trafford».

Στο μεταξύ, με το Champions League και τις άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις να έχουν αρχίσει το στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό αφού ο παράγοντας κούραση παίζει μεγαλύτερο ρόλο και οι φθορές και οι πιέσεις προς τις ομάδες αυξάνονται. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τετάρτη (20/9) έπαιξε στο Μόναχο με την Μπάγερν όπου ήταν μαχητική αλλά γνώρισε την ήττα με 4-3.

Γι’ αυτό και ενόψει του ματς με την Μπέρνλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αποκλείεται να παρατάξει ενδεκάδα με αλλαγές. Αφενός γιατί υπάρχουν παίκτες που δεν αποδίδουν καλά αυτή την εποχή κι αφετέρου γιατί υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται υπό πίεση για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπέρνλι.

Η Μπέρνλι, στο μεταξύ, σε τέσσερα ματς ως τώρα έχει υποστεί τρεις ήττες και έχει πάρει και μια ισοπαλία (σ.σ. έχει αναβληθεί ματς με την Λούτον). Έχασε με 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, με 3-1 από την Άστον Βίλα και με 5-2 από την Τότεναμ, όλα εντός έδρας. Πάντως, η τελευταία εικόνα της ήταν πολύ βελτιωμένη καθώς πήρε 1-1 στο γήπεδο της Νότιγχαμ. Εκεί έγραψε νωρίτερα στη σεζόν και τη μοναδική της νίκη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (1-0 για το EFL Cup).

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ

Στο Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να φτάσουν στη νίκη χωρίς να ενδιαφέρονται για το πώς σε αυτό το σημείο. Η Μπέρνλι έχει ανάγκη το τρίποντο προκειμένου να μην βρεθεί από πολύ νωρίς σε δύσκολη θέση στη «μάχη» για την παραμονή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μονάχα με τους τρεις βαθμούς θα κερδίσει χρόνο ηρεμίας μιας και μοιάζει να βρίσκεται εν μέσω μιας νέας μεγάλης κρίσης.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι λογικό οι δύο ομάδες να παίξουν επιθετικά. Το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 1,60** και το goal/goal στο 1,59** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |