Μπέρνλι-Σαουθάμπτον, κρίσιμο σταυροδρόμι

Reading time3 λ

Σημαντικό το ματς της Μπέρνλι με τη Σαουθάμπτον, στο οποίο υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα.

Με καταιγιστικούς ρυθμούς συνεχίζεται η δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η αγγλική Premier League έχει και πάλι την τιμητική της, αφού στις 21:45 υπάρχει η κρίσιμη αναμέτρηση Μπέρνλι-Σαουθάμπτον, που μπορεί να χαράξει οριστικά τις εξελίξεις στο μέτωπο της παραμονής.

Μια από τις τελευταίες ευκαιρίες είναι αυτή για την Μπέρνλι. Η ισοπαλία στο Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ, δύο ημέρες μετά την αποπομπή του Σον Ντάις από την τεχνική ηγεσία, ήταν ένα μικρό κέρδος. Ωστόσο, χρειάζονται νίκες αν θέλει να επιβιώσει στο πρωτάθλημα αγγλίασ και αυτός είναι ο στόχος του υπηρεσιακού προπονητή Μάικ Τζάκσον. Την ίδια στιγμή, η Σαουθάμπτον προέρχεται από την τεράστια νίκη επί της Άρσεναλ. Οι Άγιοι φάνηκαν να βγαίνουν από τον αγωνιστικό λήθαργο και παρότι δεν έχουν ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο, έχουν το βλέμμα στην κατάληψη μιας θέσης στο πρώτο μισό της κατάταξης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ

Απόψε ολοκληρώνεται και η 33η αγωνιστική της ισπανικής La Liga. Τα βλέμματα θα κατευθυνθούν σε δύο αγώνες. Αρχικά στο Λεβάντε-Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι, αφού θριάμβευσαν στη Γρανάδα, ψάχνουν ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο, που θα τους δώσει χειροπιαστές ελπίδες σωτηρίας. Αντίθετα, η Σεβίλλη καλείται να ξεπεράσει το σοκ της ανατροπής που υπέστη από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να διατηρηθεί στην τετράδα της λαλιγκα. Ακολουθεί το Κάντιθ-Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Κάντιθ κουβαλά τις δάφνες της τεράστιας νίκης επί της Μπαρτσελόνα και γυρεύει άλλη μια επιτυχία που θα την κρατήσει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, αντίθετα, επιδιώκει να «ξεπλύνει» την ήττα από τη Θέλτα, ώστε να μείνει στο κυνήγι της έβδομης θέσης, που ίσως οδηγήσει στην Ευρώπη. Δίχως ιδιαίτερο άγχος κοντράρονται Εσπανιόλ-Ράγιο Βαγιεκάνο, αν και η Ράγιο Βαγιεκάνο δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένη.

Για την τέταρτη στροφή της σουηδικής Allsvenskan έχουμε ενδιαφέρουσες κόντρες. Μοιάζει να ξεχωρίζει το ματς Ντέγκερφορς-Χάμαρμπι, στο οποίο η Χάμαρμπι θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο απόλυτο των επιτυχιών, τη στιγμή που η Ντέγκερφορς κυνηγά τον πρώτο της βαθμό. Αξιόλογο και το Βάρναμο-Μάλμε. Η οικοδέσποινα προσδοκά την παρθενική της νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια, που είναι αήττητη, αλλά έχει ήδη μια… στραβοτιμονιά. Όσο για το Χέλσινμποργκ-Έλφσμποργκ, η Χέλσινμποργκ ψάχνει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά την επιστροφή της στα σαλόνια, ενώ η Έλφσμποργκ αναζητεί σταθερότητα.

20:00   Εσπανιόλ-Ράγιο Βαγιεκάνο                                  La Liga Ισπανίας

20:00   Λεβάντε-Σεβίλλη                                                  La Liga Ισπανίας

20:00   Βάρναμο-Μάλμε                                                   Allsvenskan Σουηδίας

20:00   Ντέγκερφορς-Χάμαρμπι                                       Allsvenskan Σουηδίας

20:00   Χέλσινμποργκ-Έλφσμποργκ                                Allsvenskan Σουηδίας

21:00   Κάντιθ-Αθλέτικ Μπιλμπάο                                   La Liga Ισπανίας

21:45   Μπέρνλι-Σαουθάμπτον                                         Premier League Αγγλίας