Τσέλσι-Μπόρνμουθ, αναγκαίο το τρίποντο

Reading time3 λ

Ιδιαίτερη η αναμέτρηση ΤσέλσιΜπόρνμουθ και περιλαμβάνει μεγάλες προσφορές για live στοιχημα.

Σε υψηλές στροφές συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι σε μεγάλες αποδόσεις. Το χριστουγεννιάτικο μενού της αγγλικής Premier League ολοκληρώνεται απόψε με δύο αγώνες, με το ζευγάρι Τσέλσι-Μπόρνμουθ, το οποίο συγκρούεται στις 19:30, να κουβαλά μεγάλο ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες έχουν απόλυτη ανάγκη τους τρεις βαθμούς.

Η Τσέλσι τα είχε κάνει… θάλασσα πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο με τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και τελευταία αυτή στο Νιούκαστλ. Έτσι, υποχώρησε στην όγδοη θέση, οκτώ βαθμούς μακριά από την τετράδα και πλέον μοιάζουν ανύπαρκτα τα περιθώρια απωλειών. Η Μπόρνμουθ, με τη σειρά της, αποκλείστηκε από τη Νιούκαστλ στο EFL Cup, αλλά επιδιώκει να χτίσει πάνω στην ευρεία νίκη επί της Έβερτον πριν το διάλειμμα του Μουντιάλ, ώστε να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Απόψε μονομαχούν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ. Βήμα προς την τέταρτη θέση θέλουν να κάνουν οι Κόκκινοι Διάβολοι, να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού προσδοκά η Φόρεστ.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

Το φινάλε της 18ης αγωνιστικής της βελγικής Pro League πέφτει σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Το γειτονικό ντέρμπι της Αμβέρσας, Βέστερλο-Αντβέρπ θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο. Η Βέστερλο θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις, που την είχαν φέρει στην έβδομη θέση πριν τη διακοπή, την στιγμή που η Αντβέρπ θέλει να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου, με την εμφατική πρόκριση επί της Σταντάρ Λιέγης στο Κύπελλο να της δίνει ώθηση. Την ίδια ώρα κοντράρονται Σιντ Τρούιντεν-Ζούλτε Βάρεγκεμ. Το τρίποντο που θα τη φέρει πιο κοντά στην οκτάδα κυνηγά η οικοδέσποινα, την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη αναζητά η Ζούλτε Βάρεγκεμ.

«Σέντρα» έχουμε σήμερα στη 15η ημέρα της τουρκικής Super Lig. Ξεχωρίζει το ματς Φενέρμπαχτσε-Χατάισπορ. Να ξαναχτίσει ένα νικηφόρο σερί στο «σπίτι» της θα προσπαθήσει η Φενέρμπαχτσε, ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές της στη μάχη του τίτλου. Από την πλευρά της, η Χατάισπορ θα παλέψει για ένα δεύτερο στη σειρά διπλό, το οποίο θα τη φέρει πιο μακριά από τα επικίνδυνα βαθμολογικά μονοπάτια. Προηγούνται οι αγώνες Μπασάκσεχιρ-Αντάλιασπορ και Ανκαραγκουτσού-Ουμρανίγεσπορ.

16:00   Ανκαραγκουτσού-Ουμρανίγεσπορ                 Super Lig Τουρκίας

16:00   Μπασάκσεχιρ-Αντάλιασπορ                           Super Lig Τουρκίας

19:00   Φενέρμπαχτσε-Χατάισπορ                              Super Lig Τουρκίας

19:30   Τσέλσι-Μπόρνμουθ                                          Premier League Αγγλίας

21:00   Βέστερλο-Αντβέρπ                                           Pro League Βελγίου

21:00   Σιντ Τρούιντεν-Ζούλτε Βάρεγκεμ                  Pro League Βελγίου

22:00   Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ                Premier League Αγγλίας