Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάχη τετράδας

Reading time5 λ

Το παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεσπόζει στο κουπόνι.

Με το γκάζι πατημένο συνεχίζονται τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Η παραδοσιακή μονομαχία Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα ξεκινήσει στις 19:30, είναι αυτή που δεσπόζει στο πρόγραμμα, αφού οι δύο ομάδες κονταροχτυπιούνται για την τετράδα της αγγλικής Premier League.

Η Τσέλσι είναι αυτή που στρογγυλοκάθεται στην τέταρτη θέση, αλλά η ισοπαλία με την Μπρέντφορντ την Τετάρτη δεν την κάνει να αισθάνεται και τόσο άνετα. Βέβαια, με τον Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο είναι ακόμα αήττητη, ενώ ο τεχνικός των Μπλε ήδη μετρά μια νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φετινό πρωτάθλημα αγγλίασ, αφού με την Μπράιτον την είχε κερδίσει μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» στην πρεμιέρα. Οι Κόκκινοι Διάβολοι, όμως, προέρχονται από την εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στην Τότεναμ, μείωσαν στον πόντο την απόσταση από την τετράδα, ενώ δεν έχουν χάσει από την Τσέλσι στην Premier League από το 2017.

Σημαντικό είναι και το παιχνίδι Νότιγχαμ-Λίβερπουλ, με το οποίο ξεκινά η αγωνιστική. Η Νότιγχαμ, που ξαναβρέθηκε στην τελευταία θέση, παλεύει να διακόψει το σερί εννέα αγώνων δίχως νίκη, τη στιγμή που η Λίβερπουλ εμφανίζει βελτίωση και ζυγώνει την τετράδα. Στο Μάντσεστερ Σίτι-Μπράιτον, η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι θέλει να διατηρήσει το απόλυτο των επιτυχιών στην έδρα της και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, ενώ η Μπράιτον ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στον πάγκο.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΜΑΤΣ ΣΕ BUNDESLIGA ΚΑΙ SERIE A

Η μονομαχία Χόφενχαϊμ-Μπάγερν ξεχωρίζει στη γερμανική Bundesliga. Με καλή ψυχολογία η Χόφενχαϊμ, η οποία νίκησε τη Σάλκε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, επιδιώκει την παραμονή στην τετράδα. Βέβαια, η Μπάγερν βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση, «σάρωσε» την Άουγκσμπουργκ στο DFB Pokal και θα επιχειρήσει να πλησιάσει κι άλλο το ρετιρέ. Σπουδαία είναι η αναμέτρηση Ντόρτμουντ-Στουτγάρδη. Μετά την πρόκριση επί του Αννόβερου στο Κύπελλο, η Ντόρτμουντ προσδοκά την επιστροφή στις νίκες και στην Bundesliga. Η Στουτγάρδη, όμως, είναι βελτιωμένη με τον υπηρεσιακό Μίκαελ Βίμερ στον πάγκο και συνέτριψε την Αρμίνια Μπίλεφελντ στο DFB Pokal. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν επίσης τα ματς Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στην σπουδαία κόντρα Φιορεντίνα-Ίντερ στρέφονται τα βλέμματα στο μενού της ιταλικής Serie A. Οι Βιόλα θα προσπαθήσουν να τερματίσουν το σερί τριών αγώνων δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ οι Νερατζούρι αναζητούν την τρίτη σερί νίκη για να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή. Ξεχωριστό είναι και το ματς Μίλαν-Μόντσα. Αφενός, διότι η πρωταθλήτρια Μίλαν χρειάζεται το τρίποντο για να μείνει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση, αφετέρου διότι είναι η πρώτη φορά που συναντά τον πρώην διοικητικό ηγέτη της, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που πλέον είναι ιδιοκτήτης της Μόντσα. Στη γαλλική Ligue 1 συγκρούονται Μονπελιέ-Λυών. Με υπηρεσιακό προπονητή οι γηπεδούχοι, αφού απολύθηκε ο Ολιβιέ Νταλ’ Όλιο μετά την ήττα από τη Λανς, ενώ η Λυών ξεκίνησε με το… αριστερό την εποχή Λοράν Μπλαν, αφού ηττήθηκε στη Ρεν.

14:30   Νότιγχαμ-Λίβερπουλ                                   Premier League Αγγλίας

16:00   Σαλερνιτάνα-Σπέτσια                                  Serie A Ιταλίας

16:30   Άουγκσμπουργκ-Λειψία                             Bundesliga Γερμανίας

16:30   Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ                     Bundesliga Γερμανίας

16:30   Ντόρτμουντ-Στουτγάρδη                            Bundesliga Γερμανίας

16:30   Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης                  Bundesliga Γερμανίας

16:30   Χόφενχαϊμ-Μπάγερν                                   Bundesliga Γερμανίας

17:00   Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας                            Premier League Αγγλίας

17:00   Μάντσεστερ Σίτι-Μπράιτον                       Premier League Αγγλίας

18:00   Μονπελιέ-Λυών                                            Ligue 1 Γαλλίας

19:00   Μίλαν-Μόντσα                                             Serie A Ιταλίας

19:30   Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ               Premier League Αγγλίας

19:30   Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης      Bundesliga Γερμανίας

21:45   Φιορεντίνα-Ίντερ                                         Serie A Ιταλίας