Σίτι-Λίβερπουλ, επιστροφή με ντέρμπι

Reading time6 λ

Το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ δεσπόζει στο κουπόνι του τετραημέρου στην Αγγλία

Το Σάββατο, στις 14:30, επιστρέφει η Premier League σε αγωνιστική δράση, με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, το Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει την καταδίωξη της πρωτοπόρου Άρσεναλ, από την οποία πλέον είναι οκτώ βαθμούς πίσω με παιχνίδι λιγότερο, ενώ θα την υποδεχθεί και στο «Etihad» στη συνέχεια της σεζόν. Επομένως, αν καταφέρει να την κερδίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι και νικήσει τον εξ αναβολής αγώνα της, ελπίζει ουσιαστικά σε μία γκέλα της Άρσεναλ για να την προσπεράσει, καθώς έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε πετύχει πριν από τρία χρόνια στο πρωτάθλημα Αγγλίασ, τότε ως πρωτοπόρος, να κερδίζει συνέχεια.

Ίσως σήμερα να δοκιμάζεται αυτό το ενδεχόμενο, αφού η Λίβερπουλ πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες έμοιαζε βελτιωμένη, παρόλο που έχασε από την Μπόρνμουθ, ενώ κυνηγάει την τέταρτη θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Μεγάλο ερωτηματικό στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί το αν παίξει ή όχι ο Χάαλαντ, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, καθώς δεν αγωνίστηκε με την εθνική Νορβηγίας λόγω ενοχλήσεων. Πάντως, το σετ αποδόσεων χρίζει ως ισχυρό φαβορί τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον άσο της να προσφέρεται σε απόδοση 1,57* στην πλατφόρμα της Betsson.

Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, θα διεξαχθεί λίγο αργότερα το Άρσεναλ-Λιντς, όπου η Άρσεναλ θα έχει την ευκαιρία, είτε να ξεφύγει περισσότερο είτε να διατηρήσει τη διαφορά της από τη δεύτερη Σίτι.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί και την Κυριακή το απόγευμα στο «Saint James Park», το Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί. Μάλιστα, η Νιούκαστλ έχει πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων και αν κερδίσει θα προσπεράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία την επόμενη μέρα ενδέχεται να βρεθεί εκτός πρώτης τετράδας και θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Champions League, αν η Τότεναμ κερδίσει τη Δευτέρα στο Έβερτον-Τότεναμ που κλείνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής. Βέβαια, μετά το πέρας της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει δύο αγώνες λιγότερους από την Τότεναμ. Μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει να αντιμετωπίσει και την πολύ σημαντική απουσία του τιμωρημένου Κασεμίρο.

Σάββατο 1 Απριλίου

14:30     Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ      Premier League

17:00     Μπόρνμουθ-Φούλαμ   Premier League

17:00     Άρσεναλ-Λιντς Premier League

17:00     Μπράιτον-Μπρέντφορντ            Premier League

17:00     Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ Premier League

17:00     Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουλβς           Premier League

19:30     Τσέλσι-Άστον Βίλα          Premier League

Κυριακή 2 Απριλίου

16:00     Γουέστ Χαμ-Σαουθάμπτον          Premier League

18:30     Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ     Premier League

Δευτέρα 3 Απριλίου

22:00     Έβερτον-Τότεναμ            Premier League

Στην Championship, η αγωνιστική ανοίγει απόψε με το Μπέρνλι-Σάντερλαντ, ενώ από τα αυριανά παιχνίδια η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση δείχνει να είναι το Νόριτς-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αφού η Νόριτς παλεύει να μπει στην πρώτη εξάδα και να διεκδικήσει την άνοδο στα play offs, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη δεύτερη θέση που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο. Ενδεχόμενη γκέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στο Χάντερσφιλντ-Μίντλεσμπρο η Μίντλεσμπρο, ώστε να πλησιάσει τη δεύτερη θέση. Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στο Γουέστ Μπρομ-Μίλγουολ, με τη Γουέστ Μπρομ να έχει την ευκαιρία να πλησιάσει τη Μίλγουολ, η οποία κατέχει την τελευταία θέση που οδηγεί στα play offs για την άνοδο.


Παρασκευή 31 Μαρτίου

22:00 Μπέρνλι-Σάντερλαντ       Championship

Σάββατο 1 Απριλίου

14:30     Λούτον-Γουότφορντ      Championship

14:30     Πρέστον-Μπλάκπουλ   Championship

17:00     Μπέρμιγχαμ-Μπλάκμπερν        Championship

17:00     Μπρίστολ Σίτι-Ρέντινγκ Championship

17:00     Κάρντιφ-Σουόνσι            Championship

17:00     Κόβεντρι-Στόουκ             Championship

17:00     Χάντερσφιλντ-Μίντλεσμπρο     Championship

17:00     Χαλ-Ρόδεραμ    Championship

17:00     Νόριτς-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ       Championship

17:00     Γουέστ Μπρομ-Μίλγουολ           Championship

17:00     Γουίγκαν-ΚΠΡ   Championship

ΣτηLeague 1  γίνονται 10 αγώνες απόψε, επειδή την Κυριακή διεξάγεται ο τελικός του Λιγκ Τρόφι, το Μπόλτον-Πλίμουθ, ανάμεσα σε δύο ομάδες της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η Πλίμουθ είναι πρωτοπόρος, κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο, αν κερδίσει η δεύτερη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Λίνκολν. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ζευγάρια ομάδων που διεκδικούν άνοδο απέναντι σε αντιπάλους που παλεύουν για την παραμονή, στις αναμετρήσεις Πιτέρμπορο-Όξφορντ, Μπάρνσλεϊ-Μόρκαμ. Τέλος, γίνεται κι ένας αγώνας που ίσως επαναληφθεί στα play offs, το Ντέρμπι-Ίπσουιτς, το οποίο θα αποτελούσε ημιτελικό της συγκεκριμένης διαδικασίας αν ο βαθμολογικός πίνακας αυτής της αγωνιστικής ήταν ο τελικός.

Σάββατο 1 Απριλίου

17:00     Μπάρνσλεϊ-Μόρκαμ     League 1

17:00     Τσάρλτον-Σριούσμπερι League 1

17:00     Τσέλτεναμ-Μπέρτον     League 1

17:00     Ντέρμπι-Ίπσουιτς           League 1

17:00     Φλίτγουντ-Έξετερ           League 1

17:00     Πιτέρμπορο-Όξφορντ   League 1

17:00     Πορτ Βέιλ-Κέιμπριτζ      League 1

17:00     Πόρτσμουθ-Φόρεστ Γκριν           League 1

17:00     Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Λίνκολν      League 1

17:00     Γουίκομ-Μίλτον Κέινς Ντονς      League 1

Στη League 2 γίνονται δύο αγώνες σήμερα, με το Στόκπορτ-Σάλφορντ να παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον, αφού τόσο η Στόκπορτ όσο και η Σάλφορντ διεκδικούν συμμετοχή στα play offs για την άνοδο. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει το Σάββατο, αφού οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα παίζουν μεταξύ τους στις αναμετρήσεις Λέιτον Όριεντ-Καρλάιλ, Νορθάμπτον-Στίβενεϊτζ.

Παρασκευή 31 Μαρτίου

21:45     Στόκπορτ-Σάλφορντ      League 2

21:45     Τρανμίρ-Χάρογκεϊτ        League 2

Σάββατο 1 Απριλίου

15:00     Μπράντφορντ-Γκρίμσμπι           League 2

17:00     Γουίμπλεντον-Ροτσντέιλ              League 2

17:00     Μπάροου-Τζίλιγχαμ      League 2

17:00     Κόλτσεστερ-Νιούπορτ  League 2

17:00     Ντόνκαστερ-Κρου          League 2

17:00     Χάρτλπουλ-Σουίντον     League 2

17:00     Λέιτον Όριεντ-Καρλάιλ League 2

17:00     Μάνσφιλντ-Κρόουλι     League 2

17:00     Νορθάμπτον-Στίβενεϊτζ               League 2

17:00     Γουόλσολ-Σάτον              League 2

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |