Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Δυνατό ματς Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League με ασυναγώνιστες επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές.

Στο «Selhurst Park» η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21/09/2024, 19:30) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League. H Κρίσταλ Πάλας ψάχνει την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα Αγγλίας, αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει πάρει τα πάνω της αγωνιστικά. Την ίδια στιγμή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει στο ματς έχοντας μομέντουμ έπειτα από συνεχόμενες καλές εμφανίσεις και θέλει να παραμείνει στο ίδιο μονοπάτι.

Για το Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι αποδόσεις είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, σχεδόν μοιρασμένες. Συγκεκριμένα, ο άσος της Κρίσταλ Πάλας προσφέρεται στο 2,73** και το διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 2,45** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ενόψει της δυνατής αναμέτρησης Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχνό φαβορί τους κόκκινους διαβόλους. Τα στατιστικά ως τώρα τους δίνουν το πάνω χέρι, ενώ φυσικά και η παράδοση είναι υπέρ τους. Η Κρίσταλ Πάλας έπειτα από 4 αγωνιστικές έχει ρεκόρ 0-2-2 με 4-7 γκολ (0-1-1, 2-4 γκολ – εντός έδρας) και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0-2 με 5-5 γκολ (1-0-1, 4-2 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

  • Η Κρίσταλ Πάλας μετράει 2 συνεχόμενες νίκες επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτά τα ματς πέτυχε 5 γκολ και δε δέχθηκε ούτε ένα.
  • Η Κρίσταλ Πάλας είναι αήττητη στις 4 τελευταίες περιπτώσεις που υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, σε 3 από αυτές κράτησε το μηδέν στην εστία της.
  • Τα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοκληρώθηκαν με Over 2,5 γκολ αποτελέσματα.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Οι αναμετρήσεις της Κρίσταλ Πάλας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ένταση και θέαμα τα τελευταία χρόνια. Η επιλογή του Over 2,5 γκολ βρίσκεται στο 1,62**, ενώ το αντίστοιχο Under ανεβαίνει στο 2,37**.

Η Κρίσταλ Πάλας μπορεί να μην έχει νίκη ακόμη στην Premier League, αλλά υπολογίζοντας όλα τα επίσημα παιχνίδια της, βλέπουμε πως είναι αήττητη στα 4 τελευταία με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Αυτό το σερί άρχισε με το 4-0 επί της Νόριτς για το EFL Cup, συνεχίστηκε με τα ισόπαλα ματς κόντρα στην Τσέλσι (1-1) και τη Λέστερ (2-2), ενώ στον πιο πρόσφατο αγώνα της επιβλήθηκε με 2-1 της ΚΠΡ και πάλι για το EFL Cup. Σε όλα αυτά τα ματς έχει κάνει καλές εμφανίσεις και δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της μετά τις σημαντικές προσθαφαιρέσεις που έγιναν στο ρόστερ της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάλι, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Στην προηγούμενη αγωνιστική της Premier League ξεπέρασε με 3-0 τη Σαουθάμπτον και ακολούθησε την περασμένη Τρίτη (17/09) εντυπωσιακή νίκη με 7-0 επί της Μπάρνσλεϊ για το EFL Cup. Τώρα, καλείται να αποδείξει πως μπορεί να παραμείνει σε αυτή την τροχιά περνώντας από μια πολύ δύσκολη έδρα όπου εσχάτως ζορίζεται πολύ. Σε κάθε περίπτωση, οι επιτυχίες τη γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και ηρεμούν το κλίμα στο περιβάλλον της που συχνά μοιάζει τεταμένο.

Το στοίχημα στην Premier League προσφέρει άκρως ελκυστικές αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Η Κρίσταλ Πάλας και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι φορμαρισμένες και πηγαίνουν στο μεταξύ τους παιχνίδι νιώθοντας πολύ καλά με τους εαυτούς τους και τι μπορούν να πετύχουν. Ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 τέρματα πληρώνει 1,81** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του δυνατού ματς Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το στοίχημα για την Κρίσταλ Πάλας είναι να βραχυκυκλώσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα βρει. Από τη μεριά τους, οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να μετρήσει η ποιότητά τους.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο Κρίσταλ Πάλας εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να σημειώσουμε ότι η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Ριάντ, Τσαλόμπα, Χόλντινγκ και τον επιθετικό Φράνσα, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν υπολογίζει στους αμυντικούς Σο, Μαλάσια, Γιορό, Λίντελοφ, στον χαφ Μάουντ και στον φορ Χέιλουντ.

Πιθανή ενδεκάδα Κρίσταλ Πάλας (3-4-3): Χέντερσον – Λακρουά, Γκεΐ, Ρίτσαρντς – Μουνιός, Λέρμα, Καμάντα, Μίτσελ – Ενκέτια, Ματετά, Έζε.

Πιθανή ενδεκάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ονάνα – Μαζραουΐ, ντε Λιχτ, Μαρτίνες, Νταλότ – Έρικσεν, Μέινου – Ντιαλό, Φερνάντες, Ράσφορντ – Ζίρκζεϊ.

Premier League

5η αγωνιστική

  • Γουέστ Χαμ – Τσέλσι (21/09)
  • Άστον Βίλα – Γούλβς (21/09)
  • Λέστερ – Έβερτον (21/09)
  • Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ (21/09)
  • Σαουθάμπτον – Ίπσουιτς (21/09)
  • Τότεναμ – Μπρέντφορντ (21/09)
  • Φούλαμ – Νιούκαστλ (21/09)
  • Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21/09)
  • Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ (22/09)
  • Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (22/09)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ