Εκκίνηση play offs στις «μικρές» της Αγγλίας

Reading time5 λ

Μεγάλα παιχνίδια και πολλές συναρπαστικές επιλογές για στοιχημα στο αγγλικό κουπόνι του ποδοσφαίρου

Στην Αγγλία αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινούν τα play offs ανόδου για τις μικρές επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας, τη στιγμή που στην Premier League πλησιάζουμε προς τη λήξη του πρωταθλήματος. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Στην Premier League διεξάγεται η 36η αγωνιστική, τρεις «στροφές» πριν το τέλος στο πρωτάθλημα Αγγλίασ, αν και υπάρχουν ακόμη κάποιες ομάδες που «χρωστούν» παιχνίδια. Λείπει το μεγάλο ντέρμπι, αλλά υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και τις τρεις μέρες που γίνονται αγώνες, από Σάββατο ως Δευτέρα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο με το Λιντς-Νιούκαστλ, όπου η Λιντς παλεύει για την παραμονή της, ούσα πλέον εντός ζώνης υποβιβασμού, τη στιγμή που η Νιούκαστλ προσπαθεί να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Πάντως, παρόλο που και η Λιντς έχει μεγάλη ανάγκη βαθμών, η Νιούκαστλ θεωρείται «καυτό» φαβορί, καθώς το διπλό της προσφέρεται σε απόδοση 1,68* στην πλατφόρμα της Betsson.

Από τα απογευματινά παιχνίδια, ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς, καθώς έτσι όπως τα έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να μείνει εκτός πρώτης τετράδας και θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Champions League. Τουλάχιστον, έχει βατό πρόγραμμα, φτάνει να το αποδείξει και εντός γηπέδου.

Την Κυριακή αγωνίζονται οι δύο διεκδικήτριες του τίτλου, με πρώτο χρονικά το παιχνίδι Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι, με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι πλέον πρωτοπόρος, στο +1 από την Άρσεναλ και με αγώνα λιγότερο. Ωστόσο, και η Έβερτον «καίγεται» για βαθμούς σχετικά με την παραμονή της στην κατηγορία. Λίγο αργότερα διεξάγεται στο Λονδίνο το Άρσεναλ-Μπράιτον, όπου η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε πιθανή γκέλα της Σίτι. Σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζει το αποτέλεσμα της αντιπάλου της πριν ξεκινήσει ο δικός της αγώνας.

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα, με το Λέστερ-Λίβερπουλ, εκεί που και οι δύο ομάδες θα ξέρουν τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών τους. Η Λέστερ παλεύει για να μείνει στην κατηγορία και η Λίβερπουλ προσπαθεί να μπει στην πρώτη τετράδα και να αγωνιστεί στο ερχόμενο Champions League.

Σάββατο 13 Μαΐου

14:30     Λιντς-Νιούκαστλ             Premier League

17:00     Άστον ΒίλαΤότεναμ      Premier League

17:00     ΤσέλσιΝότιγχαμ             Premier League

17:00     Κρίσταλ ΠάλαςΜπόρνμουθ     Premier League

17:00     Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΓουλβς             Premier League

17:00     ΣαουθάμπτονΦούλαμ Premier League

Κυριακή 14 Μαΐου

16:00     ΜπρέντφορντΓουέστ Χαμ         Premier League

16:00     ΈβερτονΜάντσεστερ Σίτι           Premier League

18:30     ΆρσεναλΜπράιτον       Premier League

Δευτέρα 15 Μαΐου

22:00     Λέστερ-Λίβερπουλ         Premier League

Στην Championship, ξεκινούν τα play offs που έχουν ίσως το μεγαλύτερο έπαθλο που υπάρχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Την τελευταία θέση που οδηγεί στην Premier League και κοστολογείται περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ! Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγονται οι πρώτοι δύο ημιτελικοί, Σάντερλαντ-Λούτον και Κόβεντρι-Μίντλεσμπρο. Θα ακολουθήσουν επαναληπτικοί στις έδρες των ομάδων που είναι τώρα φιλοξενούμενες, χωρίς βέβαια να ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα συναντηθούν σε μονό τελικό στο ουδέτερο «Wembley». Υπάρχει, μάλιστα, η προοπτική ενός τελικού με πολύ μεγάλη αντιπαλότητα, αν προκριθούν Σάντερλαντ και Μίντλεσμπρο, οι οποίες γειτνιάζουν στον αγγλικό βορρά και μαζί με τη Νιούκαστλ έχουν τεράστια κόντρα ανάμεσα τους.

Σάββατο  13 Μαΐου

19:30     Σάντερλαντ-Λούτον       Championship

Κυριακή  14 Μαΐου

14:00     Κόβεντρι-Μίντλεσμπρο Championship

ΣτηLeague 1, όπου ισχύουν οι ίδιοι κανονισμοί, οι δύο ημιτελικοί είναι Πιτέρμπορο-Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Μπόλτον-Μπάρνσλεϊ, με τον πρώτο να διεξάγεται απόψε και τον δεύτερο αύριο. Εδώ το μεγάλο ενδιαφέρον είναι πως θα παρουσιαστεί η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, αφού σε σχέση με τις άλλες ομάδες ήταν αυτή που για μεγάλο μέρος της σεζόν ήταν στην πρώτη δυάδα και διεκδικούσε απευθείας άνοδο, χάνοντάς την τις τελευταίες αγωνιστικές. Πολλές φορές όταν συμβαίνει αυτό, οι ομάδες το πληρώνουν με την απώλεια της ανόδου και μέσω των play offs.

Παρασκευή 12 Μαΐου

22:00     Πιτέρμπορο-Σέφιλντ Γουένσντεϊ              League 1

Σάββατο  13 Μαΐου

17:00     Μπόλτον-Μπάρνσλεϊ   League 1

Ίδιοι οι κανονισμοί και στη League 2, με τους ημιτελικούς να είναι Σάλφορντ-Στόκπορτ, Μπράντφορντ-Καρλάιλ. Σε αυτή την κατηγορία το ενδιαφέρον έγκειται στο γεγονός πως από αυτές τις τέσσερις ομάδες, μόνο η Καρλάιλ δεν θεωρούταν δυνατό φαβορί για να πάρει τη άνοδο πριν από την έναρξη της σεζόν. Η Στόκπορτ ήταν το πρώτο φαβορί όχι μόνο για άνοδο, αλλά και για τίτλο, με την Μπράντφορντ δεύτερο! Επίσης, κι εδώ έχουμε τρεις πόλεις (Στόκπορτ, Σάλφορντ, Μπράντφορντ) που βρίσκονται πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους και έχουν ξεχωριστή κόντρα και αντιπαλότητα.

Σάββατο  13 Μαΐου

21:45     Σάλφορντ-Στόκπορτ      League 2

Κυριακή  14 Μαΐου

21:00     Μπράντφορντ-Καρλάιλ               League 2

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |