FA Cup, βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Reading time7 λ

Μια σειρά από μεγάλα ματς, αλλά και σπουδαίες προσφορές για live στοίχημα στο αγγλικό κουπόνι

Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί του FA Cup, αμφότεροι στο Wembley, σε μονές νοκ άουτ αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε αυτό το ματς αλλά και σε πληθώρα άλλων αγώνων και αγορών, καθώς και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για live στοιχημα.

Το Σάββατο γίνεται ο πρώτος ημιτελικός, Μάντσεστερ Σίτι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Σε αυτόν υπάρχει πολύ δυνατό φαβορί, η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κυνηγάει τοtreble, αφού παραμένει, επίσης, «ζωντανή» στη διεκδίκηση της Premier League και του Champions League. Επιπλέον, αγωνίζεται μία κατηγορία υψηλότερα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Μπορεί το FA Cup να έχει την «ταμπέλα» του θεσμού των εκπλήξεων, όμως σε αυτό το επίπεδο οι αγωνιστικές διαφορές των δύο ομάδων είναι τεράστιες.

Την Κυριακή γίνεται ο δεύτερος ημιτελικός, Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος αναμένεται αρκετά πιο αμφίρροπος. Η Μπράιτον εντυπωσιάζει φέτος, ξεκινώντας τη σεζόν με νίκη μέσα στο «Old Trafford», ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστεί δυόμισι μέρες μετά τον αγώνα της στη Σεβίλλη. Αποτελεί ερωτηματικό ποιο θα είναι το κεντρικό της αμυντικό δίδυμο, με τιμωρημένο τον Χάρι Μαγκουάιρ και τραυματίες τους Λισάντρο Λόπεζ, Ραφαέλ Βαράν. Όλα τα παραπάνω έχουν αντίκτυπο στο σετ αποδόσεων, καθώς η Μπράιτον προσφέρεται, έστω και οριακά, ως φαβορί της αναμέτρησης σε απόδοση 2,44* στην πλατφόρμα της Betsson.

Σάββατο 22 Απριλίου

18:45     Μάντσεστερ Σίτι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ   FA Cup

Κυριακή 23 Απριλίου

18:30     Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ      FA Cup

Στην Premier League  το πρόγραμμα της αγωνιστικής ξεκινάει απόψε με το Άρσεναλ-Σαουθάμπτον ή αλλιώς η πρωτοπόρος απέναντι στην ουραγό. Στόχος της Άρσεναλ να ξεφύγει λίγο περισσότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι, λίγες ημέρες πριν από το πολύ μεγάλο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Etihad».

Από τα αυριανά παιχνίδια στο πρωτάθλημα Αγγλίασ, λείπει το πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι. Ωστόσο, υπάρχουν αγώνες, όπως οι Λέστερ-Γουλβς, Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον, όπου οι Λέστερ και Έβερτον, ομάδες που έχουν κατακτήσει τον τίτλο της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας, παλεύουν για την παραμονή τους.

Το πιο ενδιαφέρον και ίσως σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής γίνεται την Κυριακή και είναι το Νιούκαστλ-Τότεναμ, με φόντο την έξοδο στο επόμενο Champions League. Η Τότεναμ βρίσκεται στο -3 από την Νιούκαστλ που είναι στην τέταρτη και τελευταία θέση που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Champions League, έχοντας και παιχνίδι περισσότερο, αλλά πολύ χειρότερη διαφορά τερμάτων. Με επτά αγωνιστικές να απομένουν, γίνεται κατανοητό πως αν δεν κερδίσει η Τότεναμ, δύσκολα θα μπορέσει να μπει στην πρώτη τετράδα.

Παρασκευή 21 Απριλίου

22:00     Άρσεναλ-Σαουθάμπτον               Premier League

Σάββατο 22 Απριλίου

14:30     Φούλαμ-Λιντς  Premier League

17:00     Μπρέντφορντ-Άστον Βίλα Premier League

17:00     Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον              Premier League

17:00     Λέστερ-Γουλβς Premier League

17:00     Λίβερπουλ-Νότιγχαμ Φόρεστ   Premier League

Κυριακή 23 Απριλίου

16:00     Μπόρνμουθ-Γουέστ Χαμ             Premier League

16:00     Νιούκαστλ-Τότεναμ       Premier League

Στην Championship, η Μπέρνλι έχει εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο, ενώ αν κερδίσει στο Μπέρνλι-ΚΠΡ κατακτάει μαθηματικά και τον τίτλο. Λογικά θα την ακολουθήσει στην κορυφαία κατηγορία η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία παίζει στο FA Cup, αλλά θέλει τρεις βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, αν και ίσως να μην χρειαστούν ούτε αυτοί.

Αυτή την αγωνιστική, τρίτη πριν το τέλος, κάθε ημέρα έχει και ένα σημαντικό παιχνίδι σχετικά με τη συμμετοχή στα play offs για την άνοδο. Αύριο γίνεται το Πρέστον-Μπλάκμπερν και την Κυριακή το Γουέστ Μπρομ-Σάντερλαντ. Από αυτές μόνο η Μπλάκμπερν είναι εντός πρώτης εξάδας και θέσεων που οδηγούν στα play offs, όμως οι υπόλοιπες τρεις είναι σε απόσταση ενός ή δύο βαθμών πίσω της.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής κλείνει τη Δευτέρα το βράδυ, με το Λούτον-Μίντλεσμπρο, ένα ζευγάρι που ίσως συναντηθεί ξανά στη διαδικασία των play offs για τη διεκδίκηση της ανόδου. Αμφότερες έχουν περισσότερες μαθηματικές, παρά ουσιαστικές, ελπίδες να προλάβουν την απευθείας άνοδο, όμως έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα play offs.

Σάββατο 22 Απριλίου

17:00     Μπέρμιγχαμ-Μπλάκπουλ          Championship

17:00     Μπρίστολ Σίτι-Ρόδεραμ               Championship

17:00     Μπέρνλι-ΚΠΡ   Championship

17:00     Κάρντιφ-Στόουκ              Championship

17:00     Κόβεντρι-Ρέντινγκ          Championship

17:00     Χαλ-Γουότφορντ             Championship

17:00     Νόριτς-Σουόνσι Championship

17:00     Γουίγκαν-Μίλγουολ       Championship

19:30     Πρέστον-Μπλάκμπερν Championship

Κυριακή 23 Απριλίου

14:00     Γουέστ Μπρομ-Σάντερλαντ       Championship

Δεύτερα 24 Απριλίου

22:00     Λούτον-Μίντλεσμπρο   Championship

ΣτηLeague 1 συνεχίζεται η μεγάλη «μάχη» για τις πρώτες δύο θέσεις που εξασφαλίζουν απευθείας άνοδο και διεκδικούν τρεις ομάδες, οι οποίες χωρίζονται στις πρώτες τρεις θέσεις από έναν βαθμό η καθεμία από την επόμενη. Επομένως, στο συγκεκριμένο «μέτωπο» έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον οι αγώνες Πλίμουθ-Κέμπριτζ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Έξετερ, Πιτέρμπορο-Ίπσουιτς.

Από την άλλη μεριά, οι αγώνες Ντέρμπι-Μπέρτον, Μπόλτον-Σριούσμπερι, πιθανόν να παίξουν σημαντικό ρόλο σχετικά με τη συμμετοχή στα play offs για την άνοδο, ενώ τα παιχνίδια Φλίτγουντ-Μίλτον Κέινς Ντονς, Μπάρνσλεϊ-Όξφορντ, Πόρτσμουθ-Άκρινγκτον ενδεχομένως να κρίνουν αρκετά σχετικά με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στη χαμηλότερη κατηγορία.

Σάββατο  22 Απριλίου

17:00     Μπάρνσλεϊ-Όξφορντ    League 1

17:00     Μπόλτον-Σριούσμπερι League 1

17:00     Τσάρλτον-Μόρκαμ         League 1

17:00     Τσέλτεναμ-Φόρεστ Γκριν             League 1

17:00     Ντέρμπι-Μπέρτον          League 1

17:00     Φλίτγουντ-Μίλτον Κέινς Ντονς League 1

17:00     Πιτέρμπορο-Ίπσουιτς   League 1

17:00     Πλίμουθ-Κέμπριτζ          League 1

17:00     Πορτ Βέιλ-Μπρίστολ Ρόβερς      League 1

17:00     Πόρτσμουθ-Άκρινγκτον               League 1

17:00     Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Έξετερ         League 1

17:00     Γουίκομ-Λίνκολν              League 1

Στη League 2, στο Λέιτον Όριεντ-Κρου, η Λέιτον Όριεντ θα αναζητήσει τους βαθμούς που χρειάζεται για να κατακτήσει και τον τίτλο, αφότου εξασφάλισε την άνοδο και την επιστροφή της στην υψηλότερη κατηγορία.

Το πιο αμφίρροπο και ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής είναι το Μάνσφιλντ-Στίβενεϊτζ, εκεί που η Μάνσφιλντ παλεύει για να διεκδικήσει την άνοδο, κυρίως μέσω των play offs. Από την άλλη μεριά, η Στίβενεϊτζ προσπαθεί να κρατήσει μία θέση στην πρώτη τριάδα που θα της εξασφαλίσει απευθείας άνοδο.

Στο Στόκπορτ-Ρότσντεϊλ, η Ρότσντεϊλ αν δεν κερδίσει, υποβιβάζεται και μαθηματικά στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, κάτι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί ακόμη και σε περίπτωση νίκης της.

Σάββατο 15 Απριλίου

17:00     Γουίμπλεντον-Σουίντον League 2

17:00     Μπάροου-Καρλάιλ        League 2

17:00     Μπράντφορντ-Τζίλιγχαμ            League 2

17:00     Κόλτσεστερ-Σάτον          League 2

17:00     Ντονκάστερ-Νιούπορτ League 2

17:00     Χάρτλπουλ-Κρόουλι      League 2

17:00     Λέιτον Όριεντ-Κρου       League 2

17:00     Μάνσφιλντ-Στίβενεϊτζ  League 2

17:00     Νορθάμπτον-Χάρογκεϊτ              League 2

17:00     Στόκπορτ-Ρότσντεϊλ      League 2

17:00     Τρανμίρ-Γκρίμσμπι         League 2

17:00     Γουόλσολ-Σάλφορντ     League 2

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |