Game Time: Καυτή μάχη Άστον Βίλα-Γουλβς

Reading time3 λ

Στο γειτονικό ντέρμπι της Άστον Βίλα με τη Γουλβς υπάρχουν πάμπολλες επιλογές για live στοίχημα.

16:30   Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Χέρτα Βερολίνου  Bundesliga Γερμανίας

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέτυχε τεράστια νίκη στο Μόναχο επί της Μπάγερν (2-1) και επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο. Μετρά 2 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, συνολικά είναι αήττητη στα 8 τελευταία παιχνίδια της, αλλά στο σπίτι της έχει 4 ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες.

Η Χέρτα Βερολίνου ηττήθηκε εντός έδρας από τη Φράιμπουργκ (1-2) και φάνηκε να κάνει «κοιλιά» πριν τη διακοπή. Προέρχεται από 2 σερί αποτυχίες στις οποίες δέχτηκε 8 γκολ. Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στις 7 αγωνιστικές της Bundesliga, ενώ αγνοεί τη νίκη στις 5 τελευταίες συναντήσεις με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

17:00   Άστον Βίλα-Γουλβς                                          Premier League Αγγλίας

Η Άστον Βίλα έχασε στο Λονδίνο από την Τότεναμ (1-2) παρά την καλή της εμφάνιση. Τα σκαμπανεβάσματα χαρακτηρίζουν τη μέχρι τώρα πορεία της, αλλά σε αυτό το μεγάλο ντέρμπι των Δυτικών Μίντλαντς έχει ως όπλο την έδρα της, στην οποία δεν έχει γνωρίσει την ήττα στα 3 μέχρι τώρα παιχνίδια της.

Η Γουλβς πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Νιούκαστλ (2-1) και αναρριχήθηκε βαθμολογικά. Οι 2 σερί νίκες αποτελούν απόδειξη της βελτίωσής της, ενώ έχει να επιδείξει 3 σερί εκτός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, δίχως να δεχτεί γκολ.

18:00   Κλερμόν-Λιλ                                                     Ligue 1 Γαλλίας

Η Κλερμόν έφυγε με βαθμό από τη Λοριάν (1-1), αλλά συνεχίζει να νοσταλγεί το καλό της ξεκίνημα. Έχει συμπληρώσει 7 αγώνες δίχως νίκη, στους οποίους συγκέντρωσε μόλις 4 βαθμούς κι απέτυχε να διατηρήσει το «μηδέν», ενώ δε νίκησε στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η πρωταθλήτρια Λιλ πανηγύρισε τη πιο σπουδαία –ως τώρα- νίκη της κόντρα στη Μαρσέιγ (2-0). Έχει ανακάμψει στο πρωτάθλημα, αφού έχει σημειώσει 3 διαδοχικές νίκες. Πρώτη φορά κατάφερε να μη δεχτεί γκολ, αλλά εκτός έδρας εξακολουθεί να μοιάζει με ερωτηματικό.

19:00   Σπαρτάκ Μόσχας-Ντιναμό Μόσχας               Premier League Ρωσίας

Η Σπαρτάκ Μόσχας έφυγε νικήτρια από την Τσετσενία κερδίζοντας την Αχμάτ Γκρόζνι (1-0). Οι 3 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις βελτίωσαν την ψυχολογία της, μείωσαν την πίεση προς τον Ρούι Βιτόρια, ωστόσο στα μέχρι τώρα ντέρμπι η εικόνα της ήταν απογοητευτική.

Η Ντιναμό Μόσχας υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Κρίλια Σοβέτοφ (0-1) και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή. Αποχαιρέτησε ένα σερί 3 νικών, ωστόσο έχει κερδίσει και τις 3 τελευταίες εξόδους της στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων, αλλά το πρόσφατο παρελθόν στην έδρα της Σπαρτάκ Μόσχας δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό.

19:30   Λεβάντε-Χετάφε                                               La Liga Ισπανίας

Η Λεβάντε έφυγε με άδεια χέρια από τη Μαγιόρκα (0-1), με αποτέλεσμα να απολυθεί ο Πάκο Λόπεθ. Στη θέση του ανέλαβε ο Χαβιέρ Περέιρα, ο οποίος καλείται να την οδηγήσει στην παρθενική της νίκη στη σεζόν. Νίκη, έπειτα από 8 αγωνιστικές, που θα σημάνει την πρώτη της εντός έδρας επιτυχία μετά από 7 ολόκληρους μήνες! Η Χετάφε περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Σοσιεδάδ (1-1) κι έτσι ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν. Αντικαταστάτης του ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, που θα προσπαθήσει να βγάλει τους Μαδριλένους από τον βυθό της βαθμολογίας. Ο εκτός έδρας απολογισμός τους, πάντως, αναγράφει 4 ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ δεν έχουν σκοράρει καν στις 3 τελευταίες επισκέψεις στη Βαλένθια.