Game Time: Λιντς-Νόριτς, ζαριά σωτηρίας

Reading time3 λ

Στον καθοριστικό αγώνα της Λιντς με τη Νόριτς, η Betsson παρέχει μια σειρά επιλογών για live στοίχημα.

16:00   Λιντς-Νόριτς                                              Premier League Αγγλίας

Η Λιντς υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα (0-3) και συνεχίζει να… φλερτάρει με την επικίνδυνη ζώνη. Έχασε και τα 2 ματς με τον Τζέσι Μαρς στην τεχνική ηγεσία, δίχως μάλιστα να σκοράρει και πλέον έχει φτάσει τις 6 διαδοχικές ήττες με συνολικό σκορ 2-21!

Η Νόριτς δεν κατάφερε να αντισταθεί στην Τσέλσι (1-3) και εξακολουθεί να είναι ουραγός, σε απόσταση 5 βαθμών από τις θέσεις της σωτηρίας. Συμπλήρωσε 6 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες δέχτηκε 17 γκολ, ενώ ηττήθηκε στις 3 τελευταίες εξόδους της.

18:05   Λυών-Ρεν                                                    Ligue 1 Γαλλίας

Η Λυών πανηγύρισε μια τεράστια νίκη στο Πόρτο (1-0) για το UEFA Europa League και έβαλε βάσεις πρόκρισης. Οι 2 σερί νίκες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη τόνωσε την ψυχολογία της, όμως, στην προσπάθεια να πλησιάσει την πεντάδα, κέρδισε μόλις 2 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της στο Σαμπιονά.

Η Ρεν ηττήθηκε στο Λέστερ (0-2) για το UEFA Europa Conference League και πλέον χρειάζεται υπέρβαση για να περάσει στα προημιτελικά. Στοχεύει στην επιστροφή της στην τριάδα, μετρώντας 3 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Πάντως, κέρδισε μόλις 1 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς.

18:30   Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπόχουμ        Bundesliga Γερμανίας

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέρασε νικηφόρα από τη Σεβίλλη, επικρατώντας της Μπέτις (2-1) για το UEFA Europa League. Μοιάζει να ξαναβρίσκει τον εαυτό της, με 2 σερί επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έχει χάσει τα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Η Μπόχουμ πέτυχε δύσκολη νίκη επί της Γκρόιτερ Φιρτ (2-1) και πλέον απέχει 9 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει θετικό πρόσημο, με μόλις 1 ήττα στους 6 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, αλλά δεν έχει κερδίσει στις 4 τελευταίες εξορμήσεις της.

19:00   Αταλάντα-Τζένοα                                      Serie A Ιταλίας

Η Αταλάντα επικράτησε της Λεβερκούζεν (3-2) στο UEFA Europa League και πήρε μικρό αβαντάζ πρόκρισης. Εξακολουθεί να εμφανίζει μεταπτώσεις, αφού έχει καταγράψει μονάχα 1 νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια της στο Καμπιονάτο κι έχει υποχωρήσει στη μάχη της τετράδας.

Η Τζένοα περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Έμπολι (0-0) και παραμένει προτελευταία, με διαφορά 7 βαθμών από τη σωτηρία. Μετρά 6 διαδοχικές ισοπαλίες, αλλά έφτασε τις 25 αγωνιστικές δίχως νίκη, με την τελευταία να έχει σημειωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου!

19:30   Σοσιεδάδ-Αλαβές                                      La Liga Ισπανίας

Η Σοσιεδάδ προηγήθηκε, αλλά ο… πέλεκυς έπεσε βαρύς από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-4). Πλέον βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από την τετράδα, αλλά είναι αήττητη στα 4 εντός έδρας παιχνίδια της μέσα στο 2022 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, δίχως μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ.

Η Αλαβές απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία από τη Σεβίλλη (0-0), αλλά δεν καταφέρνει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Δε γεύτηκε τη χαρά της νίκης στους 3 τελευταίους αγώνες, ενώ δεν κατάφερε να κερδίσει στις 9 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, στις οποίες συγκέντρωσε 3 βαθμούς.