Game Time: Άρσεναλ-Νότιγχαμ, για το ρετιρέ

Reading time3 λ

Στην Betsson θα βρούμε σπουδαίες επιλογές για live στοίχημα στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Νότιγχαμ.

15:00   Οσασούνα-Βαγιαδολίδ                                   La Liga Ισπανίας

Η Οσασούνα συμβιβάστηκε με την ισοπαλία στην Τζιρόνα (1-1) και βρίσκεται στην όγδοη θέση. Μοιάζει να ξεπερνά την κάμψη, που την ταλαιπώρησε για ένα μήνα, όντας αήττητη στα 2 τελευταία παιχνίδια. Θετικό το πρόσημο στην έδρα της, αφού μετρά 4 νίκες και 2 ήττες.

Η Βαγιαδολίδ έκαμψε την αντίσταση της Σοσιεδάδ (1-0) και αναρριχήθηκε στην 11η θέση. Τα καταφέρνει περίφημα μέσα στον Οκτώβριο. Κέρδισε τους 2 τελευταίους αγώνες, ενώ έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στις 5 αναμετρήσεις σε αυτό το διάστημα.

16:00   Άρσεναλ-Νότιγχαμ                                         Premier League Αγγλίας

Η Άρσεναλ περιορίστηκε στην ισοπαλία στο Σαουθάμπτον (1-1), αλλά εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Παραμένει ακαταμάχητη στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει και τα 5 παιχνίδια της για πρωτάθλημα αγγλίασ, όπου είναι αήττητη στα 5 τελευταία ματς.

Η Νότιγχαμ πανηγύρισε μια τεράστια νίκη επί της Λίβερπουλ (1-0), αλλά ακόμα βρίσκεται στο τελευταίο σκαλοπάτι. Εμφανίζει, πάντως, συνεχή βελτίωση, αφού δε δέχτηκε γκολ στους 2 τελευταίους αγώνες. Πάντως, αγνοεί το τρίποντο στις 6 φετινές εξόδους της.

17:15   Ρεάλ Μαδρίτης-Τζιρόνα                                La Liga Ισπανίας

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε ηττημένη από τη Λειψία (2-3) στο πλαίσιο του UEFA Champions League. Αυτή ήταν η πρώτη αποτυχία στη φετινή σεζόν, αλλά μέλημά της είναι η παραμονή της στην πρώτη θέση της λαλιγκα, όπου είναι αήττητη μετά από 11 αγωνιστικές, έχοντας σημειώσει 10 νίκες.

Η Τζιρόνα κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από την Οσασούνα (1-1), όμως, παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα 6 τελευταία ματς, ενώ έχει συγκεντρώσει μονάχα 1 βαθμό στα ως τώρα 5 εκτός έδρας παιχνίδια της.

18:15   Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ         Premier League Αγγλίας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε ισοπαλία από την Τσέλσι (1-1), αλλά βρίσκεται πλέον στην έκτη θέση. Πάντως, παρουσιάζει αγωνιστική πρόοδο, είναι αήττητη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ δεν έχει χάσει στους 4 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Μπόρνμουθ (2-0) και ανέβηκε στο πρώτο μισό της κατάταξης. Δε λείπουν, πάντως, οι μεταπτώσεις στο πρωτάθλημα, ενώ δε γεύτηκε τη χαρά της νίκης στις 4 τελευταίες εκτός έδρας υποχρεώσεις της στην Premier League.

19:30   Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ                     La Liga Ισπανίας

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα (0-4) και παρέμεινε στην έκτη θέση. Μοιάζει να «ξεθυμαίνει» το εξαιρετικό της ξεκίνημα, αφού δεν έχει νικήσει στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες δέχτηκε 8 γκολ.

Η Βιγιαρεάλ πέτυχε μια μεγάλη ανατροπή επί της Αλμερία (2-1), αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 34 λεπτά. Είναι έβδομη, αλλά μείωσε την απόσταση από την τετράδα, όμως, δεν έχει πλέον στον πάγκο της τον Ουνάι Έμερι, αλλά τον Κίκε Σετιέν.