Game Time: Ξεχωρίζει το Μπρέντφορντ-Άρσεναλ

Reading time3 λ

Η Betsson δημιούργησε εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στο ματς της Μπρέντφορντ με την Άρσεναλ.

14:00   Μπρέντφορντ-Άρσεναλ                        Premier League Αγγλίας

Η Μπρέντφορντ προέρχεται από την εμφατική νίκη επί της Λιντς (5-2) και βρίσκεται στην όγδοη θέση. Έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 4 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε αυτό το μίνι λονδρέζικο ντέρμπι ποντάρει στην έδρα της, όπου είναι αήττητη στα 3 φετινά ματς, στα οποία έχει σημειώσει 10 γκολ.

Η Άρσεναλ κέρδισε τη Ζυρίχη στην Ελβετία για το UEFA Europa League στην τελευταία της υποχρέωσή της πριν από δέκα ημέρες. Έχει αποχαιρετήσει το αήττητο με την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά παραμένει στην κορυφή κι έχει σκοράρει και στα 7 επίσημα παιχνίδια της.

16:15   Έβερτον-Γουέστ Χαμ                           Premier League Αγγλίας

Η Έβερτον ήρθε ισόπαλη με τη Λίβερπουλ (0-0), αλλά παραμένει στη 16η θέση. Είναι μεν αήττητη στους 5 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων, όμως, ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στις 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μετρώντας 4 σερί ισοπαλίες.

Η Γουέστ Χαμ κέρδισε στο Σίλκεμποργκ (3-2) κι έκανε το «2 στα 2» στο UEFA Europa Conference League. Στην Premier League, όμως, είναι 18η, έχει σημειώσει μονάχα 1 νίκη στα 6 πρώτα παιχνίδια, αλλά αυτή την πέτυχε στο εκτός έδρας με την Άστον Βίλα.

16:30   Ουνιόν Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ     Bundesliga Γερμανίας

Η Ουνιόν Βερολίνου έχασε στην Μπράγκα (0-1) για το UEFA Europa League, όπου μετρά πλέον 2 ήττες σε ισάριθμα ματς. Στο πρωτάθλημα, όμως, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, όντας αήττητη στις 6 πρώτες «στροφές» με απολογισμό 4 νίκες.

Η Βόλφσμπουργκ πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-0) κι έσπασε το… ρόδι. Βέβαια, ακόμα κατοικοεδρεύει στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ δεν έχει σημειώσει διαδοχικές επιτυχίες στην Bundesliga από τον Φεβρουάριο.

18:30   Μπόχουμ-Κολωνία                               Bundesliga Γερμανίας

Η Μπόχουμ έχασε και από τη Σάλκε (1-3), διατηρείται στον «βυθό» και ο Τόμας Ράις απολύθηκε. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Χάικο Μπούτσερ θα προσπαθήσει να δει… φως στο τούνελ, στο οποίο βρίσκεται με 6 ήττες σε ισάριθμα ματς, αλλά και με τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η Κολωνία «γκάζωσε» στο φινάλε και επιβλήθηκε της Σλοβάτσκο (4-2) στο πλαίσιο του UEFA Europa Conference League. Εντός των συνόρων, πάντως, έχει σημαντικές μεταπτώσεις, ωστόσο είναι αήττητη στις 3 εκτός έδρας αποστολές της, στις οποίες μάζεψε 5 βαθμούς.

20:30   Χόφενχαϊμ-Φράιμπουργκ                    Bundesliga Γερμανίας

Η Χόφενχαϊμ πέτυχε εμφατική νίκη επί της Μάιντς (4-1) και διατηρείται στην τετράδα. Έδειξε χαρακτήρα μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ και παρουσιάζεται ισχυρότατη στο «άντρο» της, όπου έχει 100% επιτυχία στα 3 πρώτα ματς, σημειώνοντας 8 γκολ Η Φράιμπουργκ θριάμβευσε εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού (3-0) στο UEFA Europa League και είναι «απόλυτη» στη διοργάνωση. Είναι αήττητη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, στις οποίες σημείωσε 5 νίκες κι έχει το βλέμμα της στην κορυφή του πρωταθλήματος.