Λιντς-Μπάρνσλεϊ, παραμένει ντέρμπι

Reading time3 λ

Η σύγκρουση της Λιντς με την Μπάρνσλεϊ συντροφεύεται από σπουδαίες ευκαιρίες για live στοίχημα.

Άλλη μια ημέρα γεμάτη από συναρπαστικές αναμετρήσεις μας περιμένει και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Οι προβολείς είναι λογικό να κατευθύνονται στις επαναληπτικές μάχες των πλέι-οφ του UEFA Champions League, που διεξάγονται στις 22:00. Τόσο στο παιχνίδι Αϊντχόφεν-Ρέιντζερς, που ξεκινά από μηδενική βάση μετά την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας, όσο και στα ζευγάρια Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μπόντο Γκλιμτ και Τραμπζονσπόρ-Κοπεγχάγη, όλα είναι ανοιχτά. Στις 21:45, όμως, συναντάμε τα ματς που ολοκληρώνουν τον δεύτερο γύρο του αγγλικού EFL Cup, όπου ξεχωρίζει η συνάντηση Λιντς-Μπάρνσλεϊ, η οποία εξακολουθεί να είναι ντέρμπι, παρότι τις δύο ομάδες χωρίζουν πλέον δύο κατηγορίες.

Μία από τις παραδοσιακές μάχες του Γιόρκσαϊρ είναι αυτή ανάμεσα στη Λιντς και την Μπάρνσλεϊ κι αυτή τη φορά έχει ως έπαθλο την πρόκριση στην τρίτη φάση του Λιγκ Καπ. Ωστόσο, έρχονται υπό εντελώς διαφορετικές ψυχολογικές συνθήκες. Τα Παγώνια συνέχισαν το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα στην Premier League, αφού την Κυριακή διέλυσαν την Τσέλσι. Αντίθετα, η Μπάρνσλεϊ ακόμα «ψάχνεται» στη League One, προερχόμενη από εντός έδρας «στραπάτσο» με τη Γουίκομ. Σύμμαχος της Λιντς είναι και η παράδοση, αφού δεν έχει ηττηθεί από τους Τάικς στο «Έλαντ Ρόουντ» από τον Νοέμβριο του 2011.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΚΑΙ ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η κόντρα Τρανμίρ-Νιούκαστλ. Η διοργάνωση μοιάζει να αποτελεί στόχο φέτος για τη Νιούκαστλ, που έβαλε δύσκολα στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή στο πρωτάθλημα αγγλίασ. Θεωρητικά είναι εύκολο το έργο της απέναντι στην Τρανμίρ, η οποία έχασε στο Νιούπορτ κι ακόμα δε δικαιώνει τις υψηλές προσδοκίες στη League Two.

Αξιόλογο είναι και το ματς Φόρεστ Γκριν-Μπράιτον. Η νεοφώτιστη στη League One, Φόρεστ Γκριν, έχασε από την Πλίμουθ το Σάββατο, αλλά αυτό είναι το πιο σπουδαίο εντός έδρας ματς της επαγγελματικής ιστορίας της. Αντιμετωπίζει την Μπράιτον που έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακή εκκίνηση στην Premier League, με τελευταίο παράσημο τη νίκη στο Λονδίνο επί της Γουέστ Χαμ. Κοντράρονται ακόμη Γουίκομ-Μπρίστολ Σίτι. Απρόβλεπτη η Γουίκομ, παρότι βρίσκεται στο μέσο της κατάταξης της League One, σε ανοδική τροχιά η Μπρίστολ Σίτι, που κέρδισε το κλασικό ντέρμπι με την Κάρντιφ και πλησιάζει τις υψηλές θέσεις της Championship.

21:45   Γουίκομ-Μπρίστολ Σίτι                          EFL Cup Αγγλίας

21:45   Λιντς-Μπάρνσλεϊ                                    EFL Cup Αγγλίας

21:45   Τρανμίρ-Νιούκαστλ                                EFL Cup Αγγλίας

21:45   Φόρεστ Γκριν-Μπράιτον                        EFL Cup Αγγλίας

22:00   Αϊντχόφεν-Ρέιντζερς                               UEFA Champions League

22:00   Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μπόντο Γκλιμτ       UEFA Champions League

22:00   Τραμπζονσπόρ-Κοπεγχάγη                    UEFA Champions League