Λίβερπουλ-Τότεναμ, στην τελική ευθεία

Reading time7 λ

Το παιχνίδι Λίβερπουλ-Τότεναμ δεσπόζει στο εξαιρετικό κουπόνι του τετραημέρου στην Αγγλία

Στην Premier League διεξάγεται μία ακόμη αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο, η οποία βέβαια τραβάει ως την Τρίτη, όταν και ολοκληρώνεται με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μέχρι τότε όμως, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Λίβερπουλ-Τότεναμ, που γίνεται την Κυριακή το απόγευμα στο «Anfield». Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Τότεναμ έχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες να διεκδικήσουν συμμετοχή στο Champions League. Απομένουν ακόμη πέντε αγωνιστικές, ενώ η Λίβερπουλ έχει κι έναν αγώνα λιγότερο. Αυτή την περίοδο, η Λίβερπουλ δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την Τότεναμ, η οποία λίγες μέρες πριν δέχθηκε έξι γκολ από την Νιούκαστλ και χρειάστηκε να αλλάξει πάλι προπονητή, έστω και αν συνεχίζει με υπηρεσιακό.  Ίσως γι’ αυτό να θεωρείται «καυτό» φαβορί να πάρει τη νίκη η Λίβερπουλ, αφού η απόδοση του άσου προσφέρεται στο 1,57* στην πλατφόρμα της Betsson.

Λίγο νωρίτερα, την ίδια μέρα, γίνονται άλλα δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Το Φούλαμ-Μάντσεστερ Σίτι, όπου η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει την ευκαιρία με νίκη να ανέβει για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλούς μήνες στην κορυφή στο πρωτάθλημα Αγγλίασ. Άλλωστε, μετά τη νίκη της με 4-1 επί της Άρσεναλ, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αφού πλέον το συγκεκριμένο ενδεχόμενο προσφέρεται σε απόδοση 1,07* στην πλατφόρμα της Betsson. Την προσοχή τραβάει και το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα, εκεί που η Βίλα μετά την πρόσληψη του Ουνάι Έμερι παρουσιάζεται εξαιρετικά βελτιωμένη και έχει φτάσει να διεκδικεί επίσης συμμετοχή στο επόμενο Champions League.

Τη Δευτέρα διεξάγεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία, το Λέστερ-Έβερτον, ενώ το πρόγραμμα της αγωνιστικής κλείνει με το λονδρέζικο ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι, την Τρίτη. Εκεί, πολύ πιθανόν η Άρσεναλ να έχει βρεθεί για πρώτη φορά έπειτα από πάρα πολύ καιρό, στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σάββατο 29 Απριλίου

14:30     Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Χαμ        Premier League

17:00     Μπρέντφορντ-Νότιγχαμ Premier League

17:00     Μπράιτον-Γουλβς           Premier League

Κυριακή 30 Απριλίου

16:00     Μπόρνμουθ-Λιντς          Premier League

16:00     Φούλαμ-Μάντσεστερ Σίτι           Premier League

16:00     Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα     Premier League

16:00     Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον           Premier League

18:30     Λίβερπουλ-Τότεναμ      Premier League

Δευτέρα 1 Μαΐου

22:00     Λέστερ-Έβερτον              Premier League

Τρίτη 2 Μαΐου

22:00     Άρσεναλ-Τσέλσι              Premier League

Στην Championship, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, υπάρχουν ανοικτά μέτωπα σχετικά με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play offs για την άνοδο, αλλά και για το ποιες θα υποβιβαστούν στη χαμηλότερη κατηγορία. Ακόμη και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, με κάποιες ομάδες να έχουν αγώνα λιγότερο που θα διεξαχθεί την άλλη εβδομάδα, οκτώ ομάδες διεκδικούν δύο θέσεις που οδηγούν στα play offs για την άνοδο, ενώ επτά παλεύουν για να αποφύγουν τις τρεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι περισσότεροι αγώνες έχουν έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με σημαντικότερη αναμέτρηση αυτή που γίνεται απόγευμα του Σαββάτου, το Γουέστ Μπρομ-Νόριτς. Αμφότερες έχουν παίξει σχετικά πρόσφατα στην Premier League, εκεί που θέλουν να επιστρέψουν, αλλά μόνο όποια κερδίσει σε αυτόν τον αγώνα θα έχει μαθηματικές ελπίδες να παίξει στα play offs.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον, όσον αφορά στη «μάχη» της παραμονής, παρουσιάζει το Κάρντιφ-Χάντερσφιλντ, που γίνεται την Κυριακή στις 14:00. Πριν την έναρξη της αγωνιστικής, οι δύο ομάδες είναι στις θέσεις παραμονής, αλλά σε απόσταση βολής από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εδώ ξεχωρίζει και η παρουσία του Νιλ Γουόρνοκ στον πάγκο της Χάντερσφιλντ, αφού με αυτόν προπονητή ανέβηκε η Κάρντιφ στην Premier League πριν από λίγα χρόνια.

Παρασκευή 28 Απριλίου

22:00     Μπλάκπουλ-Μίλγουολ Championship

Σάββατο 29 Απριλίου

17:00     Μπρίστολ Σίτι-Μπέρνλι               Championship

17:00     Κόβεντρι-Μπέρμιγχαμ Championship

17:00     Χαλ-Σουόνσι      Championship

17:00     Ρέντινγκ-Γουίγκαν          Championship

17:00     Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Πρέστον   Championship

17:00     Στόουκ-ΚΠΡ       Championship

17:00     Σάντερλαντ-Γουότφορντ             Championship

19:30     Γουέστ Μπρομ-Νόριτς  Championship

Κυριακή 30 Απριλίου

14:00     Κάρντιφ-Χάντερσφιλντ Championship

Δευτέρα 1 Μαΐου

15:00     Ρόδεραμ-Μίντλεσμπρο Championship

19:30     Μπλάκμπερν-Λούτον   Championship

ΣτηLeague 1 όλα τα παιχνίδια γίνονται απόγευμα Σαββάτου, μεγαλύτερη προσοχή υπάρχει στα Ίπσουιτς-Έξετερ, Πλίμουθ-Μπέρτον. Αν καταφέρουν να κερδίσουν Ίπσουιτς και Πλίμουθ εξασφαλίζουν την άνοδο τους στη μεγαλύτερη κατηγορία. Στα θετικά γι’ αυτές, πως αντιμετωπίζουν τελείως αδιάφορες βαθμολογικά αντιπάλους. Βέβαια, ίσως ανέβουν ακόμη και με ήττα, αν δεν κερδίσει στο Σριούσμπερι-Σέφιλντ Γουένσντεϊ, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Στο Τσάρλτον-Πορτ Βέιλ, η Πορτ Βέιλ χρειάζεται ένα βαθμό για να μείνει και μαθηματικά στην κατηγορία, αν και πολύ πιθανόν να μη χρειαστεί ούτε αυτόν στο τέλος. Ο πραγματικός τελικός παραμονής είναι το Άκρινγκτον-Κέμπριτζ, καθώς μόνο όποια ομάδα κερδίσει θα έχει ουσιαστικές ελπίδες να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μάλιστα, μία ισοπαλία ίσως τις οδηγήσει «χέρι-χέρι» στη χαμηλότερη κατηγορία.

Σάββατο  29 Απριλίου

17:00     Άκρινγκτον-Κέμπριτζ    League 1

17:00     Μπόλτον-Φλίτγουντ     League 1

17:00     Τσάρλτον-Πορτ Βέιλ      League 1

17:00     Ντέρμπι-Πόρτσμουθ     League 1

17:00     Φόρεστ Γκριν-Όξφορντ League 1

17:00     Ίπσουιτς-Έξετερ               League 1

17:00     Μίλτον Κέινς Ντονς-Μπάρνσλεϊ              League 1

17:00     Μόρκαμ-Λίνκολν            League 1

17:00     Πιτέρμπορο-Μπρίστολ Ρόβερς League 1

17:00     Πλίμουθ-Μπέρτον         League 1

17:00     Σριούσμπερι-Σέφιλντ Γουένσντεϊ            League 1

17:00     Γουίκομ-Τσέλτεναμ        League 1

Στη League 2, δύο ξεχωριστά παιχνίδια είναι τα Νορθάμπτον-Μπράντφορντ και Στίβενεϊτζ-Γκρίμσμπι, καθώς αν κερδίσουν Νορθάμπτον και Στίβενεϊτζ εξασφαλίζουν «εισιτήρια» απευθείας ανόδου. Η διαφορά των δύο αγώνων είναι πως η Μπράντφορντ «καίγεται» για βαθμούς, στην προσπάθεια της να συμμετάσχει στα play offs για την άνοδο, ενώ η Γκρίμσμπι είναι αδιάφορη βαθμολογικά.

Από εκεί και πέρα, πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για τις θέσεις που θα οδηγήσουν στα play offs για την άνοδο είναι οι Καρλάιλ-Σάλφορντ, Λέιτον Όριεντ-Στόκπορτ, Μάνσφιλντ-Χάρογκεϊτ. Η Λέιτον Όριεντ είναι πρωταθλήτρια, η Χάρογκεϊτ αδιάφορη βαθμολογικά, ενώ από τις υπόλοιπες τέσσερις ομάδες, μία θα μείνει στο τέλος εκτός διεκδίκησης ανόδου.

Τέλος, όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία, στο Κρόουλι-Γουόλσολ η Κρόουλι θέλει ένα βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά. Ίσως να μην χρειαστεί ούτε καν αυτός, αν στο Ρότσντεϊλ-Σάτον δεν κερδίσει η Ρότσντεϊλ.

Σάββατο 29 Απριλίου

17:00     Γουίμπλεντον-Τρανμίρ League 2

17:00     Καρλάιλ-Σάλφορντ        League 2

17:00     Κρόουλι-Γουόλσολ         League 2

17:00     Κρου-Σουίντον League 2

17:00     Ντονκάστερ-Κόλτσεστερ             League 2

17:00     Τζίλιγχαμ-Νιούπορτ      League 2

17:00     Χάρτλπουλ-Μπάροου  League 2

17:00     Λέιτον Όριεντ-Στόκπορτ              League 2

17:00     Μάνσφιλντ-Χάρογκεϊτ League 2

17:00     Νορθάμπτον-Μπράντφορντ     League 2

17:00     Ρότσντεϊλ-Σάτον              League 2

17:00     Στίβενεϊτζ-Γκρίμσμπι     League 2

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |