Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα, τρίποντο τίτλου

Reading time6 λ

Καθοριστικό και με σπουδαίες επιλογές για live στοίχημα το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα.

Συγκλονιστικό είναι το φινάλε των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που θα λάβει χώρα απόψε και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Στην αγγλική Premier League θα στραφούν τα περισσότερα βλέμματα και την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα, που ξεκινά στις 18:00 και θα κρίνει εν πολλοίς την κατάκτηση του εφετινού τίτλου.

Με νίκη, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι θα στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια. Σύμμαχός της απέναντι στην αξιόλογη, αλλά ουσιαστικά αδιάφορη Άστον Βίλα που η παράδοση τη θέλει να μην έχει ηττηθεί στο «Έτιχαντ» εδώ και μια δεκαετία. Την ίδια στιγμή κοντράρονται Λίβερπουλ-Γουλβς. Οι Κόκκινοι καλούνται να επικρατήσουν των Λύκων που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, ενώ ταυτόχρονα περιμένουν… δώρο από τον «θρύλο» τους, Στίβεν Τζέραρντ που θα καθοδηγεί την Άστον Βίλα στο Μάντσεστερ.

ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Κριτήριο για την τέταρτη θέση και την έξοδο στο προσεχές UEFA Champions League αποτελούν τα παιχνίδια Νόριτς-Τότεναμ και Άρσεναλ-Έβερτον. Στην Τότεναμ αρκεί μια ισοπαλία για να κουνήσει… σεντόνι, ενώ η Άρσεναλ χρειάζεται το τρίποντο και ταυτόχρονα ήττα της «άσπονδης» γειτόνισσάς της. Στο «μέτωπο» της παραμονής στο πρωτάθλημα αγγλίασ, όλα τα λεφτά είναι τα ματς Μπρέντφορντ-Λιντς και Μπέρνλι-Νιούκαστλ. Η Λιντς αναζητεί καλύτερο αποτέλεσμα από την ισόβαθμη της Μπέρνλι για να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Εκκρεμεί και η έκτη θέση, που οδηγεί στο UEFA Europa League, έναντι της έβδομης που στέλνει στο UEFA Europa Conference League. Γι’ αυτό κι έχουν ενδιαφέρον τα ματς Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπράιτον-Γουέστ Χαμ. Η έκτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και έχει προβάδισμα δύο βαθμών, χρειάζεται νίκη. Σε διαφορετική περίπτωση, αν κερδίσει η Γουέστ Χαμ, θα σκαρφαλώσει στο έκτο σκαλοπάτι. Σκορ και θέαμα περιμένουμε στους αγώνες Λέστερ-Σαουθάμπτον και Τσέλσι-Γουότφορντ.

ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Δραματικό είναι και το τέλος της ιταλικής Serie A, αφού στην τελευταία αγωνιστική κρίνεται ο τίτλος. Οι προβολείς, φυσικά, είναι στραμμένοι στο παιχνίδι Σασουόλο-Μίλαν. Για την πρωτοπόρο Μίλαν, ένας βαθμός είναι αρκετός ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα έπειτα από 11 χρόνια. Ταυτόχρονα, η προσοχή όλων θα είναι στραμμένη στο Ίντερ-Σαμπντόρια. Οι Νερατζούρι θα πρέπει να επικρατήσουν, τη στιγμή που… προσεύχονται για ήττα της συμπολίτισσας ώστε να διατηρήσουν τα σκήπτρα. Δίχως το παραμικρό άγχος παίζουν νωρίτερα Σπέτσια-Νάπολι.

Στην ισπανική La Liga, αυτό που είναι… καυτό στην τελευταία στροφή είναι το «μέτωπο» της ουράς. Έτσι, οι αναμετρήσεις Γρανάδα-Εσπανιόλ, Οσασούνα-Μαγιόρκα και Αλαβές-Κάντιθ θα κυριαρχήσουν. Η Γρανάδα και η Μαγιόρκα καλούνται να κερδίσουν αδιάφορους αντιπάλους ώστε να αγωνιστούν και του χρόνου στη λαλιγκα. Όσο για την Κάντιθ, πρέπει να έχει καλύτερο αποτέλεσμα από μία εκ των δύο ανταγωνιστριών της, ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

13:30   Σπέτσια-Νάπολι                                                  Serie A Ιταλίας

18:00   Άρσεναλ-Έβερτον                                              Premier League Αγγλίας

18:00   Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ          Premier League Αγγλίας

18:00   Λέστερ-Σαουθάμπτον                                         Premier League Αγγλίας

18:00   Λίβερπουλ-Γουλβς                                             Premier League Αγγλίας

18:00   Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα                            Premier League Αγγλίας

18:00   Μπέρνλι-Νιούκαστλ                                           Premier League Αγγλίας

18:00   Μπράιτον-Γουέστ Χαμ                                       Premier League Αγγλίας

18:00   Μπρέντφορντ-Λιντς                                            Premier League Αγγλίας

18:00   Νόριτς-Τότεναμ                                                  Premier League Αγγλίας

18:00   Τσέλσι-Γουότφορντ                                            Premier League Αγγλίας

18:30   Έλτσε-Χετάφε                                                    La Liga Ισπανίας

19:00   Ίντερ-Σαμπντόρια                                               Serie A Ιταλίας

19:00   Σασουόλο-Μίλαν                                                Serie A Ιταλίας

21:00   Αλαβές-Κάντιθ                                                   La Liga Ισπανίας

21:00   Γρανάδα-Εσπανιόλ                                             La Liga Ισπανίας

21:00   Οσασούνα-Μαγιόρκα                                         La Liga Ισπανίας